Bedroller guide – Her er en af de bedste opbevaringsmuligheder

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Bedroller guide

I takt med at boligindretning fylder mere og mere, bliver vi konfronteret med boligens potentiale, når det kommer til interiør. Det kan være, at du har undret dig gevaldigt over, hvornår det nogensinde har været attraktivt at male væggen i den udvalgte farve bag sofaen? 

Det er samme mekanisme, når du i mistro har måtte rode gennem to kommoder for at finde en seddel, du manglede. Eller har du kunne konstatere, at det tager ekstra kræfter at finde gamle sager i kælderrummet? 

Så er en smart, praktisk og nem opbevaringsløsning det, som du mangler. Uanset, om der er tale om bedrollers til opbevaring under sengen eller kurve til opbevaring i stuen, så hjælper vi dig i retningen af de smarteste løsninger. 

SmartStore bedroller

SmartStore bedroller – Redaktionens valg

Redaktionen er vilde med SmartStore opbevaringskassen, der er produceret ud fra professionelle kerneværdier og i høj kvalitet. Produktet er skabt med fokus på funktionalitet og effektivitet. 

Det er en af de ypperste opbevaringskasser på markedet, som giver dig de absolut bedste forudsætninger for at skabe overblik, struktur og organisering på højeste plan.  

Uanset om du drømmer om at få styr på skufferne, skabene, kælderrummet, garagen og mangler bedrollers hjemme i privatboligen eller har et stort ønske om at virksomhedens skuffedarier, skrivebord eller reoler har brug for et ægte touch-up med det ultimative opbevaringsprodukt, så findes der en løsning. 

Opbevaringskasserne er ikke kun stabelbare. De indeholder høj fleksibilitet og alsidighed. Deres ydre look er lavet med et tidløst design, der altid vil formå at blende ind i indretningen. 

Og er du ved at være træt af de opbevaringskasser, hvor du aldrig helt ved, hvad der er placeret i dem? Så er produktet en sikker vinder, da det transparente materiale giver dig rig mulighed for at kunne få fat i de forskellige genstande på ingen tid. 

Fordele

 • BPA-fri  
 • Transparente opbevaringskasser 
 • Opbevaringskassen kan vaskes i opvaskemaskinen 
Ulemper

 • Bambuslåg kræver vedligeholdelse i hånden 

Specifikationer: 

 • Compact Clear M boks: 5,3 L / 29,5 x 19,5 x 12 centimeter 
 • Compact Clear S boks: 1,5 L / 20 x 14 x 7,5 centimeter 
 • Compact Clear XS boks: 0,6 L / 14,5 x 9 x 6 centimeter 
Kids Concept i rustrød bedroller

Kids Concept i rustrød bedroller – Det prisvenlige valg

Opbevaringskassen kommer fra Kids Concept, som er et svensk designfirma, der lever af at levere produkter til børn. Denne er produceret og skabt for at kunne tjene en funktion i børnenes favør. 

Det kan være, at du mangler opbevaringskasser til legemaden på legeværelserne, eller skal de mange legetøjsbiler gemmes væk i legehjørnet? Eller måske kan opbevaringskasserne være nyttige til barnets soveværelse, når barnets plejeprodukter skal samles et lettilgængeligt sted? 

Hvis I mangler opbevaring til børnene, så er der også det populære og eftertragtede koncept, hvor sengen er halvhøj. Nedenunder er der oftest rum til, at du kan opbevare vigtige genstande. Læs mere om 4 smarte halvhøje senge med opbevaring

Opbevaringsboksen rummer dog nemt og bekvemt andre elementer, der ikke nødvendigvis har en relation til de små poder, selvom de er det ypperste valg til de løse legesager. I de runde, smukke og lækre kasser kan du opbevare kontorartikler, udstyr til dine kreative sysler i hjemmet, slik, skønhedsprodukter eller andre lignende småting. 

Produktet er ikke kun skabt med fokus på at kunne optage en funktionel plads, den er med sin rustrøde farve i forskellige størrelser også produceret med fokus på det æstetiske udtryk. Det farverige og sprudlende look gør, at de netop også kan pynte på en frit hængende hylde eller stående på en reol. 

Fordele

 • Prisvenligt 
 • Farverigt design 
 • Forskellige størrelser 
Ulemper

 • Den runde form kan være en begrænsning 

Specifikationer: 

 • Rund opbevaringskasse på 23,5 x 14 centimeter
 • Rund opbevaringskasse på 25,5 x 16,5 centimeter
Sort laeder kasse firkantet bedroller

Sort læder kasse firkantet bedroller – Bedste premiumvalg

Ligesom du kan finde opbevaringsbokse, der har det transparente udtryk, så findes der modsat opbevaringsbokse, hvor du har rig mulighed for at beskytte dine mange forskellige genstande. 

Dine personlige og private ejendele kan af diverse grunde være grænseoverskridende at have opmagasineret i opbevaringskasser med et transparent udtryk. Det kan Ørskov designet hjælpe med at råde bod på. 

Her spiller den store, sorte og simple læder kasse en essentiel og afgørende rolle. Den firkantede opbevaringskasse findes i forskellige størrelser, hvor denne er den største på markedet af Ørskov. Den kan hjælpe dig med at afskærme ejendele fra eventuelle gæster. 

På samme måde kan det være fordelagtigt med de intransparente opbevaringskasser til virksomheden, hvis du har mange fortrolige papirer, som ikke behøver at være til fuldt skue for andre end dig. Opbevaringskassen er derfor valgt som redaktionens premium valg, da den formår at opfylde forskellige behov. 

Produktet kan passende benyttes som opbevaringskasse under sengen. Der findes også andre muligheder, hvis du mangler plads til opbevaring – og ønsker at udnytte pladsen under sengen. Vi giver dig også 16 gode ideer til opbevaring under sengen

Fordele

 • Intransparent look 
 • Dansk design
Ulemper

 • Lædermaterialer kan være vanskeligt i forhold til vedligeholdelse 
 • Høj pris

Specifikationer: 

 • Mål: 36 x 31 x 12 centimeter 
RIG-TIG bedroller

RIG-TIG bedroller – det bæredygtige valg

RIG-TIG leverer dansk design i topklasse, og det er deres opbevaringskasser et klassisk eksempel på. De eksklusive, elegante og enkle opbevaringskasser har et udsøgt design i naturmaterialer. Kasserne produceret i kejsertræ bevarer en uundværlig funktion, hvor opbevaringen gør, at du kan gemme på de genstande, som du holder af.

Opbevaringskasserne kan anvendes til alt lige fra store til mindre ejendele. Uanset om du leder efter organisering, struktur og overblik i boligens køkken, stuen, kontor eller soveværelset, så kan kasserne hjælpe dig med at sætte system på det løse indhold derhjemme eller på kontoret.

Oprydning har aldrig været den mest sexede og opløftende aktivitet, men det er i den grad med til at give rum til kroppen både fysisk og psykisk. Det hjælper at få sat dine ting i kasser.

Det at rydde op kan for nogle være en sur pligt, men med opbevaringsboksene fra RIG-TIG har du rig mulighed for at formindske behovet for den ellers ugentlige oprydning. Det er den ideelle måde at opnå orden i livet på, og med trækasserne får du et flot og funktionelt produkt, der ligeledes er skabt ud fra miljøvenlige materialer.

Fordele

 • Naturligt og miljøvenligt materiale 
 • Forskellige størrelser
Ulemper

 • De runde hjørner kan være en begrænsning 
 • Kan mangle låg til ekstra beskyttelse 

Specifikationer: 

 • Størrelser fra XS til XL 
SmartStore Classic 15 bedroller

SmartStore Classic 15 bedroller – det klassiske valg

Skal rodet derhjemme organiseres? Så kan det være en fordel at købe et større antal af de samme opbevaringskasser, da det gør håndteringen af kasserne en lettere sag. 

SmartStore Classic 15 opbevaringsboks er ifølge redaktionen et klassisk valg, hvor den transparente farve gør det nemt at danne et overblik over indholdet i opbevaringskasserne. Dernæst har du den uundværlige mulighed at klikke låget fast på toppen, så kasserne funktions bliver udnyttet ved også at være stabelbare.

Det kan være pinligt og udfordrende at stå ansigt til ansigt med rod, genstande der flyder rundt i hjemmet eller virksomheden og materialistiske elementer, der ikke behøver at være til fuldt skue. Derfor giver en smart, praktisk og ensformig opbevaringsløsning dig de bedste forudsætninger for at få kontrol over dine ting. 

De ultimative opbevaringsbokse, bedrollers, kurve eller plastikkasser som SmartStore produktet kan være springbrættet til struktur, systematisering, organisering og overblik. 

Fordele

 • BPA-fri og fødevaregodkendt 
 • 10 års garanti
 • Robuste, stabile og langtidsholdbare
Ulemper

 • Mindre dekorative 

Specifikationer: 

 • Volume: 14 L 
 • Klarer temperaturer fra -40 til +100 grader 
 • 10 års garanti

Sådan vælger du en opbevaringsboks 

Vores redaktion hjælper dig med at vælge de helt rigtige opbevaringsbokse. Det kan være en forvirrende jungle af produkter, da der findes tonsvis af opbevaringskasser, bedrollers, kurve eller bokse, der kan gøre op med rodet hjemme hos dig. Alle sammen eksisterer de i forskellige materialer, størrelser, former og udtryk. 

Du kan benytte vores gode råd, når du skal videre i jagten på den opbevaringsboks eller bedroller, som du ønsker. Det kan have betydning, hvad opbevaringskassen skal bruges til, hvor den skal stå placeret og hvor længe indholdet skal være opmagasineret i den respektive boks. 

Selvom der findes smarte, funktionelle og flotte sengerammer med opbevaring og enkeltsenge med opbevaringsplads nedenunder, så kan det være nødvendigt at bruge separate opbevaringskasser eller bedrollers som et stærkt alternativ. Der er enkelte spørgsmål, som du kan have med i dine overvejelser, når der skal vælges endeligt produkt: 

 • Skal opbevaringskasserne eller bedrollers være med låg eller uden låg? 
 • Skal der være hjul på opbevaringskasserne, så de nemt og bekvemt kan transporteres ligesom en bedroller? 
 • Skal opbevaringskasserne bruges i et bestemt rum i boligen, hvor der kan være specifikke krav til boksens materiale? 
 • Skal opbevaringskasserne være produceret med fokus på æstetik eller funktionalitet? 
 • Skal opbevaringskasserne kunne modstå en specifik styrke? 

Kilde: Plasticboxshop.co.uk, Moving.com og Storagemart.com.  

Hvad kan du opbevare i en bedroller? 

I takt med det er blevet kult at have styr på sit rod, så er der næsten ikke det, som du ikke kan vælge at organisere i systemer og opbevaringskasser. Ethvert hjem bærer på en bunke af forskellige ting. De ting har forskellige behov til opbevaringsprocessen. 

Der findes de klassiske elementer, hvor børnenes legesager bliver lagt på lager efterhånden, som de vokser fra det. Det kan også være den helt basale tøjopmagasinering, som mange har stående i kælderrummet, garagen eller på loftet. 

Du har formentlig også prøvet at opbevare sports- og træningsudstyr, værktøj eller kreativt udstyr. De klassiske bedrollers under sengen har også indeholdt mange forskellige ting såsom håndklæder, sengetøj, tøj eller andre finurlige produkter. 

I hverdagen har vi derimod også et behov for, at der er fokus på at opbevare mad, udstyr til at vaske tøj, rengøringsprodukter til at holde orden på hjemmet og skønhedsprodukter til at passe på os selv.  

Kilde: Yourstorebox.com, Lifestory-global.com og Thespruce.com 

Hvordan undgår du mug i en bedroller? 

Vi ved, at det er helt essentielt, at du undgår mug i dine opbevaringsbokse, da det ellers er en tilstand, der vil skabe stor risiko og fare for dine ejendele. Opbevaring er et forsøg på at beskytte dine ejendele. 

Du kan selv tage nogle simple tiltag til dig, så du formindsker risikoen ved, at der skulle komme fugt ind i opbevaringskasserne, som er et nødvendigt element for, at muggen kan trives. 

 • Husk, at du aldrig bør opmagasinere ejendele, der er vådt. Det er vigtigt, at produkterne, der bliver pakket ned er fuldkommen tørre.
 • Benyt beskyttelsespapir, tæpper eller bobleplast, når du pakker følsomme ting ned. 
 • Brug tørremiddel i opbevaringskasserne, hvis du vil være på den sikre side. Her skal du være opmærksom på at produktet skal udskiftes før, at det opnår den fulde effekt, indenfor en 60-90 dages periode. 
 • Vælg opbevaringsboks ud fra det behov du har. Hvis du skal opbevare under sengen, så vælg en bedroller, eller når du skal opbevare mad i køleskabet, så vælg en plastikkasse. 

Kilde: Storage-mart.com, Spaceshopselfstorage.com og Rapidracking.com 


FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en bedroller?
Der er tre elementer, der er vigtige at overveje, når det kommer til køb af opbevaringsbokse. Du skal være i stand til at kategorisere, hvor opbevaringskassen skal stå lokeret, hvad opbevaringskassen skal indeholde, og hvilken tidsperiode du regner med, at indholdet skal være opmagasineret i den samme kasse.
Hvilken bedroller er bedst?
Det kan være svært at sætte en enkelt opbevaringsboks op på førstepladsen, når indholdet i kassen er en ukendt faktor. Derfor bør du først og fremmest forholde dig til kassens funktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *