12 mørkeblå sofaer med chaiselong

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

En mørkeblå sofa med chaiselong er det perfekte valg til boligen, hvor der tilstræbes en moderne nordisk stil. De mørkeblå nuancer er perfekte til den hyggelige stue, hvor sofaen er centrum for timevis af hygge.

Vi har fundet mørkeblå sofaer med chaiselong i mange forskellige typer, både store og små. Vi er ret vilde med dem allesammen, også selvom betrækket måske ikke er helt mørkeblåt men derimod et mix mellem blå, grå, antracit, m.m.

Se vores favoritter herunder, og lad dig inspirere:
Læs også: Chaiselong sofaer med læderbetræk

Larvik hjørnesofa med chaiselong

Den store mørkeblå Larvik hjørnesofa har en god chaiselong i den ene side, således at hele familien kan sidde godt og komfortabelt med et sofabord i midten.

Sofaen er velegnet til den store stue, og prisen er overraskende fornuftig i forhold til størrelsen. Her får du således rigtig meget god sofa til prisen, og udover mørkeblå kan du også vælge mellem flere andre farver.

Larvik sofaen står desuden på runde ben af egetræ, som er hvidolieret. Du kan vælge mellem en højre- eller venstrevendt model.

 • Mål: H79 x B301 x D208 cm.

Læs også: Gode, store 4-personers sofaer med chaiselong

Lotus – kompakt mørkeblå sofa med chaiselong

Hvis du er på udkig efter en mørkeblå sofa med en mindre chaiselong, som ikke tager for meget plads, er Lotus et godt valg.

Her får du nemlig en god og komfortabel sofa i et moderne nordisk design, der klæder de fleste boliger. Stofbetrækket fås i flere farver udover den viste mørkeblå model, og den står på ben af hvidolieret egetræ.

Hynderne er alle polstret med skum, som holder formen samtidig med at siddekomforten er høj.

 • Mål: H80 x B217 x D147 cm.

Læs også: Flotte 3-personers sofaer med chaiselong

Larvik sofa med chaiselong

Denne flotte Larvik sofa har et fint stringent design med dejlige hynder, som er polstrede med skum i såvel sæde som ryg.

Sofaen står fint i enhver bolig, og det fine mørkeblå stof står godt sammen med de runde ben i sortlakeret metal.

 • Mål: H79 x B225 x D140 cm.

Ria – elegant sofa med grafisk mønster

Denne mørkeblå sofa har et flot grafisk mønster i ryglænet, som får den til at fremstå helt unik. Perfekt match til den moderne nordiske indretningsstil, som gerne må være lidt udfordrende.

Sofaen har en lækker chaiselong i den ene side, og fås både som venstre- eller højrevendt model. Den står desuden på runde ben i sortlakeret gummitræ, som komplimenterer designet ganske fint.

 • Mål: H78 x B222 x D148 cm.

Lido – sofa med stor chaiselong

Lido er en flot mørkeblå sofa med en stor rummelig chaiselong i den ene side og et stringent design, der passer perfekt ind i enhver bolig.

Sofaen står på slanke runde træben, og det mørkeblå betræk er af blød tekstil som føles rart og behageligt at sidde i.

Der kan desuden tilkøbes nakkestøtter hvis det ønskes, og der medfølger 4 pyntepuder i samme betræk og farve som sofaen.

 • Mål: H76 x B290 x D170 cm.

Relance – sofa med runde træben

Den flotte og simple Relance sofa står med flot mørkeblåt velourbetræk og en god chaiselong i den ene side, som du kan sidde behageligt i.

Sofaen står på skrå runde ben af træ, og hynderne er polstrede med skum for optimal siddekomfort og god formstabilitet.

 • Mål: H86 x B221 x D150 cm.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Orto – stort sofa med velour betræk

Den sofistikerede Orto sofa står i et lækkert mørkeblåt velour betræk, som er skønt at røre ved. Chaiselongen på denne sofa er desuden dejligt stor og bred, så her kan du ligge med velbehag. Det er en relativt lav sofa, som går perfekt sammen med et lavt sofabord.

Designet af denne sofa er moderne og stringent, med et grafisk udtryk i siddefladen. Benene er desuden i røgfarvet egetræ, hvilket står i fint medspil til den elegante mørkeblå farve.

Sofaen fås også i flere andre spændende farver, og i samme serie findes også en almindelig 3-personers sofa.

 • Mål: H66 x B292 x D164 cm.

Læs også: Lavt sofabord: Flotte sofaborde under 40 centimeter

Alba – sofa med kubistisk udtryk

Den smukke Alba sofa har et flot kubistisk udtryk, som passer perfekt til den moderne minimalistiske indretningsstil. Sofaen egner sig godt til at være centrum i rummet, og kan med fordel kombineret med et par små sofaborde.

Sofaen har mørkeblåt betræk og chaiselong i den ene side. Den fås både som venstre- eller højrevendt model, og du kan derfor få en model der passer ethvert behov.

 • Mål: H67 x B272 x D160 cm.

 

Ask – god stilren sofa med navyblåt betræk

Den flotte stilrene Ask sofa har et mørkeblåt (navy) betræk, og står på runde sortlakerede metalben. På rund af det minimalistiske design kan den fint bruges i alle indretningsstile, hvilket er en fordel i nybyggede boliger hvor indretningen ønskes simpel og funktionel.

Sofaen har et godt og slidstærkt polyesterbetræk, og skumpolstringen sørger for at hynderne holder formen længst muligt.

 

Thomas E. Alken modulsofa

Denne skønne mørkeblå sofa er opbygget af moduler, og som sådan kan du nemt tilpasse den som du ønsker det. Det er en eksklusiv sofa i en meget høj kvalitet, med et robust betræk af uld og formfaste puder med skum.

Sofaen er i dette sæt med en enkelt chaiselong, og du kan sætte denne i enten højre eller venstre side. Den står desuden på ben af egetræ, som i den viste udgave er sortmalede.

 • Mål: H74 x B270 x D180 cm.

Sunderland

Den skønne Sunderland sofa har en god chaiselong i den ene side, og det mørkeblå betræk er lavet af dejlig blød velour som gør sofaen rar at sidde i.

Sofaen står på slanke sorte metalben, og der er plads til at 3 personer kan sidde komfortabelt ved siden af hinanden.

Du kan få sofaen i flere varianter, som kan ses ved at klikke videre til forhandleren på linket herunder.

 • Mål: H83 x B242 x D153 cm.

 

Sydney

Sydney er en smuk mørkeblå sofa i et fint klassisk design, der gør den velegnet til de fleste indretningsstile. Dens aftryk på rummet er minimalt, og med chaiselong i den ene side kan du sidde godt og behageligt med benene smækket op.

Sofaen har et robust polyester betræk og bløde hynder, som du kan sidde godt og behageligt i.

 • Mål: H85 x B235 x D150 cm.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *