Attraktive lænestole i sort læder til enhver smag

En lænestol med betræk af sort læder attraktiv af mange årsager, men formentlig primært på grund af dens eksklusive look. Læder møbler er nemme at matche med andre møbler, om end det er barstole, spisebordsstole eller sofaen.

Er du ude efter en lænestol i sort læder, er du kommet til det rette sted. Her tager vi et kig på markedets mest spændende muligheder netop nu.

VICTOR® - smuk loungestol i lækker kvalitet

VICTOR® – smuk loungestol i lækker kvalitet

VICTOR® er en klassiker med sin blanding af smukt, nordisk design og fantastisk siddekomfort.

Loungestolen er med sit flotte og fuldendte design en elegant tilføjelse til ethvert hjem. Samtidig indbyder lænestolen med sin høje ryg, øreklapper og brede armlæn til en komfortabel hyggestund med en plaid og en bog. 

VICTOR® loungestolen er lavet i flere farver og materialer. Blandt andet kan du få en udgave betrukket med petrolblåt uldfilt. Det særlige ved VICTOR® er dog det kraftige betræk i brunt læder. Det gør stolen praktisk og nemmere at rengøre end de andre loungestole. Stellet, som er lavet af krom, er sammen med betrækket i ægte læder med til at gøre stolen ekstra robust hvilket sikrer, at du kan have glæde af stolen i mange år fremover. 

Stolen passer ind i de fleste hjem med sine naturfarver, brunt læder og ben i træ. Det er også grunden til, at den elegante stol hører til blandt de mest populære hos Sinnerup. Loungestolen kan indgå som en unik del af et sofaarrangement, men den smukke udformning gør, at loungestolen også sagtens kan stå for sig selv. Du kan placere den i et “stille” hjørne under en læselampe eller midt i rummet som hovedattraktion.

CHAMPION – drej og læn dig tilbage med stil

CHAMPION – drej og læn dig tilbage med stil

CHAMPION stolen er helt sin egen. Den smukke stol er, som navnet indikerer, inspireret af pokalen fra Champions League. Det er blandt andet derfor, at CHAMPION stolen har sine karakteristiske ører.

Ligesom de andre lounge- og lænestole fra Sinnerup oser den stilfulde stol af skandinavisk design. På én gang elegant i sin udformning, et designikon, og samtidig med den velkendte gode siddekomfort, som vi godt kan lide.

CHAMPION er et møbel, der indtager rummet, og det kan sagtens stå helt for sig selv. Derudover er møblet utrolig praktisk. På den stabile krydsfod i stål kan du dreje og vende stolen, præcis som du vil have den. Endnu smartere er den diskrete vippefunktion. Med dén kan du vippe stolen som en gyngestol eller låse den fast i den position, du ønsker. 

CHAMPION er designet i ægte cognacfarvet læder, hvilket gør den robust og meget nem at holde ren. Det er én af den slags stole, som kun bliver smukkere med alderen og er derfor en investering for livet. Skal du kun købe én stol, er CHAMPION det perfekte valg. Den er elegant, komfortabel og den kan vendes efter solen.

Lænestol i sort læder med høj ryg

Her får du fuld valuta for pengene. Delta-lænestolen er en lækker recliner stol i sort læder, hvilket betyder at jo længere du vipper ryglænet tilbage, jo mere skydes fodstøtten frem.

Lænestolen fås ikke kun med sort læder, men findes blandt andet også med brunt stofbetræk.

Foden er af børstet stål.

Elegant sort lænestol med recliner-funktion

Den elegante Exxon lænestol er en dejlig recliner-stol, som du derfor kan læne dig helt tilbage i samtidig med at dine ben og fødder støttes undervejs.

Lænestolen har et moderne og simpelt look, og fordelen ved recliner-funktionen er at du ikke behøver at have en fodskammel stående ved siden af.

Exxon-lænestolen står på en sokkel af sortlakeret metal.

Lænestol i sort læder med slankt stel af metal

Hvis det skal være let og elegant, er denne lænestol fra Nordal et godt valg. At kategorisere den som lænestol er måske at strække den en smule, men den fungerer nu alligevel godt som en lækker læne-/loungestol.

Lænestolen har et slankt stel af sortlakeret jern, og derpå er monteret et sæde betrukket med sort læder med vandrette syninger.

Lænestol med fodskammel og sort læderbetræk

Her får du et lækkert sæt bestående af en Riga lænestol med tilhørende fodskammel. Det bliver derfor ikke meget bedre, da du her kan læne dig helt tilbage i hvilestilling samtidig med at fødderne smækkes op på fodskamlen i en passende højde.

Lænestolen er monteret med sort læder, og står på en fod af aluminium. Det er en rigtig lækker stol, der passer perfekt ind i den moderne indretning.

Minimalistisk lænestol i sort kunstlæder

House Nordic står bag Zampi lænestolen, som skaber den helst perfekte lounge-stemning i din stue.

Lænestolen er monteret med sort kunstlæder, og derfor kan prisen også holdes på et fornuftigt plan.

Kombiner gerne Zampi lænestolen med et lammeskind eller plaid, hvis du ønsker at højne komfortniveauet betragteligt.

Foden under denne stol er af krom stål.

Sort lænestol og skammel med træsokkel

Hvis du sværger til tidløse klassikere men ikke vil betale en formue for en god og komfortabel lænestol, skal du tage et nærmere kig på denne model.

Helt simpelt går den under navnet Living, og den er monteret med sort okselæder på alle slidflader.

Som på de dyrere lænestole er ryglænet justerbart, og du kan altså således nemt finde præcis den siddeposition du bedst kan lide.

Der medfølger selvfølgelig også en fodskammel, så her får du virkelig noget for pengene.

Sort lænestol med tilhørende skammel i tidløst design

Helnæs Otium er en skøn lænestol med tilhørende skammel, og designet er også her tidløst og let at forstå for alle.

Her er der ikke så mange dikkedarer, men derimod får du en reel lænestol med et stel af træ og bøffellæder på slidfladerne.

Ganske enkelt en dejlig lænestol i sort læder til en attraktiv pris.

Lækker sort recliner lænestol på metalsokkel

Skal det være lidt mere luksuriøst, er Tayler lænestolen et oplagt valg. Den står her med sort læder, og ved hjælp af den elektriske recliner-funktion kan du læne stolen helt tilbage i en dejlig hvileposition med et tryk på en knap.

Da der er indbygget støtte til ben og fødder, skal du ikke investere i en fodskammel ved siden af. Læn dig blot tilbage, og fodstøtten skubbes automatisk ud fra nede under dine ben.

Lænestolen er monteret med ægte sort læder på alle slidflader, og soklen er af metal.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Alba – lænestol beklædt med sort læder

Denne lækre sorte lænestol har er beklædt med en blanding af ægte læder og spaltlæder.

Stolen har et justerbart ryglæn, som du blot skubber tilbage for at regulere helt trinløst.

Det er en dejlig lænestol med sort læderbetræk og en fod af metal, hvortil du kan købe en fodskammel hvis du måtte ønske dette.

Udover at kunne fås med sort læder, findes Alba lænestolen også med stofbetræk.

Sort lænestol med tilhørende fodskammel

Zento 2020-lænestolen er en luksuriøs stol i ægte sort læder. Der medfølger en fodskammel så fødderne også kan få støtte og hvile, mens du læner dig tilbage i det bløde sæde.

Lænestolen er betrækket med ægte læder og polstret med formstøbt skum, der er særdeles behageligt at sidde i.

Ryglænet vippes tilbage trinløst, så du kan sidde præcist som du selv ønsker. Nakkestøtten er ligeledes justerbar.

Foden er af støbt aluminium.

Luksus lænestol i sort læder med skammel

Stressless Consul M er navnet på denne lækre lænestol i et reelt tidløst design. Den er af ægte sort læder med et stel af bejdset egetræ, som går ned i en rund sokkel på både lænestol og medfølgende fodskammel.

Vælg denne lænestol hvis siddekomfort betyder alt for dig, og du gerne vil sikre at du får det bedste af det bedste. Stressless er kendt og elsket af mange for at lave de bedste og mest komfortable lænestole på markedet, og da den viste Consul M lænestol er af sort læder kan den holde i mange år.

Blød læderlænestol på sokkel af krom

Så er vi kommet til en rigtig lækker lænestol i sort læder og spaltlæder, som de fleste vil elske at have placeret i slyngelstuen.

Lænestolen er sort og fås med en fodskammel i samme design, så benene også kan smækkes op i god ro og mag.

Under denne lænestol finder du en drejefod i krom, som komplimenterer stolens design til perfektion.

Sort recliner lænestol med indbygget fodstøtte

Flexlux Clement Medium er en særdeles lækker recliner lænestol i blødt, sort semianilinlæder.

Lænestolen har en praktisk indbygget vippefunktion, der både sørger for at læne ryglænet tilbage og skubbe fodstøtten frem. På den måde får du støtte til både ryg og ben uden der skal investeres eller bruges plads på en fodskammel, og det er altså bare lækkert.

Under lænestolen er monteret en sokkel i sortlakeret metal, og siderne samt bagsiden er monteret med skaller af formspænt valnøddefinér.

Lækker lænestol monteret med sort Nanuke læder

I modsætning til det meste læder, er Sweep lænestolen udført med læderbetræk i et matsort look.

Lænestolen fremstår derfor mere rå og rustik end normalt, og den kan derfor passende indgå i den moderne nordiske indretningsstil.

Sweep-lænestolen har ikke et justerbart ryglæn, men det betyder dog ikke at siddekomforten er lavere. Kombiner gerne med et lammeskind eller en plaid, hvis du ønsker at sidde bedst muligt i denne lænestol. En puf kan også udrette mirakler, da du således kan smække benene op.

Klassisk sort lænestol med læderbetræk

Den lækre L603-lænestol er oprindeligt designet af Erik Wørts tilbage i 1967, og nu har FDB Møbler altså vækket klassikeren til live igen.

Lænestolen er beklædt med det lækreste sorte læder, og basen er af massivt egetræ.

Det er en ganske lækker stol, der også findes i mange andre farvevariationer. Se dem alle hos Coop, hvis du er nysgerrig.

Hos køberne er lænestolen desuden særdeles populær, og mange elsker den netop for dens elegance og høje siddekomfort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *