Kvadratisk sofabord → Vores bud på flotte kvadratiske sofaborde

Kvadratiske sofaborde er ikke bare flotte, men også funktionelle. De fungerer godt i de fleste stuer på grund af den sædvanligvis kompakte størrelse, hvilket muliggør kombination af flere borde i et større miljø.

Hvis du kigger efter et kvadratisk sofabord, bør du ikke misse denne artikel. Her har vi nemlig samlet nogle af de flotteste og bedste borde, der alle har samme bredde og længde.

Lille sortlakeret sofabord med underhylde

D20-sofabordet er et lille kvadratisk bord, der oprindeligt er designet af Poul M. Volther tilbage i 1951. Nu er det imidlertid genskabt af FDB Møbler, der har vækket mange af de udødelige klassiker til live igen.

Sofabordet måler 55 x 55 centimeter, og det er ligeledes 55 centimeter højt. Det er et flot lille kvadratisk bord, der eventuelt kan kombineres med andre borde af samme slags hvis det ønskes.

Du kan få bordet i mange forskellige størrelser og farver, således at du kan sammensætte flere borde efter din egen personlige smag.

Massivt kvadratisk sofabord i hvidolieret egetræ

Hvis du er til ægte naturmaterialer, er du ikke alene. Stockholm sofabordet måler 80 x 80 centimeter, og det er 52 centimeter højt.

Bordet er af massiv eg, som er hvidolieret for et lysere udtryk.

Det er et godt og gedigent kvadratisk sofabord, som under de rette omstændigheder kan holde i mange år frem i tiden.

Hvidt marmor sofabord på krydset metalstel

Vi har sagt det før, og siger det gerne igen: Der er noget særligt ved sofaborde i marmor.

Alisma-sofabordet er et flot kvadratisk sofabord på 80 x 80 centimeter, som pryder den moderne stue og skaber et flot og attraktivt miljø i din bolig.

Sofabordet har et stel i guldlook under bordpladen, og alt i alt fremstår det flot og eksklusivt.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Lille sofabord med hvid bordplade og ben af træ

Dette lille hvide sofabord er perfekt til den store sofagruppe, hvor der ønskes en gruppe af små kvadratiske sofaborde for at gøre pladsen mere fleksibel og alsidig.

Sofabordet har runde skråtstillede ben af massivt egetræ, og bordpladen er hvid og formet som en bakke.

Bordet måler 48 x 48 centimeter, og højden er på 42 centimeter.

Smart kvadratisk sofabord i massiv eg med skuffe

Sami-sofabordet er et smart, praktisk og kvadratisk bord med indbygget opbevaring.

Selvom opbevaringsmuligheden kun er en lille skuffe, er den særdeles god til opbevaring af fjernbetjeninger og andre små nipsting. Så behøver du ikke have dem liggende og flyde ovenpå bordet, hvilket er en fordel.

Bordet måler 70 x 70 centimeter, og det er 52 centimeter højt.

Sofabord med bordplade i sildebensmønster

Det pæne Antifo-sofabord er kvadratisk og kubistisk, med et metalstel der holder bordpladen på plads i toppen.

Sofabordet har en bordplade i træfinér, og stellet er sortlakeret. Det måler 60 x 60 centimeter, og i samme serie kan du også få et sæt bestående af indskudsborde.

Bordpladen er særligt karakteristisk, da den har et specielt sildebensmønster i overfladen.

Kvadratisk sofabord fra AYTM med glasplade og stel i messing

Hvis det skal være eksklusivt og lidt mere lækkert end normalt, bør du tage et kig på dette kvadratiske sofabord fra AYTM.

Sofabordet måler 75 x 75 centimeter, og det er 45 centimeter højt. På toppen er en glasplade i mørkt glas, og herunder et afrundet stel i guldlook.

Angui-sofabordet passer godt ind i et loungeområde, men fungerer også godt i et mødelokale eller blot til brug i stuen.

Kvadratisk sofabord i bambus

Vi er vilde med Tine K. Home og de flotte bambusmøbler, som findes i kollektionen. Ikke mindst dette flotte kvadratiske sofabord, som er designet af bambus fra top til bund.

Sofabordet fremstår i et flot rustikt look, og kan både tåle at stå inde og ude.

Det er et fint sofabord på 70 x 70 centimeter, og det kan med fordel kombineres med andre bambusmøbler for at fuldende looket.

Sofabord i metal med bordplade i irret kobberlook

Bloomingville laver mange spændende møbler og dekorative indretningsartikler, der passer perfekt til ethvert nordisk hjem.

Det kvadratiske Bene sofabord er selvfølgelig ingen undtagelse, og her får du altså et særdeles flot sofabord med en bordplade i et irret kobberlook.

Hele sofabordet er af metal med et helt specielt råt look, vi ikke har set i andre møbler. Det måler 60 x 60 centimeter, og er altså et kig værd hvis du overvejer at købe et usædvanligt sofabord.

Lille sort kvadratisk sofabord

House Doctor har designet dette lille kvadratiske sofabord, som kun måler 60 x 60 centimeter og har et særligt flot design.

Sofabordet står på fødder af messing, og både stellet og bordpladen er af sortlakeret jern. Det er således et flot og slankt bord, der passer perfekt til mange forskellige boliger.

Brug det enten for sig selv eller som del af et større arrangement – mulighederne er mange, og typisk for House Doctor har det også en flot rustik overflade, som giver sofabordet et industrielt udtryk.

Kompakt kvadratisk sofabord med underhylde i terazzo

Hvis du leder efter et lille kvadratisk sofabord, som bare skal stå i et hjørne, er dette flotte bord værd at overveje. Det er designet af danske Hübsch, og måler kun 42 x 42 centimeter.

Sofabordet har en flot underhylde af terrazzo, samt bordplade af grønt glas. Bordet holdes af et slankt mørkegrønt jernstel, og det fremstår i helhed som et let og simpelt bord.

Brug det som del af en minimalistisk indretningsstil, og pynt det eksempelvis med en grøn plante.

Sofabord fra House Doctor i jern

House Doctor Orto er et flot og simpelt sofabord i jern. Det er kvadratisk og måler 85 x 85 centimeter, og kan derfor fungerer fint som ene sofabord eller i en gruppe af flere sofaborde.

Bordet har helt blankpolerede overflader med delvist synlige svejsninger langs hjørnerne, hvilket er med til at opretholde det karakteristiske udtryk som møbler fra House Doctor generelt besidder.

Under sofabordet er desuden en stor opbevaringsplads, som du kan bruge til lidt af hvert.

Kvadratisk sofabord med bordplade i brun marmor

Dette kvadratiske sofabord fra House Doctor fås i flere størrelser, og det er et virkelig flot bord med en unik bordplade.

Sofabordet har en flot bordplade af brunt marmor, hvilket betyder at hver bordplade varierer en smule. Mønsteret i marmor er nemlig forskellige fra stykke til stykke, og derfor er hvert sofabord unikt.

Bordet måler 80 x 80 centimeter, men fås også i andre størrelser hvis dette ønskes.

Under bordpladen er et slankt stel af metal.

Flot kvadratisk sofabord i genbrugsteak

Hvis du er vild med genbrugsmaterialer, er dette sofabord et kig værd. Solo-sofabordet er nemlig fremstillet af genbrugt teaktræ, som er anvendt til at forme den kvadratiske bordplade på 100 x 100 centimeter.

Sofabordet står derudover på sorte metalben, og du får her et helt unikt bord med små forskelligheder i hver model

Sofabord med bordplade i hvidolieret egefinér

Mercur-sofabordet står flot og elegant med med tre planker på toppen af egefinér. Det er et godt kvadratisk sofabord på 90 x 90 centimeter, hvilket er mere end rigeligt for de fleste.

Sofabordet har desuden et stel af sortlakeret metal, og det er holdt i et slankt look som tiltaler de fleste.

Brug sofabordet som del af en lys stue, hvor der ønskes lette møbler.

Kvadratisk sofabord i sort eller hvid marmor

Det kvadratiske Square-sofabord har en bordplade i marmor, og er herover vist i sort marmor. Det fås dog også i hvid marmor, hvis dette ønskes.

Vi er vilde med marmor af flere grunde, men mest af alt fordi det er et flot og dekorativt naturmateriale hvor hvert stykke marmor er forskelligt.

I Square-serien finder du sofaborde i forskellige størrelser, deriblandt et stort og et lille kvadratisk bord. Den viste model måler 60 x 60 centimeter og er 41,6 centimeter højt.

Rustikt kvadratisk sofabord med egetræsplanker

Det rustikke True-sofabord måler 80 x 80 centimeter, og er således et af de større borde i denne artikel.

Med massive egetræsplanker på toppen af bordet får du her et flot og naturligt look, der pryder det kvadratiske sofabord rigtig fint.

Under de massive planker er fire sortlakerede metalben monteret.

Du kan få dette sofabord med planker, der har fået forskellige behandlinger. Se dem alle ved at klikke dig videre til ILVA.

Kvadratisk sofabord i højtrykslaminat og bløde kanter

Norton-sofabordet er kvadratisk og måler 90 x 90 centimeter, men i modsætning til andre borde er alle kanterne afrundede således at det fremstår blødt og velkommende.

Sofabordet har en kerne af MDF, samt en top i mat grønt højtrykslaminat. Under bordet er monteret runde ben af massivt sortlakeret egetræ.

Brug dette sofabord i en moderne bolig, hvor indretningen gerne skal være simpel og stilren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *