9 kvadratiske haveborde, som er perfekte til små arealer

De mest populære haveborde er firkantede, men hvis pladsen skal udnyttes optimalt er et kvadratisk havebord en god idé.

Kvadratiske haveborde fås både i store og små udgaver med plads til enten 2 eller 4 personer, og så kan de sættes sammen hvis du en dag får gæster.

Vi har fundet de flotteste og smarteste kvadratiske haveborde på markedet netop nu, og du kan se dem alle lige her.

Kvadratisk havebord i massivt akacietræ

Dette reelle havebord er lavet af akacietræ, og fremstår således flot og rustikt på den naturlige terrasse. Bordpladen er desuden kvadratisk og måler 88 x 88 centimeter, så her kan 4 personer sidde komfortabelt sammen.

Akacietræ er en flot træsort med varme nuancer, der til sammenligning minder om teaktræ. Havebordet har et naturligt oliefinish, og bør plejes regelmæssigt hvis det står udendørs. Alternativt kan det dækkes med et overtræk, når det ikke bruges.

Der er et hul til en parasol i midten af bordet, og det er ideelt at kombinere med en firkantet parasol – eventuelt med tilt-funktion, så du kan vippe dugen mod den lavthængende aftenson

 

Stort kvadratisk havebord i polyrattan og glas

Kombinationen af hærdet glas, polyrattan og lakeret stål skaber et lækkert havebord som er helt vedligeholdelsesfrit.

Havebordet er et stort kvadratisk bord med en bordplade på 120 x 120 centimeter, og det betyder at der kan klemmes helt op til 8 personer ind omkring bordpladen. Det er nemlig designet med en base inde i midten, hvorfra benene er monteret, så man er ikke begrænset af hjørner med bordben.

Det kan anbefales at dække havebordet til med et overtræk, hvis det står ude i det fri. På en overdækket terrasse kræves der dog allerhøjst en overtørring med en fugtig klud, og så holder bordet i årevis uden yderligere pleje.

Cinas York

Cinas York er et lille kvadratisk havebord, som er lavet af mahogni-træ og efterfølgende hvidmalet. Det er et smukt lille bord på 70 x 70 centimeter, der passer perfekt til både altanen og det lille hyggehjørne.

Havebordet er ydermere sammenklappeligt, og kan således nemt foldes sammen når det ikke bruges. Som sådan er det også ideelt at tage i brug når der kommer gæster, da det nemt kan klappes ud og foldes sammen.

Læs også: Fine hvide haveborde, der skaber lys og overblik

Cane-line Go

Hvis du er til cafébord og eksklusivt design, er dette kvadratiske havebord fra Cane-line et godt valg. Her får du elegant minimalisme i et flot havebord, der ikke kræver nogen løbende vedligeholdelse.

Havebordet måler 64 x 64 centimeter, og det er lavet af aluminium som har fået en lavagrå pulverlakering. Denne type lakering skaber en flot mat overflade, og da aluminium er et let materiale er det et godt valg til den lille altan hvor havemøbler helst ikke skal være for tunge.

Chinet

Hvis du er til vedligeholdelsesfrie havemøbler i naturligt look, er Chinet havebordet et godt valg. Det kvadratiske bord måler 90 x 90 centimeter, og er beklædt med sorte nonwood-lameller på toppen. Disse ligner almindeligt træ, men tåler placering udendørs uden nogen form for vedligeholdelse.

Havebordet har derudover et stel af aluminium, som både er let og robust.

 

Hercules Teak

Det rustikke Hercules havebord er ideelt for dig der elsker moderne nordisk indretning. Her får du et robust kvadratisk havebord, som med tiden vil udvikle en fin grå patina medmindre det plejes løbende.

Teak har nemlig en fantastisk egenskab til at holde sig pænt og funktionelt i årevis, fordi træfibrene er så tætte og olieholdige.

Havebordet måler 100 x 100 centimeter, og der er god plads til 4 personer. Bordpladen består af 4 store massive planker.

Køln Teak

Det lille elegante Køln havebord er kvadratisk og sammenklappeligt, således at det kan sættes op hvorsomhelst.

Brug det enten inde eller ude, alt efter hvad behovet er til, og gem det væk når det ikke længere bruges. På den måde kan du nemt opbevare det i tørvejr vinteren over, så det ikke skal plejes helt så ofte.

Havebordet måler 70 x 70 centimeter, og er fremstillet af massiv teak.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Havebord med kvadratisk bordplade i stål

Hvis du ønsker et fuldstændig vedligeholdelsesfrit kvadratisk havebord, som samtidig ser flot ud, er dette bord et godt valg.

Havebordet er opbygget af runde stålben med lameller af stål i bordpladen, og alle elementer er med mørkegrå pulverlakering. Af den grund kræves der ingen regelmæssig pleje, og du kan derfor nøjes med at overtørre med en fugtig klud når det skal rengøres.

Det kvadratiske havebord måler 80 x 80 centimeter, og der kan således fint sidde op til 4 personer sammen.

David

Det kvadratiske David havebord er sort og gråt, og det er således et ideelt valg til dig der ønsker lidt lysere havemøbler uden genskin (som ellers ofte ses i hvide havemøbler).

Havebordet måler 92 x 92 centimeter, og de grå lameller er af nonwood som ikke kræver nogen vedligeholdese. Stellet er af aluminium.

 

 

Lille sammenklappeligt havebord med gråvasket finish

Det her flotte lille havebord har en kvadratisk bordplade på 70 x 70 centimeter, og kan klappes sammen når det ikke bruges. Du får således optimal udnyttelse af pladsen på en hvilken som helst terrasse, når havemøblerne nemt kan foldes og gemmes væk.

Havebordet er fremstillet af akacietræ, som har fået et gråvasket finish. Denne behandling skaber et bord med en unik nuance, hvor træets fiberstruktur kan anes i overfladen.

Bordet kræver ikke som sådan nogen løbende vedligeholdelse, men holder selvfølgelig bedst på en overdækket plads. Eventuelt under et overtræk.

Coop Aura S

Det kvadratiske Aura S havebord er et fint lille bord i FSC-certificeret akacietræ, der er naturligt bejdset og beklædt med planker på toppen.

Havebordet måler 100 x 100 centimeter, og passer fint til 4 personer. Det er også et ideelt bord til brug indendørs, og akacietræ er desuden en sejlivet træsort der tåler lidt af hvert.

Bremen Teak

Hvis du er til teak træ, er Bremen havebordet et valg. Det kvadratiske bord er nemlig lavet af ren teak, og der er gjort plads til en parasol i midten af bordet. Du kan dermed med fordel placere en firkantet parasol i midten, så du får optimal skygge på en varm sommerdag.

Havebordet måler 100 x 100 centimeter, og der er således god plads til 4 personer.

Teak er ydermere et fantastisk materiale, der holder i årevis og med tiden vil udvikle en flot grå patina.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *