Reoler med skuffer – Nyttig opbevaringsplads til stort og småt

Reoler med skuffer er praktiske, da de kombinerer åben opbevaringsplads med lukket opbevaringsplads. Her kan du således finde plads til lidt af hvert, så det ikke behøver ligge fremme og skabe “uro” i sindet.

Vi har taget et kig på markedet, og samlet de flotteste reoler med én eller flere skuffer lige her. Se alle vores håndplukkede favoritter lige herunder.

Living&more The Box

Living&more The Box er en elegant reol med et par skuffer øverst, som kan bruges til opbevaring af små personlige ejendele.

Reolen kan enten stå frit på gulvet eller ophænges, og der medfølger endda et vægophæng så dette kan lade sig gøre uden tilkøb af ekstra udstyr.

Reolen har et praktisk åbent rum nederst, og kan eksempelvis bruges ved siden af sengen.

 • Mål: H71,2 x B39,4 x D34 cm.
 • Materialer: MDF

Mistral Classic

De fleste kender nok Mistral, som er et dansk møbelfirma specialiseret i design og produktion af opbevaringsløsninger til hjemmet.

Mistral Classic er en flot væghængt reol med 2 skuffer og elegante små knopgreb. Reolen har det klassiske design som du sikkert kender fra andre Mistral reoler og skabe, og således kan den også kombineres med andre produkter fra Mistral.

 • Mål: H41,8 x B89,2 x D32,5 cm.
 • Materialer: Ask finér

String skuffemodul

String er en elegant og meget omfattende reol-serie, der blandt andet omfatter dette skuffemodul. Det betyder at du kan bygge din egen reol-løsning med lige så mange skuffer du måtte behøve, og det kan faktisk resultere i en flot og funktionel reol med mange skuffer til opbevaring.

Reolen er opbygget af gavle i metal, hvorpå du kan ophænge hylder, skuffer og andre elementer i valgfri højde. Du skaber helt selv reolens udtryk, og kan desuden vælge mellem flere forskellige farver.

Se mere hos forhandleren ved at klikke på linket herunder.

Chic Antique reol med skuffer og tallerkenrække

Denne reol er ideel til køkkenet. Her får du både praktisk skuffeplads samt en tallerkenrække med plads til 11 store tallerkener, samt kroge til ophængning af 8 kopper.

Det er en flot klassisk reol fra de gode gamle dage, hvilket ses i det flotte antikke design. Brug gerne reolen i enten spisestuen eller køkkenet, alt efter hvad du føler for.

Reolen er fra Chic Antique, og designet med inspiration i den franske landlige stil med overflade patina.

 • Mål: H190 x B70 x D32,5 cm.
 • Materialer: Træ

Lene Bjerre Depot

Denne flotte reol er lavet af jern, og fremstår i et råt og industrielt design. Den har desuden et kryds bagpå som stabiliserer den, således at den kan stå frit alle steder. Det er en flot reol med hjul, hvilket betyder at den kan køres hvorhen du måtte ønske det.

Reolen er fra Lene Bjerre og har 3 skuffer i bunden, samt 3 hyldepladser lige over skufferne. Det er en fin og praktisk reol, der kan bruges til mange forskellige formål.

 • Mål: H166 x B43 x D40 cm.
 • Materialer: Jern

Rowico Fenwood

Rowico Fenwood er en rigtig flot sort reol, der har et par skuffer lige under midten samt 5 åbne opbevaringsrum i forskellige størrelser.

Reolen er sortmalet med synlig træstruktur, og greb af messing. De runde ben er ligeledes beklædt med messing forneden, hvilket står i rigtig flot kontrast til de sorte elementer.

Skufferne er med soft-close, så de lukker blødt når de skubbes i.

 • Mål: H170 x B60 x D35 cm.
 • Materialer: Træ

Obuzi HayFay-Rex Lock

Fra Obuzi har vi fundet denne flotte reol, der fremstår i grove rustikke toner med 3 skuffer nederst. I stedet for greb er der fræset en rund åbning ind i hver skuffe, og både hylder og skuffe-del er fremstillet af rosentræ.

Stellet på denne reol er af sortlakeret metal, og der er et par gode og store hyldepladser over skuffe-delen.

 • Mål: H180 x B60 x D40 cm.
 • Materialer: Rosentræ og metal

Charlie reol med 2 skuffer og 1 låge

Denne udgave af Charlie-reolen er en høj udgave, som inkluderer et par skuffer og et lille skab i bunden.

Reolen har således god plads til både åben og skjult opbevaring, samtidig med at det bliver let at organisere dine ejendele og sektionere dem.

I samme serie finder du også borde i forskellige størrelser, samt meget andet. Alt kan ses hos forhandleren ved at klikke på linket herunder.

 • Mål: H171,3 x B50,2 x D39,1 cm.
 • Materialer: MDF og egetræ

Oslo reol med stor skuffe

Denne reol har en stor praktisk skuffe i bunden, som kan bruges til opbevaring af alt du kan forestille dig. Fra lysestager til blomsterkrukker, mulighederne er mange.

Reolen er en del af Oslo-serien, som tæller flere spændende møbler til fornuftige priser. Hvis du klikker videre til forhandleren, kan du se alle Oslo-møblerne.

 • Mål: H71,9 x B78,7 x D39,1 cm.
 • Materialer: MDF
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *