Lille puf – Små runde og firkantede puffer til stuen eller entréen

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Med en lille puf har du altid en plads at smække fødderne op på, når du trænger allermest. Du kan også kombineret din nye puf med en bakke, hvis du ønsker ekstra plads i din stue.

Den lille puf fungerer også godt som en ekstra siddeplads, når du har gæster, hvorfor de små smarte møbler er ganske populære.

Står du og mangler lidt inspiration kan du med fordel se med herunder, hvor vi har samlet et pænt udvalg, du kan kigge lidt nærmere på.

 SACKit Canvas Pouf

SACKit Canvas Pouf – slidstærk og stilren fodskammel til indendørs brug

Mangler du den ideelle makker til de ømme stænger efter en hård træning eller en lang arbejdsdag? Canvas Pouf er designet i slidstærke og kvalitetsmaterialer, så du altid kan være sikker på at dine ben ikke synker til jords. Fodskamlen er formstabil, så du ikke skal bruge kræfter på rent faktisk at holde dine ben på skamlen, og hvis du skulle have friske ben, kan skamlen også bruges som ekstra siddeplads eller kombineres med en Serving Tray fra SACKit, som hyggeligt bakkebord.

Puffen er lavet med kvalitet og skandinavisk indretning i hovedsædet, så den har håndsyede hørsting langs kanterne, som giver den et moderne og mere råt look.

SACKit har sørget for, at puffen passer til alle hjem og indretninger, uanset hvilke præferencer og stil dit hjem nu skulle have.

Puffen passer perfekt til hjemmet, som går op i multifunktionalitet og kvalitet. Puffen kan fungere som god siddeplads, hvis pladsen er tæt, om det er til hunden, manden eller børneværelset. Den fås i flere farver og er 100% kemikaliefri.

 

Detaljer:

  • Størrelse: D50 x H35 cm
  • Materiale: 95 % polyester, 5 % bomuld, hørsting
  • Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri)

 

 

 

Sød lille puf med junglemotiv

Om den er til børneværelset eller til stuen er ligegyldigt. Den søde lille Living&more Vigga puf har et flot motiv, der passer ind i begge rum.

Motivet forestiller træer som du kender dem fra junglen og tropiske egne, samt forskellige dyr der typisk lever i troperne.

Det er altså med andre ord en rigtig fin puf med en diameter på 50 centimeter, som nok skal gøre glæde hos både store og små.

Puffen er betrukket med stof af slidstærkt polyester, og den er desuden polstret med et lag skum med en konstruktion af MDF indvendigt.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Lille firkantet puf med stofbetræk

Denne flotte lille puf er perfekt til den moderne minimalistiske indretningsstil, da den fremstår simpel i et kvadratisk design.

CERVO-puffen har et Preston-stofbetræk monteret, og den findes i flere forskellige farver hos ILVA.

Puffen måler 60 x 60 centimeter og er altså kvadratisk. Med en højde på 34 centimeter er det en lavere puf, og den vil derfor gå fint sammen med en lavere sofa.

Flerfarvet bomuldspuf i spændende design

Creative Collection hører til Bloomingville, og denne lille puf er altså en del af denne kollektion.

Puffen er multifarvet med flotte og specielle mønstre i betrækket, og den er altså et kig værd hvis du ønsker noget som er mere specielt end gennemsnittet.

Selve betrækket er hvidt, og på dette betræk er der påsyet forskellige farvede mønstre. Klik gerne videre til forhandleren, hvis du vil se flere billeder af mønstrene tæt på.

Puffen måler 45 x 45 centimeter, og den er 30 centimeter høj.

Lille rund puf i brunt læderbetræk

Denne lille runde puf er fra Trademark Living, og den fremstår flot og rustik med et betræk af brunt læder.

Læderpuffen måler 50 centimeter i diameter, og den er kun 25 centimeter høj. Det gør den til en oplagt siddeplads ved det lave sofabord, men den kan også sagtens bruges som fodstøtte.

Langs siderne og toppen er der kraftige syninger, og du får altså en fed puf der passer perfekt ind i den rå eller rustikke indretningsstil.

Rund puf i minimalistisk design

Den fine Marocco Pouf er en lille rund puf med et fint mønster syet ind i toppen.

Puffen måler 50 centimeter i diameter og 45 centimeter i højden, og den tager således ikke meget plads i stuen.

Det er Cozy Living der står bag, og du kan finde puffen i forskellige farver hos forhandleren.

Brun lille puf formet som champagne-prop

Du kender nok formen af denne puf fra den klassiske champagne prop, der sprænger på nytårsaften eller ved andre særlige lejligheder.

Denne lille puf er dog “bare” et skønt og dekorativt indslag til din stue, og farven er både flot og dekorativ.

Placer denne puf i en moderne stue med minimalistisk eller nordisk indretningsstil, eller sammensæt efter egen smag. Mulighederne er mange.

Lille firkantet puf med sort-hvidt mønster

Hvis du er vild med sort-hvid indretning, er du ikke alene. Rigtig mange elsker dette, og kombinerer blandt andet sort-hvide møbler med grønne planter og elementer af eksempelvis fyrretræ.

Med denne lille puf fra Hübsch kan du sætte trumf på din moderne sort-hvide indretning, og samtidig opnå højere siddekomfort ved sofaen eller lænestolen.

Den lille puf måler 45 x 45 centimeter, og den har en højde på 35 centimeter. Den er betrukket med stof i med et specielt motiv.

Elegant rund puf i blød velour

Las Vegas-puffen er, på trods af navnet, perfekt til den rolige stue hvor der ønskes at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære.

Puffen er betrukket med dejlig blød velour og har en diameter på 50 centimeter samt en højde på 35 centimeter.

Det er en god lille puf til den moderne indretningsstil, og den fås desuden i mange forskellige spændende farver.

Moderne puf på sort metalstel

Pazzo-puffen fra Canett Furniture er en lidt anderledes puf, som står på et stel af sort metal.

Den lille puf er betrukket med et dejligt simpelt stofbetræk, og den er designet af danske Nordal.

Brug denne lille puf som del af en moderne eller rustik indretningsstil, og lad den kombinere med en simpel sofa eller lænestol.

Puffen måler 42 x 42 centimeter, og den er 47 centimeter høj.

Lille rød puf med fod i guldlook

Living&more Laura er en flot lille puf med et rødt velourbetræk. Den eksisterer i Coop’s eget møbelunivers, og fungerer rigtig godt i den moderne nordiske indretningsstil.

Puffen er en del af en serie, og du kan derfor få den i flere forskellige farver og størrelser hvis du klikker dig videre til forhandleren.

Den viste puf måler 33 centimeter i diameter og 42 centimeter i højden, og den står på en sokkel i guldlook.

Rund puf med bomuldsbetræk

Den flotte lille Silje puf har et pænt ydre, der fremstår som vævet af bomuld og andre tekstilfibre.

Puffen fås i flere forskellige farver, og den måler 42,5 centimeter i diameter.

Brug den eksempelvis i den lille stue eller på børneværelset – mulighederne er mange, når puffen ikke tager mere plads end denne model.

Husk også at se de andre farver ved at klikke dig videre til forhandleren.

Blød lille puf betrukket med bomuldsvelour

Vi elsker bomuldsvelour, og det er der mange gode grunde til, hvis vi skal sige det selv. Først og fremmest fordi bomuldsvelour er både lækkert og blødt at røre ved, men også fordi det fremstår flot og elegant.

Den lille Sigurd puf er monteret med et skønt betræk af bomuldsvelour, og den fås i mange flotte og dekorative farver som du kan se ved at klikke dig videre til forhandleren.

Puffen måler 42,5 centimeter i diameter, og den er 35 centimeter høj.

Lille velourpuf fås med betræk i flere farver

Hvis du er vild med firkantede små puffer, er denne Peri-puf et godt valg. Den fås i mange spændende farver, og betrækket er af bomuldsvelour.

Bomuldsvelour er dejligt blødt og lækkert, og det vil altså derfor være en fornøjelse at smække benene op på denne puf.

Puffen måler 40 x 40 centimeter, og den er 30 centimeter høj. Her er der altså også tale om en lille puf, der med det finurlige mønster i betrækket fremstår flot og enkel.

Stabelbar rund puf med strikbetræk

Den flotte Majestick-puf står her i et sort strikket betræk, men fås også i en brun udgave.

Det særlige ved denne puf er at den kan stables, og du kan derfor nemt gemme dem væk når de ikke bruges.

Prisen er også i den rimelige ende i forhold til hvad du får, og da den måler 45 centimeter i diameter er den stadig stor nok til at den er behagelig at anvende.

Flot lille rund puf med betræk af bomuldsfløjl

Den lille Sylvester-puf er lidt anderledes i forhold til andre modeller. Mest af alt fordi den er betrukket med bomuldsfløjl, hvilket er med til at give den en speciel struktur i overfladen.

Puffen er selvfølgelig blødt polstret og behagelig at anvende.

Den står på små runde fødder, og den måler 45 centimeter i diameter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *