Guide: 5 flotte messing- og guld armaturer til køkkenet

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Foto: FM Mattsson Mora Group Danmark.

Køkkenarmaturer i messing eller med guldfinish er måske mere eftertragtet nu end nogensinde før.

Børstet eller blankt messing passer fint i den moderne nordiske indretning, hvor man blander landstil med rå elementer og opnår en skøn, rustik atmosfære. Eksempelvis et nyt køkken med en stor porcelænsvask og bordplade af hvid marmor, der er et køkkenarmatur i messing- eller guldfinish et perfekt match.

Herunder har vi samlet nogle af de flotteste køkkenarmaturer i messing eller guldfinish.

Damixa Tradition – skinnende messing armatur

 

i samarbejde med PriceRunner

Damixa Tradition er et smukt køkkenarmatur i skinnende poleret messing. Stilen er klassisk og sofistikeret med et hvidt greb, der komplimenterer en hvid porcelænsvask til perfektion.

Køkkenarmaturet er med et enkelt greb nemt at betjene, og det er designet således at det højst kan forbruge op til 12 liter i minuttet.

Selve vandhanen kan svinges op til 120 grader, og du kan dermed nå ud i alle ender af køkkenvasken.

Primy Steel Curve – u-formet køkkenarmatur med guldfinish

 

i samarbejde med PriceRunner

Det flotte Primy Steel Curve er et flot køkkenarmatur med et guldfinish og tidløst design.

Stilen er minimalistisk og funktionel, og du kan derfor bruge dette køkkenarmatur til mange slags køkkenvaske.

Særlige kendetegn ved netop dette køkkenarmatur er blandt andet højden, men også et-greb betjeningen som gør det muligt at tænde, slukke, samt indstille temperaturen med kun én hånd.

Armaturet er i alt 38 centimeter højt med u-formet vandhane.

Adora Imperia – u-guld armatur til fornuftig pris

 

i samarbejde med PriceRunner

Adora Imperia U er et flot klassisk køkkenarmatur, der både fås i et blankt guldfinish og børstet guldfinish, samt børstet rosaguld.

Prisen er i den rimelige ende, men du skal dog være opmærksom på at guld- og messingfinish generelt er dyrere end eksempelvis krom og rustfrit stål.

Højden på dette køkkenarmatur er 28 centimeter, hvilket ikke er så galt. Fremspringet er desuden på 19,5 centimeter, så alt i alt passer dette køkkenarmatur fint til den mellemstore og store køkkenvask.

Cassøe NOBA CK01 – smart messing køkkenarmatur

Se pris hos Billigskabe

Er du til moderne design, kan du med fordel kigge nærmere på NOBA CK01. Køkkenarmaturet fås i flere varianter, som blandt andet inkluderer en variant i børstet messing. Armaturet i børstet messing er perfekt til det moderne køkken, eksempelvis til montering i den sorte køkkenvask, men går også rigtig godt sammen med et klassisk køkken.

Højden er på 32 centimeter, og der er selvfølgelig et-greb betjening som det kendes fra andre køkkenarmaturer af denne slags.

Cassøe Newform XT – stilren messing vandhane

Se pris hos Billigskabe

Newform XT er et pænt og stilrent køkkenarmatur i blankpoleret messing. Du får altså ikke et pænere køkkenarmatur til den tidløse indretningsstil, uanset om det skal monteres ved en køkkenvask af porcelæn, stål eller noget helt tredje.

Køkkenarmaturet har god og let et-grebs betjening, og vandhanen er u-formet med en højde på 32 centimeter.

Som med andre køkkenarmaturer, monteres dette Newform XT armatur nemt ved hjælp af flexslange.

Hvis du gerne vil læse mere om vandhaner, så vil du måske finde vores artikel om kogende vandhaner spændende. Her har vi samlet en bred vifte af de bedste kogende vandhaner, så der er noget til enhver smag. 

FAQ

Kan messing armaturer bruges i køkkenet?
Ja, messing armaturer kan bruges i køkkenet. De er holdbare og modstandsdygtige over for korrosion og rust, hvilket gør dem velegnede til brug i et køkkenmiljø.
Skal jeg vælge en messing eller guld armatur til mit badeværelse?
Valget afhænger af din personlige smag og stil. Messing armaturer er mere traditionelle og tilføjer varme til et rum, mens guld armaturer kan tilføje glamour og elegance.
Hvordan vedligeholder jeg mine messing armaturer?
For at vedligeholde dine messing armaturer bør du tørre dem af efter brug for at undgå kalkaflejringer, bruge en blød klud og undgå stærke kemikalier såsom syreholdige rengøringsmidler.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *