Lille spisebord til køkkenet – 8 flotte favoritter

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvor mange drømmer ikke om at have et lille spisebord i køkkenet, hvor små måltider kan indtages i løbet af dagen?

Små spiseborde er ikke kun populære på grund af størrelsen, men også fordi de gør det muligt at indrette en hyggelig lille spisekrog hvor som helst. Uanset om det er i køkkenet, udestuen eller blot i den lille bolig, er et lille spisebord perfekt til formålet.

Med et lille spisebord i køkkenet er det også muligt for familien at have hyggeligt samvær under madlavningen, hvor børnene eksempelvis kan klare lektierne mens forældrene står ved gryderne.

Vi har til dette formål været på udkig efter flotte små spiseborde, som passer perfekt til køkkenet – se dem alle herunder og bliv inspireret.

FDB Møbler  C35A

C35A er designet af Poul M. Volther tilbage i 1957, og på trods af alderen er bordet stadig helt og aldeles tidssvarende.

Med en størrelse på blot 82 x 82 centimeter, er det lille kvadratiske spisebord intet mindre end ideelt til en placering i køkkenets spisehjørne.

Spisebordet er af egetræ, og toppen er af sort linoleum. I modsætning til f.eks. laminat har linoleum en flot mat overflade, som giver bordet et rustikt dybt udtryk.

Læs også:

Lille spisebord med klap: Borde, der kan udvides

 

House Doctor Slated

Slated er et rustikt lille spisebord fra House Doctor, og vi er vilde med dets design. Det er ideelt til den lille spisekrog i køkkenet, og sammen med de slanke runde metalben kan du skabe et fantastisk flot rum med lækre detaljer.

Spisebordet måler kun 70 x 70 centimeter, og gør derfor kun minimalt væsen af sig. Bordpladen er af mørkt mangotræ, mens benene er af råt jern med naturlig slitage af overfladen. Perfekt til enhver form for rå, industriel eller rustik indretningsstil.

Toulon

Hvis du er vild med rustikt design, er Toulon spisebordet et ideelt valg til den lille spisekrog i køkkenet. Det måler kun 140 x 95 centimeter, og den bordpladen har med den bølgede kant et helt specielt udseende.

Spisebordet fremstår som et klassisk plankebord i røgfarvet egetræ, samt krydsede ben af sortlakeret metal. Det er en flot kombination, som med fordel kan kombineres med et par spisebordsstole i læder.

Alt i alt et godt og gedigent bud på et lille spisebord til køkkenet.

Jackson foldebord

Dette lille spisebord gemmer på en hemmelighed. Under bordpladen er nemlig endnu en bordplade, og det betyder at pladsen omkring bordet kan fordobles i et snuptag. Fra 80 x 80 centimeter til 160 x 80 centimeter.

Jackson spisebordet er ideelt til den lille spiseplads i køkkenet, men også til den lille bolig hvor pladsen helst skal udnyttes optimalt. Sæt bordet op ad væggen til hverdag sammen med et par stole, og udvid det hvis du skulle få gæster.

Spisebordet er konstrueret i en blanding af massiv eg og spånplader, som giver det et stringent og klassisk look med rene lige linjer.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Rowico Filippa

Filippa er et flot lille spisebord, som er ideelt til placering i køkkenet. Det er kvadratisk og måler således 80 x 80 centimeter, men med klappen monteret forlænges bordpladen til 125 centimeter.

Spisebordet er fremstillet af FSC-certificeret egetræ, som er behandlet med olie for at bibeholde de flotte varme nuancer.

Benene er desuden let skråtstillede, og spisebordet er ideelt til den klassiske tidløse indretningsstil.

Rowico Lotta

Rowico Lotta er et godt eksempel på et lille hvidt spisebord, der er kvadratisk og måler 80 x 80 centimeter. Den lille klap skaber lidt ekstra plads når dette er nødvendigt, og der kan således sættes op til 4 personer omkring dette bord.

Spisebordet er ideelt til placering i et lille køkken, hvor lyse møbler foretrækkes. Lyse møbler fremstår nemlig ikke helt så bastante, og rummet føles således større end det egentlig er.

Lotta er fremstillet af massivt træ, som er hvidlakeret.

Canett Furniture Salford

Salford er et lille smart spisebord fra Canett Furniture, som har en klap monteret i den ene side. Det måler normalt 75 x 75 centimeter, men med klappen udslået kan du forlænge bordet til 120 centimeter.

Spisebordet fremstår i et simpelt design og består dels af massivt gummitræ og egetræsfinér, som er lakeret for et pænt lyst udseende.

I modsætning til andre små spiseborde fungerer klappen ved at stellet og bordbenene trækkes med ud, således at du opnår fuld stabilitet selvom klappen er taget i brug.

House Doctor Fold It

House Doctor Fold It er, som navnet antyder, et lille sammenklappeligt spisebord som kan bruges både ude og inde. Her er det vist med en mørkegrå lakering, der passer perfekt ind i mange forskellige boliger.

Brug spisebordet i køkkenets lille spisekrog, og tag det med ud på terrassen eller i gårdhaven når vejret  tillader det.

Bordet måler 80 x 60 centimeter, og er således et ideelt lille spisebord til en hurtig bid mad.

Leduc

Det fine Leduc spisebord er et klassisk lille spisebord med klap, som er ideelt til brug i køkkenet. Spisebordet har en hvidlakeret bordplade med sort kant, og det er således perfekt til den sort-hvide eller moderne nordiske indretningsstil.

I modsætning til andre spiseborde i denne stil, er benene ikke i skinnende krom: Her er de i stedet sortlakerede, hvilket bidrager til den elegante minimalistiske stil, og vi er ret vilde med denne lille detalje.

Leduc spisebordet måler 120 x 80 centimeter, og klappen kan forlænge bordet med 40 centimeter, således at der kan sidde et par gæster mere omkring bordet.

Single

Single er det perfekte lille spisebord til køkkenet, og samtidig byder det på en særdeles praktisk overraskelse som ikke kan ses med det blotte øje.

Spisebordet er nok lille at se på, men med det indbyggede udtræk og ekstra bordplader, er det muligt at øge pladsen omkring bordet markant.

Som standard måler dette lille spisebord dog 90 x 90 centimeter, og det er således et særdeles ideelt valg til den lille spisekrog.

Læs også: Smarte små spiseborde til 2 personer

Haslev 3

Haslev 3 er et fint lille spisebord i et let og enkelt design, der er nemt at matche med eksisterende inventar uanset indretningsstil.

Spisebordet måler 90 x 90 med let afrundede kanter, og toppen er i grå laminat på en plade af birkekrydsfinér.

Under bordet er monteret 6-trådsben med krom finish, og på trods af den meget beskedne størrelse er der faktisk plads til at ilægge hele to tillægsplader på 46 centimeter hver især, som skal tilkøbes. Du kan således mere end fordoble pladsen omkring dette spisebord, og forvandle det til et 8-personers bord hvis der ilægges to tillægsplader.

Sirius

Hvis du er til det simple, klassiske og tidløse, er Sirius spisebordet et oplagt valg. Her får du nemlig et lille kvadratisk spisebord til køkkenet, og designet er dejligt simpelt uden for mange detaljer.

Selvom prisen på dette spisebord er yderst fornuftig, får du dog stadig et bord i massiv eg med hvidolieret behandling, der giver en flot lys overflade.

Bordet måler 80 x 80 centimeter, og der kan monteres en enkelt tillægsplade som forøger bordets længde med 40 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *