3 praktiske redskabsskure i træ, som du selv kan male

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Sådan kan et redskabsskur af træ se ud, når det males. Foto: Plus A/S.

Når du skal købe et nyt redskabsskur, er der flere vigtige overvejelser involveret i processen. En af dem, der har måske er vigtigst, er skurets materiale. Du vil sikkert gerne have at redskabsskuret ser pænt ud og kan indrettes så funktionelt som muligt, og her er træ et glimrende materialevalg.

Med et redskabsskur i træ kan du nemt male i præcis den farve du måtte ønske, og du kan montere alle former for beslag, hylder og andet på væggene indvendigt og udvendigt. Med den rette beskyttelse holder træet sig også pænt i mange år frem, og det er nemt at udskifte enkelte elementer med tiden.

Herunder har vi samlet en række gode redskabsskure af træ, som har plads til alle havens redskaber – og lidt til.

Redskabsskur og drivhus

Med dette redskabsskur får du to funktioner i én konstruktion: Skur og drivhus. Dels har du på den ene side et redskabsskur af træ, mens du på den anden side har et drivhus med vinduer i 4 millimeter hærdet glas.

Det er danske Plus A/S der står bag dette redskabsskur, som er et praktisk og godt valg til den lille have. Drivhus-delen kan bruges til mange forskellige ting – hvis du eksempelvis ikke vil dyrke planter, kan du i stedet have et lille udendørs opholdsrum.

Redskabsskuret er opbygget i FSC-certificeret grantræ, og alle nødvendige elementer medfølger. Du får også tagpap med, så det skal du ikke købe ved siden af. Træet er dog ubehandlet, så her skal du medregne en gang træbeskyttelse.

 • Behandling: Ubehandlet
 • Tagpap: Medfølger
 • Mål: H295 x B319 x D209 cm.

Læs også: Praktiske havebænke med opbevaring

Karibu Merseburg – redskabsskur med halvtag

i samarbejde med PriceRunner

 

Dette smarte redskabsskur har en åben sektion i den ene side, som er overdækket. Det betyder eksempelvis, at du kan placere det i haven og lave et hyggeligt udendørs miljø med redskabsskuret koblet på ved siden af.

Redskabsskuret er fra tyske Karibu, og inkluderer alle nødvendige elementer. Du vælger selv om overdækningen skal placeres i venstre eller højre side af redskabsskuret, og du får i alt 2 meter ekstra overdækning med i pakken.

Dobbeltdøren har store vinduer monteret, hvilket giver mange spændende anvendelsesmuligheder for skuret. Byg det eksempelvis til et lille udhus, hvis du ønsker.

 • Behandling: Ubehandlet
 • Tagpap: Medfølger ikke
 • Mål: H220 x B390 x D175 cm.

FAQ

Hvorfor er det vigtigt at have et redskabsskur?
Et redskabsskur kan hjælpe med at organisere og beskytte haveredskaber og maskiner mod vejr, tyveri og skader.
Hvordan vedligeholder man et redskabsskur?
Det er vigtigt at holde et redskabsskur ren og tør og sørge for, at døre og vinduer lukker ordentligt. Træskure skal også behandles med en træbeskyttelse for at forhindre råd og nedbrydning.
Hvordan kan man sikre sit redskabsskur mod tyveri?
Det er vigtigt at sørge for, at døre og vinduer er sikrede og låst med et solidt hængelås. Man kan også overveje at installere en alarm eller overvågningskamera i skuret.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Gardenpro redskabsskur på 10,36 kvm. med fladt tag

Hvis det skal være nemt og enkelt, er dette store Gardenpro redskabsskur et yderst fornuftigt valg. Bygningen gør ikke meget væsen af sig i haven, og samtidig er de 10,36 kvadratmeter godt udnyttet.

Redskabsskuret er opbygget af trykimprægneret nåletræ, og du behøver derfor ikke tænke på yderligere træbeskyttelse. Der medfølger selvfølgelig også alle beslag til samlingen, samt PVC trapezplader til taget. Trapezpladerne er smarte, fordi de både er robuste og skaber et naturligt lysindfald. Dermed har du altid et godt overblik over skurets indretning.

 • Behandling: Trykimprægneret
 • Tagpap: Medfølger ikke (PVC trapezplader medfølger)
 • Mål: H219 x B280 x D370 cm.

Polhus Leif

Fra svenske Polhus har vi fundet dette smarte lille redskabsskur, som skal monteres op ad en væg eller husmur. Du kan således spare på byggematerialerne og dermed kræfterne, da det blot er tre sider som skal opføres. I fronten er en stor dør, som er 104 centimeter bred.

Tagpappet medfølger ikke, og det er valgfrit om du ønsker at tilkøbe dette – eller eksempelvis hellere vil have en anden type belægning på taget.

Redskabsskuret er opbygget af grantræ, som er ubehandlet. Du skal således selv give træbeskyttelse, og dette kan være i præcis den farve du måtte ønske.

 •  Behandling: Ubehandlet
 • Tagpap: Medfølger ikke
 • Mål: H189 x B234 x D95 cm.

Redskabsskur fra Plus på 7,5 kvm.

Her får du et stort og rummeligt redskabsskur, der fungerer godt som en totalløsning til forskellige typer af opbevaring. Alt fra havemøbler til redskaber kan overvintre heri, og dobbeltdøren giver masser af plads at manøvrere på.

Redskabsskuret er fra danske Plus A/S, og leveres i ubehandlet grantræ som du selv kan behandle efter eget ønske. Der er et lille vindue i siden, som giver et godt lysindfald, og skuret kan således bruges til mange forskellige formål.

Der medfølger alle nødvendige elementer, så redsskabsskuret nemt kan samles. Du skal dog selv skaffe tagpap, hvis dette ønskes.

 • Behandling: Ubehandlet
 • Tagpap: Medfølger ikke
 • Mål: H234 x B248 x D301 cm.

Polhus Leif

Her et redskabsskur fra svenske Polhus, som er fritstående og konstrueret i et simpelt design. Skuret har et areal på 3,1 kvadratmeter, hvilket giver rigeligt med plads til havens forskellige redskaber.

Skuret har en dør i en fornuftig størrelse, og der er lås monteret derpå. Der medfølger også alle former for skruer og søm, samt hvad du ellers har brug for af beslag.

Træet er grantræ, som leveret ubehandlet. Du kan derfor selv vælge hvilken træbeskyttelse du ønsker at give. Tagpap medfølger heller ikke, så her har du også selv mulighed for at vælge.

 • Behandling: Ubehandlet
 • Tagpap: Medfølger ikke
 • Mål: H220 x B170 x D183 cm.

Redskabsskur med dobbeltdør

Dette redsskabsskur er det perfekte valg for dig, der mangler et sted at parkere enten havetraktoren eller cyklerne. Det kan også bruges til andre store og små haveredskaber, som nemt kan køres ud ad dobbeltdøren.

Redskabsskuret er fra danske Plus A/S, og leveres i ubehandlet fyr/gran. Det betyder at du kan give træbeskyttelse i præcis den farve du måtte ønske, hvilket er en fordel hvis du allerede har andre trækonstruktioner i en bestemt farve.

Der medfølger skruer og beslag, men tagpap skal du eventuelt selv investere i ved siden af.

 • Behandling: Ubehandlet
 • Tagpap: Medfølger ikke
 • Mål: H250 x B248 x D229 cm.

Redskabsskur på 4,5 kvm.

Med dette rummelige redskabsskur får du plads til lidt af hvert. Igen er det danske Plus A/S der står bag, og her får du et godt grundsæt med alle nødvendige elementer inkluderet i prisen. Derefter skal du blot vælge tagpap, træbehandling og indretning, hvorefter redskabsskuret står klar til brug og holder i mange år frem.

Redskabsskuret er opbygget i ubehandlet gran, og har et sadeltag af 17 x 95 mm. profilbrædder med en hældning på omtrent 17 grader. Skuret har en totalhøjde på 234 centimeter, og i gavlen er en stor dobbeltdør. I facaden er desuden monteret et vindue, som sørger for naturligt lys. Det betyder at du kan bruge redskabsskuret til flere formål, uden du nødvendigvis skal installere lys deri.

 • Behandling: Ubehandlet
 • Tagpap: Medfølger ikke
 • Mål: H234 x B248 x D181 cm.

Du kan også læse vores artikel om minidrivhuse, hvis du ikke kan få nok af at være udendørs. Her har vi samlet nogle af de bedste løsninger, ligegyldigt om du bor på landet eller i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *