Kvadratisk spisebord – Vores bud på fede kvadratiske spiseborde til spisestuen

Et kvadratisk spisebord står perfekt i spisekrogen eller den lille spisestue, og kan med fordel placeres op ad en væg når pladsen er ekstra trang.

Når der så kommer gæster kan bordes trækkes ud fra væggen, således at op til fire personer kan sidde sammen omkring bordet.

Visse kvadratiske spiseborde har desuden indbygget udtræk, så pladsen kan udvides med tillægsplader. Dette giver yderligere plads til et par ekstra personer, således at flere kan spise sammen.

Herunder finder du gode bud på kvadratiske spiseborde i flot design, som passer perfekt til en moderne spisestue.

Lille kvadratisk spisebord med klap og sorte ben

Leduc er det perfekte kvadratiske spisebord til køkkenets spisekrog, men også til den lille spisestue.

Det måler som standard 80 x 80 centimeter, men hvis du folder klappen op kan spisebordet altså forlænges med yderligere 40 centimeter. Det betyder at op til 6 personer kan sidde omkring dette spisebord, helt uden at støde albuerne mod hinanden.

Spisebordet har en hvidlakeret bordplade med sortlakeret kant, samt ben i sortlakeret metal. Det er således et ideelt valg til den sort-hvide indretningsstil.

Massivt spisebord i egetræ med tidløst design

Sirius-spisebordet er et lille kvadratisk spisebord, som står flot og robust i massivt hvidolieret egetræ.

Størrelsen på bordet er 80 x 80 centimeter, så det er ganske fint og pladsbesparende.

Spisebordet er forberedt til en enkelt tillægsplade, der kan forlænge bordet med 40 centimeter. Det betyder at du kan få plads til op mod 6 personer omkring dette bord, som ellers til hverdag vil kunne fungere fint til op mod fire personer i alt.

Lille kvadratisk spisebord der kan udvides

Det lille kvadratiske Jackson-spisebord kan blive overraskende stort, når det udvides med de indbyggede tillægsplader.

Fra 80 til 160 centimeter i længden, hvilket er mere end de fleste kvadratiske spiseborde giver mulighed for.

Spisebordet er ideelt til den lille bolig, hvor pladsen helt skal kunne udnyttes bedst muligt.

Bordplade og stel står i massivt oliebehandlet egetræ, som i sig selv giver flotte, varme nuancer.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


Klassisk spisebord med kvadratisk bordplade

C35-serien er oprindeligt designet af Poul M. Volther i 1957, og nu vækket til live igen af FDB Møbler.

Det kvadratiske C35A-spisebord er i sandhed et tidløst mesterværk, hvis design allerede har bestået i mere end 60 år.

Spisebordet er fremstillet af massivt egetræ, som er matlakeret, og toppen er af grå linoleum. Linoleum har den fordel, at det fremstår mat og rustikt. Linoleum er en smule skrøbeligere end eksempelvis laminerede overflader, men det kan dog udbedres med efterfølgende behandlinger såfremt der kommer ridser i bordpladen.

Single – kvadratisk spisebord med udtræk

Det kvadratiske Single-spisebord fås både i den viste udgave med hvid top og stel i massivt hvidpigmenteret egetræ, eller i en sort-hvid udgave.

Spisebordet har et indbygget udtræk, og der medfølger to tillægsplader som opbevares under bordpladen. De er således altid indenfor rækkevidde, og kan nemt tages i brug når der kommer gæster og pladsen skal udvides.

Single-bordet måler normalt 90 x 90 centimeter, men pladsen kan altså øges med cirka 50 centimeter per tillægsplade, således at spisebordet bliver op til 190 centimeter langt.

Lille kvadratisk spisebord med udtræk og metalben

Haslev 3 er et fint lille kvadratisk spisebord med afrundede kanter, der står flot i de fleste spisestuer.

Spisebordet måler 90 x 90 centimeter som standard, men kan altså udvides med op til to tillægsplader á 46 centimeter hver. Det betyder med andre ord at bordet kan opnå en maksimal længde på 182 centimeter, hvorved op til 8 personer kan samles omkring spisebordet.

Haslev 3-spisebordet er en del af en større serie af borde, og den viste model har en top i grå laminat og kanter i birkekrydsfinér. Benene er af krom og består af 6 tråde hver, der samler sig i hver fod.

Hvidt kvadratisk spisebord i MDF med runde ben

Her får du et flot kvadratisk spisebord i et tidløst design, der passer til den nordiske indretningsstil.

Spisebordet har en pæn hvid bordplade i MDF, og herunder finder du et hvidt metalstel med ben af massivt bøgetræ påmonteret.

Bordet måler 80 x 80 centimeter, hvilket er tilstrækkeligt for op mod 4 personer. Brug det i den lille spisestue eller køkkenets spisekrog, hvis du ønsker at skabe en flot, lys atmosfære i hjemmet.

 

Kvadratisk spisebord til indendørs og udendørs brug

Colorado er et kvadratisk spisebord, der både kan bruges inde og ude. Det er nemlig lavet af nonwood og sortlakerede ben i aluminium, således at det hverken kan ruste eller ældes af vind og vejr.

Spisebordet måler 90 x 90 centimeter, hvilket giver plads til at samle op til 4 personer omkring bordet.

Brug det eksempelvis i en udestue, på altanen eller den lille terrasse, hvis du ønsker en lille spisekrog der kan bruges til eftermiddagskaffen eller et let måltid.

Rustikt kvadratisk spisebord med bordplade i mangotræ

Hvis du ønsker at kombinere det rustikke med det sofistikerede, er dette lille kvadratiske spisebord et godt valg.

Her får du en flot rustik bordplade i massivt mangotræ, som måler 75 x 75 centimeter, samt et stel af pulverlakeret stål.

Det er en god og flot kombination til den nordiske indretningsstil, og det kan med fordel bruges i den lille spisekrog.

Stort kvadratisk spisebord i massivt mangotræ

Med et kvadratisk spisebord i denne størrelse er det muligt at samle familie og venner omkring samme bord uden tillægsplader.

Spisebordet måler nemlig hele 140 x 140 centimeter, og det er fremstillet af massivt mangotræ med et stel af pulverlakeret jern.

Kombinationen af den rustikke bordplade samt sortlakerede jernstel skaber et flot og varmt udtryk, der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretningsstil.

Fint lille gråt spisebord på 80×80 cm

Dette fine lille kvadratiske spisebord har et indbygget butterfly-udtræk, så du nemt kan forlænge bordpladen efter behov.

Det betyder at du kan forlænge spisebordet fra 80 x 80 centimeter til 120 x 80 centimeter, hvorved der bliver plads til et par ekstra personer omkring bordet.

Spisebordet er fremstillet af MDF og massivt gummitræ, og det er malet gråt fra top til bund. Det står derfor rigtig flot i en moderne spisekrog, men kan også sagtens indgå i en klassisk eller romantisk indretningsstil.

Sort-hvidt kvadratisk spisebord

Ønsker du at holde stilen simpel og minimalistisk, er det sort-hvide Wilma spisebord et oplagt valg.

Med et kvadratisk spisebord som dette, er det nemt at holde indretningen let og luftig. Benene er nemlig både slanke og runde, ligesom bordpladen er let og elegant.

Spisebordet har en top af hvid melamin, og kanterne er sortmalede. Bordbenene er af sortlakeret metal, og overfladen er desuden mat.

Det lille Wilma spisebord måler 80 x 80 centimeter, og der kan således sidde op til 4 personer omkring dette bord.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *