Guide: LED lyskæder med fjernbetjening

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Når du skal skabe den helt rigtige stemning, er LED lyskæder med fjernbetjening et oplagt valg. Her kan du nemlig eksempelvis skifte farver, skrue op og ned for lysstyrken, og/eller indstille forskellige bevægelsesmønstre.

LED lyskæder er desuden særdeles strømbesparende, og flere af dem fås både som normale lyskæder eller som strips der kan monteres på bagsiden af møbler, fladskærme og lignende.

For at skabe den helt rette stemning, er det dog en god idé at undersøge mulighederne. Herunder har vi samlet en række af de bedste bud på LED lyskæder, som betjenes ved hjælp af fjernbetjening.

Det skal du overveje, før du køber en LED lyskæde med fjernbetjening:

 • Type: Din brug, levetid og risiko for skader afhænger af typen af LED lyskæde. Hvis du vælger den rigtige type, kan du minimere forbruget af batteri eller strøm, forhindre skader og maksimere levetiden af din lyskæde med fjernbetjening.
 • Vandresistent: Vil du have din LED lyskæde med fjernbetjening til at hænge udendørs, er det afgørende af den er vandresistent.
  Det gælder også, hvis du vil dekorere dit badeværelse med lyskæder, hvor de kommer i kontakt med damp, dråber og vand.
 • Arrangement: Det er ikke kun længden, du skal være opmærksom på, når det kommer til dit arrangement med lyskæder med fjernbetjening. Dit rum ude som inde dikterer, hvor fri du kan være med dekorationen.
  Hvis du allerede ved hvilket arrangement, du ønsker, er det lettere at vælge rigtigt i første hug.
 • Pris: Du skal altid overveje, hvilket budget du sætter, og hvor meget du er villig til at give for produktet. LED lyskæder med fjernbetjeninger kommer i alle prisklasser, men kvalitet og pris følges ofte ad.
  Tænk på dine behov og generelle økonomi, inden du vælger en model.

Twinkly Festoon – lyskæde fjernbetjent via smartphone

Med Twinkly Festoon får du ikke bare en almindelig LED lyskæde med en billig plastik-fjernbetjening.

Du får derimod en smart og moderne lyskæde, der betjenes via din smartphone. Ved at bruge din smartphone som fjernbetjening, er det muligt at lave nogle ekstra spændende funktioner til lyskæden.

Eksempelvis LED-mapping, som fungerer ved at du filmer den opsatte Twinkly Festoon lyskæde med din smartphone. Dernæst lærer appen i din smartphone hvordan hver enkelt lyskilde er placeret, og du kan dermed skabe nogle spændende og unikke farvespil.

Lyder det ikke smart?

Udvalgte specifikationer

 • Fjernbetjening via smartphone
 • 20 runde LED lyskilder
 • Længde på 10 meter
 • Mulighed for at supplere med en forlængerlyskæde
 • Synkronisering af op til ti lyskæder ad gangen

Fjernbetjent lyskæde i 20 forskellige farver

Hvis du ønsker at skabe den helt rigtige stemning på værelset, i stuen, i køkkenet eller andre rum, kan du med fordel tage et kig på denne LED lyskæde fra Vooni.

Lyskæden kommer med en fjernbetjening, der lader dig vælge mellem 20 forskellige farver i fast lys. Der kan derudover vælges mellem forskellige effekter, og der er i alt 6 knapper som kan programmeres til dine favorit-indstillinger.

Som du måske kan se på billedet, er denne lyskæde ideel til påsætning bag et skrivebord, tv-møbel, en reol eller lignende. Den har i alt 150 små LED dioder monteret langs båndet, og du kan selv klippe båndet til en ønsket længde.

Lyskæden tilsluttes nemt og enkelt til en stikkontakt.

Udvalgte specifikationer

 • Fjernbetjening
 • 20 farver, mange effekter, samt 6 programmerbare knapper
 • Selvklæbende bagside
 • Længde der kan tilpasses med saks/kniv

Philips LightStrips LED lyskæde med fjernbetjening

Hvis du ønsker en LED lyskæde med tilhørende fjernbetjening i en lidt højere kvalitet end normalt, så er denne lyskæde fra Philips et ideelt valg.

Lyskæden findes i flere længder: 1 meter, 2 meter eller 5 meter. De leveres alle med en god fjernbetjening, som lader dig skifte mellem forskellige farver og effekter.

Philips LightStrips er med selvklæbende bagside, og den kan ligeledes klippes til den ønskede længde. Monter den bag møbler eller hvor du ellers ønsker flot stemningslys.

Udvalgte specfikationer

 • Fjernbetjening
 • Flere forskellige farver og effekter
 • Selvklæbende bagside (3M)
 • Længde der kan tilpasses med saks eller kniv
 • LED lyskæde på 1 meter, 2 meter eller 5 meter

Fjernbetjent LED lyskæde fra Nielsen Light

Nielsen Light tilbyder denne LED lyskæde med smart tilhørende fjernbetjening, der lader dig vælge mellem en masse spændende funktioner.

Lyskædens LED dioder kan gengive lys i mange forskellige farver, inklusiv hvidt lys, så du kan sætte nøjagtigt den stemning du måtte ønske.

Med fjernbetjeningen kan du skifte mellem 16 forskellige farver, dæmpe lysstyrken op og ned, samt vælge mellem forskellige sjove effekter.

Du kan også afkorte lyskæden til den ønskede længde, og den selvklæbende bagside gør det muligt at montere den hvorend du måtte ønske.

Udvalgte specifikationer

 • Fjernbetjening
 • 16 forskellige farver (inkl. hvid), 4 effekter, samt mulighed for at dæmpe op og ned
 • 2 meter lang lyskæde med med 60 LED lyskilder
 • Sort ledning på 160 cm.

Indendørs og udendørs LED lyskæde med fjernbetjening

Denne LED lyskæde er vandtæt, og kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Det giver nogle helt anderledes og spændende muligheder, da du således også kan dekorere haven eller terrassen.

Lyskæden er 5 meter lang, og der medfølger en smart fjernbetjening som lader dig vælge mellem forskellige farver og effekter.

Der er også på denne model en selvklæbende bagside, som du således kan klistre på alle overflader.

Udvalgte specifikationer

 • Fjernbetjent lyskæde
 • Forskellige farver og effekter at vælge mellem
 • 5 meter lang lyskæde
 • Selvklæbende bagside
 • Vandtæt design – brug både inde og ude
 • Batteridrevet og genopladelig

Det skal du være opmærksom på, når du køber en LED lyskæde med fjernbetjening

Hvor lang skal din LED lyskæde være?

Har du drømme om at have lyskæde rundt langs kanterne af dit værelse eller som dekoration i stuen, er det vigtigt, at lyskæden er lang nok. Det er en god ide, at du måler op, så du er sikker på, hvilken længde du har brug for.

Nogle modeller kan kobles sammen, så du får mulighed for at lave et endnu større arrangement.

Hvilken form for strømkilde, skal din lyskæde bruge?

Nogle af lyskæderne i vores oversigt er med batteri, mens andre skal bruge en stikkontakt eller lignende. Det er op til dig, hvad du vil budgettere med, og hvilken type der matcher det sted, du skal bruge lyskæden.

Har du andre særlige behov?

Det er nødvendigt, at du tager et kig på, hvor du vil have din LED lyskæde til at hænge. Er der risiko for, at den kan blive våd eller udsat for fugt, skal du vælge en vandresistent model. Det sikrer, at der ikke sker skader på hverken personer, dine ejendele eller selve LED lyskæden, hvis den hænger udenfor på terrassen eller altanen.

Det kan også være, du gerne vil kunne sætte en stemning med belysningen, hvor du kan finde modeller, der kan skifte farve.


FAQ

Hvor kan man købe en LED lyskæde med fjernbetjening?

Du kan finde lyskæder med fjernbetjening både i butikker og online, men online har du større held med at finde et bredt udvalg.

Har du særlige ønsker og forventninger som design, længde eller måske vandresistent, er det en god ide at tjekke internettets mange webshops.

Hvor meget strøm bruger en LED lyskæde?
Det er meget forskelligt fra lyskæde til lyskæde, hvor meget strøm de bruger, når de er tændt. Du kan under hvert produkt i test-oversigten læse meget mere om, hvordan det enkelte produkt fungerer. Der vil du også kunne finde ud af, hvilken form for strøm og hvor meget, de forskellige typer anvender.
Hvor meget koster en LED lyskæde med fjernbetjening?
Du kan få LED lyskæder med fjernbetjening i alle prisklasser. De billigste modeller er ofte drevet af batteri, men du kan også finde modeller, der skal tilsluttes strøm eller andet.
Kvalitet koster dog ofte mere, så det er værd at tage med i dine overvejelser, når du skal have ekstra belysning med LED lyskæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *