8 reoler på hjul – perfekte som rumdelere

Med en reol på hjul kan du opdele og organisere et hvilket som helst rum, præcist som du måtte ønske det. Reoler af denne type er også ofte designet med et råt og rustikt look, som passer perfekt med den nordiske indretningsstil.

Reolerne har typisk lås på et eller flere hjul, og kan sagtens bruges som en almindelig reol – med god kapacitet på hver hylde.

Vi har taget et grundigt kig på markedet, og samlet de pæneste reoler med hjul lige her. Se dem alle herunder.

House Doctor reol på store hjul

Den her store reol står på lige så store hjul, og er designet som en høj trolley, der dog tjener sit primære formål en en reol på hjul.

Reolen er designet med hylder af krydsfinér samt stel af jern, hvilket tilsammen udgør en flot rustik kombination.

Højden er her på 175 centimeter, og reolen er 130 centimeter bred med en dybde på 40 centimeter. Den kan fint bruges som enten rumdeler hvis det ønskes, men også bare som almindelig reol.

 • Mål: H175 x B130 x D40 cm.
 • Materialer: Jern og krydsfinér

 

Muubs jernreol

Muubs har lavet denne matsorte reol af jern, som vil stå rigtig flot i et hus med en moderne nordisk indretningsstil.

Reolen står på sorte hjul, som kan låses hvis det ønskes. Med en højde på 140 centimeter er der her tale om en halvhøj reol, der kan fungere fint som rumdeler.

 • Mål: H140 x B120 x D40 cm.
 • Materialer: Jern

Chic Antique Postreol

Denne reol forestiller en klassisk postreol, men er dog moderniseret og designet til brug i hjemmet.

Reolen står på 4 små hjul hvoraf de forreste kan låses i en sikker position så reolen ikke flytter på sig, og der er et par skuffer nederst samt 4 hylder.

Chic Antique reolen har et stel af jern og hylder i fyrretræ.

 • Mål: H161 x B81 x D32 cm.
 • Materialer: Jern og fyrretræ

House Doctor Trolley

House Doctor Trolley fremstår enkel og rå på samme tid, med 4 hylder og store hjul i industrielt udseeende. Det er en flot sort reol med masser af plads.

Reolen har lås på alle hjul, således at den kan sikres på bedste vis, og der er masser af plads til opbevaring på hylderne.

Trolley reolen er lavet af sortlakeret stål i et mat look, og passer ind i næsten alle indretningsstile. Med en højde på 185 centimeter egner den sig også fint som en rumdeler.

  • Mål: H185 x B120 x D45 cm.
 • Materialer: Stål

Brug MOOD10 for 10 % rabat (gælder kun for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer)

 

Nordal Balance

Nordal Balance minder lidt om et bagerstik (stativ til indsætning i bagerovn), men denne reol har flotte glashylder i stedet.

Reolens stel er af metal, og det står på 4 små hjul. Højden er på 183 centimeter, og reolens areal er kvadratisk. Den passer således fint som en lille rumdeler, men kan også sagtens stå fint i et hjørne.

 • Mål: H183 x B62 x D62 cm.
 • Materialer: Metal og glas

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Ib Laursel industriel displayreol

Den her flotte displayreol er ikke kun perfekt til den lille hobbybutik, men også til brug i hjemmet. Her kan den stå fint i et lille værksted eller multirum, hvor familiens samværsaktiviteter kan samles.

Reolen står på hjul og kan derfor nemt flyttes rundt som det ønskes, og den kan derfor også fint bruges som en mellemhøj rumdeler.

Reolen har 4 hylder, som er let skråtstillede og holder en æblekasse hver.

 • Mål: H145 x B85,5 x D49 cm.
 • Materialer: Træ og metal

Chic Antique rund reol på hjul

Hvis det gerne må være lidt anderledes, er denne Chic Antique reol et godt valg. Den har en flot patineret overflade i antik cremefarve, og der er i alt 5 hylder.

Den runde reol står på 3 hjul og kan derfor nemt flyttes rundt, og den er eksempelvis brugbar på et badeværelse eller som et alternativt natbord. Mulighederne er mange.

 • Mål: Ø55 x H192 cm.
 • Materialer: Jern
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *