3 gode reoler til børneværelset i praktisk design

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Reoler er en nødvendighed på børneværelset, hvor legetøj nemt og hurtigt skal kunne ryddes op efter en hel dag med leg og sjov.

Derudover må de også gerne være pæne at se på, så atmosfæren i børneværelset er god og hyggelig. Vi tager her et kig på udvalget af reoler til børneværelset, så du kan blive inspireret.

Hoppekids hvid reol med skuffer

Den her hvide reol kan eksempelvis bruges som et åbent garderobeskab, men også til barnets legetøj. Det er en pæn opbevaringsløsning, som har et flot klassisk design.

Da reolen er hvid, ser den ikke ud af meget på trods af at den har en god og rummelig størrelse.

I bunden af reolen er der desuden et par skuffer i en god størrelse, som kan bruges til opbevaring af mange forskellige ting.

 • Mål: H169 x B87 x D42 cm.
 • Materialer: Fyrretræ og MDF

i samarbejde med PriceRunner

 

Hoppekids 90’er reol med 4 rum

Den lille Hoppekids reol står på hjul, som kan løses. Det er dermed muligt at skabe et funktionelt rum på børneværelset, hvor reolerne kan flyttes rundt efter behov.

Reolen har 4 rum, som der eksempelvis kan sættes kasser ind i for mere diskret opbevaring af barnets legetøj og andre ting. Udover at fungere som reol, kan den også køres ud og bruges som en rumopdeler på barnets værelse.

 • Mål: H69 x B82,5 x D41,5 cm.
 • Materialer: MDF

i samarbejde med PriceRunner

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Flexa Play

Den kønne Flexa Play-reol er en del af en større møbelserie, der byder på smarte opbevaringsløsninger til børneværelset.

Flexa Play-reolen fås i 4 forskellige farver: Hvid, rosa, blå eller grå.

Reolen passer perfekt til børneværelset, og kan eksempelvis bruges til børnenes bøger eller forskelligt legetøj. Den kan enten stå frit eller ophænges.

 • Mål: H75 x B60 x D22 cm.
 • Materialer: MDF

String Pocket

String Pocket er en del af en væghængt reol-serie, der fås i mange forskellige farver og kan kombineres på uendeligt mange måder.

Reolen ophænges på væggen og hylderne hænges i valgfrie højder mellem hinanden, således at der kan skabes en flot reol til bøger eller legetøj.

Med String Pocket-reolen kan du således lave en flot opbevaringsløsning på et hvilket som helst børneværelse.

 

Flexa Cabby

Flexa Cabby er en klassisk hvid reol i et tidløst design, der passer perfekt til et hvilket som helst børneværelse.

Reolen er af MDF med en enkelt hylde, der kan justeres i højden efter behov. De medfølgende fødder kan højdejusteres, således at reolen står stabilt selvom underlaget er ujævnt.

 • Mål: H63,2 x B72 x D34,5 cm.
 • Materialer: MDF

Magne

Magne er en del af en serie, der blandt andet omfatter børnesenge med opbevaring. Reolen kan da også netop bruges på børneværelset under en halvhøj seng med opbevaring, men den kan også bare stå frit.

Reolen fås i 3 forskellige farver: Hvidlakeret MDF, hvidpigmenteret fyr eller grålakeret MDF.

Magne reolen er en mindre én af slagsen, og står fint alene eller sammen med flere reoler af samme slags.

 • Mål: H72 x B64 x D38 cm.
 • Materialer: Fyr eller MDF

Flexa Popsicle

Flexa Popsicle er en flot reol til børneværelset, som er lavet af en kombination af MDF og FSC-certificeret egefinér.

Reolen står på små grå fødder, og passer perfekt ind på det moderne indrettede børneværelse. Da reolen er forholdsvist stilren, kan den følge barnet til det kommer op i årene. Looket passer nemlig også fint til større børn.

 • Mål: H74,2 x B72 x D34,5 cm.
 • Materialer: MDF og egefinér
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *