Opbevaring under seng – Her er nogle gode måder til at udnytte pladsen under din seng

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pladsen under sengen byder på gode muligheder for opbevaring, og det kan endda gøres pænt med den rette løsning.

Flere små kasser eller kurve gør det muligt at opdele tingene, mens plastbokse på hjul er gode til langtidsopbevaring uden risiko for at støv sætter sig på tingene.

Find ud af hvordan du kan organisere opbevaringspladsen under din seng med én eller flere af disse 16 idéer:


4-delt skuffesæt med hjul – 4 smarte skuffer til opbevaring under din seng 

Dette er den ideelle løsning til børneværelset. Hoppekids skuffesættet er perfekt til opbevaring af legetøj, og da der er fire forskellige skuffer kan du sortere tingene efter forskellige kategorier og formål. Skufferne passer til senge med standard længde 190 eller 200 centimeter. Der er selvfølgelig hjul under skufferne, så de nemt kan trækkes ud og skubbes ind igen.

2-delt skuffesæt i forskellige farver – Perfekt opbevaring til et børneværelse

Dette to-delte skuffesæt er den ideelle opbevaringsløsning til juinorsengen. Størrelsen er perfekt til brug på børneværelset, og du kan få skufferne i mange forskellige friske farver. Skufferne er udstyrede med hjul, så de nemt kan rulle frem og tilbage. Fra Hoppekids findes også en seng i samme farver som disse skuffer.

Sebra sengeskuffe til baby- og juniorseng – En sød opbevaringsskuffe til en børneseng   

 

Hvis du er ude efter en enkelt skuffe til brug under baby- eller juniorsengen, er denne Sebra skuffe et ideelt valg. Skuffen har et sødt look med hvidlakerede overflader, og kan tåle op til 10 kilo. Der er et håndtag i fronten, så du nemt kan trække den ind og ud. Brug enten skuffen alene, eller kombiner med flere skuffer eller kurve for en større opbevaringsløsning.

Hammarplast Smartstore Classic 35 – En klassisk bedroller boks

 

 
 

Hvis du har brug for opbevaringsplads i en beskyttet atmosfære, er Hammarplast Smartstore Classic 35 et godt valg. Her får du en klassisk bedroller med plads til hele 31 liter, og da den har hjul kan den nemt køres frem og tilbage under sengen. Smartstore Classic 35 er 72 centimeter lang, og du kan således opbevare den under de fleste typer senge. Boksen har låg med låsebeslag, og den tåler vask op til 120 grader.

Astrid Fjäll – Det oplagte alternativ 

Se pris hos Nordic Dream

Den mest pladsbesparende løsning er at vælge en seng, der har indbygget opbevaring – sengen skal stå der alligevel, og så slipper du for støvede bed rollers. 

Astrid kan løftes i begge sider, så du har god plads til sengetøj eller dét, der ikke kan være andre steder i dit hjem. Sengen er opbygget med ergonomiske pocketfjedre, der er inddelt i syv komfortzoner. På den måde får kroppen forskellig støtte alt efter de forskellige områders behov. 

Denne løsning er i den dyre ende i forhold til at andre her på listen, men til gengæld får du løst mere end ét problem, hvis din seng også kunne trænge til en udskiftning. Du får 100 dage til at prøve sengen og ellers kan du sende den omkostningsfrit retur. Sammenholdt med forbrugernes gode anmeldelser af Nordic Dream på Trustpilot indikerer for os, at du får stor værdi for pengene med denne seng.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Living&more Olivia – flettede kurve med låg

Leder du efter kurve med låg, er Living&more Olivia en ideel løsning. Kurvene har låg og spænder, hvilket betyder at du kan bruge dem under sengen eller andre steder.

De kan desuden stå oven på hinanden, men de kan også stå ved siden af hinanden under sengen.

Kurvesættet måler henholdsvis 25 x 76 x 54 centimeter, samt 19 x 70 x 46 centimeter. Den lille kan derfor opbevares i den store når de ikke bruges.

Kebie – kurv i flettet søgræs

Kebie er en flot kurv, der passer perfekt til den hyggelige, rustikke indretningsstil. Kurven er ideel til brug under sengen, og kan sagtens kombineres med andre former for opbevaring.

Brug eksempelvis kurven til ungernes legetøj, hobbyartikler, garnnøgler og andre ting.

Kurven er 20 centimeter høj, og har en diameter på 35 centimeter. Med bærehankene kan du desuden nemt flytte rundt på kurven.

Urban – metalkurv med træhank

Den pæne Urban metalkurv ligner til forveksling en indkøbskurv, men er altså en kurv velegnet til opbevaring under sengen og andre steder.

Brug kurven som del af en samlet opbevaringsløsning, og kombiner med kasser og kurve i forskellige materialer og farver.

Sophy – rund kurv i flettet søgræs

Sophy kurven er en ideel kurv til brug under sengen, men den kræver mindst 30 centimeters højde.

Den er rummelig med en diameter på 43 centimeter, og det flettede søgræs er et flot, rustikt naturmateriale.

Brug kurven for sig selv eller som del af en større opbevaringsløsning med flere kurve, hvis du har brug for at skabe plads til alle dine forskellige ejendele.

Smarte Flexa sengeskuffer med hjul

Flexa laver mange forskellige møbler til børneværelset, og har selvfølgelig også en løsning til opbevaring under sengen.

Disse smarte skuffer er lavet af hvidlakeret MDF, og de store hjul gør det nemt at rulle dem ud og ind.

Skufferne passer til Flexa White sengen, som du også kan købe hos ILVA.

 

Living&more Mathilde – kurvesæt til opbevaring under sengen

Living&more Mathilde er en ideel løsning til brug under sengen, men de kan også stå for sig selv på gulvet eller i en reol.

Kurvene er henholdsvis 18, 20 og 22 centimeter høje, hvilket betyder at de kan være under de fleste typer senge – fra den almindelige juniorseng til sovesofaen.

De er lavet af naturlig rattan, som er sortmalet.

Living&more Frida – kurve i flettet rattan

Living&more Frida er en flot kurv i naturligt rattan, og der følger to kurve med i dette sæt. Kurvene er i forskellige størrelser, og når de ikke bruges kan du derfor opbevare dem oven i hinanden.

Med disse kurve er det nemt at holde overblikket, da de er flettede på en måde så du kan se gennem siderne.

Den største kurv er 22 centimeter høj, og måler 51 x 30 centimeter. Den lille kurv måler 18 centimeter i højden, samt 41 x 24 centimeter.

 

Hvid sengeskuffe model 100

 

Er du til en simpel, rummelig løsning, der passer perfekt under din seng? Med denne sengeskuffe er der plads til lidt af hvert, og det er derfor intet problem at opbevare alt fra sengetøj til tøj, legetøj og andre ting.

Sengeskuffen fås i forskellige størrelser og farver, så du kan finde en model der passer præcis til dit behov og stil.

 

30 cm. høj trækasse med sort tekst og hjul

Om du søger opbevaring under sengen til børneværelset eller soveværelset, er denne trækasse et godt valg.

Dens rustikke udseende passer perfekt til den moderne indretningsstil, hvor rå og naturlige materialer er i højsædet. På kassen er desuden påtrykt teksten “Chas D. Baker & Bros.”, og der er håndtag i siderne.

Kassen måler 45 x 32 centimeter, og den er 30 centimeter høj.

 

11 cm. høj trækasse med sort tekst

Denne kasse er blot 11 centimeter høj, og designet som en gammeldags kasse til æbler.

Den er lavet af træ med et rustikt design, og på grund af størrelsen er den perfekt til opbevaring under sengen.

Brug den under enhver type seng, eller til opbevaring i et skab eller en kiste. Kassen er lavet af genbrugt træ med teksten “Apples” påtrykt på siden.

 

Vica – kasse i grålakeret jern

Opbevaring under sengen kan tage mange former, farver og materialer. Vica kassen er ideel til brug under sengen da den kun er 18 centimeter høj, og den kan således være under de fleste senge og sovesofaer.

Kassen er lavet af jern, som har fået en grå lakering. Der er flere størrelser og farver at vælge mellem hos ILVA.

 

Plast Team Pro Box – plastkasser med låg

Plast Team Pro Box består af hele 5 kasser i sort plast, og de har allesammen låg med låsebeslag.

Kasserne er ideelle til ejendele der skal opbevares under sengen, og de er allesammen lige store. Højden er kun 18,5 centimeter, og de kan alle sammen stables oven på hinanden.

De er alle lavet af genbrugsplast, og som noget nyt og smart kan du via en app holde styr på kassernes indhold. Når du har mange af dem og de står stablet, kan du således scanne en QR-kode uden på kasserne, og nemt finde det du søger.

Hver kasse er som nævnt 18,5 centimeter høj, og måler 39 x 29,4 centimeter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *