9 smukke og unikke konsolborde til dit hjem

Her på siden præsenterer vi dig for ni unikke konsolborde i forskellige stilarter. Vi har fundet vores favoritter fra 26 forskellige webshops og samlet dem til dig. På den måde er du fri for selv at søge internettet tyndt i jagten på dit nye konsolbord.

Konsolborde er dekorative og praktiske og kan stå flere steder i din bolig. Bordet har mange anvendelsesmuligheder, og du kan nemt tilføje en ny funktion til dit bord, hvis du giver det en ny plads i dit hjem, når du har brug for forandring. 

Brug dit konsolbord i entréen i en periode eller brug bordet som arbejdsplads på kontoret. Du kan også bruge bordet som barbord, sidebord, køkkenbord eller TV-bord. Det er nemt at skifte bordets udtryk og stil ved at udskifte de nips og genstande, som du pynter bordet med. Det kan være fx en vase med blomster, en mindre lampe, bøger, blyanter og papir mm.  

Repó-konsolbord

Repó-konsolbord – elegant bord i smukt, massivt egetræ 

Det elegante Repó-konsolbord i massivt egetræ er både smukt og tidløst. Egetræ er en klassiker i de danske hjem, når det kommer til møbler, og det samme er Repó-konsolbordets design. Du kan bruge Repó-bordet selv i smalle entréer, rum og gange, da designet fylder i højden frem for i dybden. 

Repó-konsolbordet har et unikt design uden skruer og søm, og det gør udtrykket elegant og at se på og giver den sidste finish. Repó-konsolbordet tager form efter en lille reol, og derfor er det oplagt at dekorere Repó-bordet med dit favoritnips. Gør det samtidig praktisk med en lille, fin skål til dine nøgler eller en lille æske eller kasse til dine personlige ejendele, som du hver dag har med dig, når du skal ud af døren.

Se pris hos Roon & Rahn

Skagerak Georg

Skagerak Georg-Konsolbord Sort – stilrent og minimalistisk konsolbord i sort

Det stilrene Skagerak Georg-Konsolbord Sort er minimalistisk og simpelt. Bordet er udstyret med to elegante bordben, mens den anden halvdel af bordet læner sig op ad væggen. På den måde fylder det stilrene bord ikke unødigt meget i rummet. Bordet er derfor også et oplagt valg til den smalle entré eller gang.

Brug dit konsolbord i din entré, eller brug det i ét af hjemmets andre rum. Tilføjer du en lille stol eller taburet, kan bordet fungere som et lille arbejdsbord, hvor du kan sidde med din computer på hjemmearbejdsdage eller selvstudie-dage.

Det flotte bord i sort fra Skagerak vil aldrig rigtig gå af mode, og derfor er konsolbordet en god investering, som du kan have år efter år, og som tilmed også kan gå i arv, uden at det mister sin værdi eller sin æstetiske charme. 

Se pris hos Luxo Living

Broste Copenhagen Freja

Broste Copenhagen Freja-Konsolbord Steel Castlerock – moderne og minimalistisk konsolbord i sort stål 

Det moderne konsolbord i sort stål fra Broste Copenhagen er minimalistisk og simpelt på den helt rigtige måde. Med sit enkle design vil bordet passe ind i de fleste hjem med en moderne indretning. Det minimalistiske bord fra Broste Copenhagen tager enormt meget opmærksomhed med sit fine design samtidig med, at det ikke larmer unødigt i boligindretningen. 

Konsolbordet har et smalt design, og derfor kan det passe ind i både den smalle gang, den mindre entré eller den mindre stue. Nogle gange er det også rart med en hjemmearbejdsplads, der ikke ser klodset og rodet ud, når den ikke bliver anvendt. Det kan du nemt opnå med bordet fra Broste Copenhagen.

Stil en lille stol for enden bordet, når du skal arbejde. Du kan lade stolen stå med et dekorativt formål, når ikke du bruger arbejdspladsen, eller du kan fjerne stolen og lade konsolbordet tage opmærksomheden selv med sit enkle design.

Se pris hos Luxo Living

Muubs Hitch-Konsolbord

Muubs Hitch-Konsolbord – råt og rustikt konsolbord i sort metal 

Det skønne og rå konsolbord i sort metal er oplagt i den moderne indretning, men gør sig også godt i de fleste andre hjem. Bordet har en overflade med et antikt messingudtryk og i flere niveauer, hvilket gør udtrykket anderledes, men øger anvendelsesmulighederne. 

Brug dit konsolbord i din entré eller i stuen med planter, en lampe, dine foretrukne coffeetable-books eller lidt nips. Du kan også bruge konsolbordet som arbejdsplads, TV-bord eller i køkkenet til afsætning og pynt. Konsolbordet passer særligt godt til en rå murstensvæg som baggrund eller i en indretning med andre rustikke møbler i træ, store grønne planter og lyskæder med store pærer. 

Se pris hos Luxo Living

Cara-Konsolbord

Cara-Konsolbord – stilrent konsolbord med skuffer i sort 

Det stilrene og sorte Cara-Konsolbord med skuffer er både praktisk og anvendeligt i de fleste hjem. Brug bordet i din entré som et fint entrémøbel, eller brug det til praktisk opbevaring og udsmykning i soveværelset. Du kan for eksempel hænge et spejl over konsolbordet og stille en lille stol for enden, og dermed bruge det som makeup-bord på pigeværelser eller i soveværelset.

Bordet er smalt, og derfor kan det pynte i de fleste rum uden at tage for meget plads. Du kan dekorere bordet med en fin bordlampe, en grøn plante og måske en flot vase. Praktiske ting som nøgler, pung, rejsekort, cykellygter og vanter kan du gemme af vejen i de to rummelige skuffer. På den måde kan du bevare det stilrene udtryk og slippe for at se på alt det rod, du har i lommerne til hverdag. 

Se pris hos Unoliving

Delta-Konsolbord

Delta-Konsolbord – lyst og moderne bord med skuffe i hvid og egetræsben 

Det lyse Delta-konsolbord i hvid har et moderne og skandinavisk udtryk. Det hvide bord har en lille udskåret hylde samt en skuffe og bordben i egetræ. Træet har en rustik overflade, og derfor fremstår bordet moderne og knap så ´fint´, som egetræsmøbler ellers kan gøre. Dermed får bordet et mere råt udtryk.

Brug dette konsolbord i et hvilket som helst hjem og i et hvilket som helst rum. Bordet passer ind i de fleste skandinaviske hjem, og det er et konsolbord, som aldrig vil gå rigtigt af mode. Dertil er det for klassisk og stilrent. Dette bord er derfor en sikker investering – også på sigt.

Med den fine egetræsskuffe og den hvide, udskårne hylde gør konsolbordet sig også godt som arbejdsstation. Brug skuffen til at opbevare din oplader, et par kuglepenne, din kalender, en blok, eller hvad end du nu bruger, når du arbejder. Brug den lille hylde til at opbevare din computer, når du ikke bruger den. 

Se pris hos XL-Møbler

Nordal Midnight-Konsolbord

Nordal Midnight-Konsolbord – Smukt konsolbord i sort med marmorhylder

Nordal Midnight-Konsolbordet har et fortryllende udtryk og er anvendeligt til mange forskellige formål. Bordet i sort stål med marmorhylder gør sig for eksempel godt som barbord, men det er også oplagt i den mindre entré eller i køkkenet. Du kan også bruge bordet som sidebord i dit sofaområde.

Med sin ovale form og sit mørke, midnatsinspirerede udtryk er bordet dekorativt i sig selv. Det behøver derfor ikke ret meget udsmykning. Border er delvist håndlavet, og det betyder, at ikke to borde er ens. Derfor vil du få et helt unikt bord som ingen andre har, og du vil uden tvivl opleve beundring og opmærksomhed fra gæster i dit hjem.

Brug enkelte nipsgenstande og flasker af din yndlingsspiritus til pynt, eller brug bordet med en lampe og en grøn plante ved siden af din sofa. Du kan også sætte dine favorit coffeetable-books til display på bordet.

Se pris hos Unoliving

Nordal

Nordal – konsolbord m. hjul og 6 skuffer – Marmortop/Grå – rustikt konsolbord i sort metal med grå skuffer og marmorplade

Det sorte konsolbordet med skuffer og hjul fra Nordal er et statement i boligindretningen. Bordet har en marmoroverflade og seks små, grå skuffer med messinghåndtag. Med de flotte og praktiske skuffer gør konsolbordet sig godt i flere forskellige rum. Brug konsolbordet i entréen, så hvert af husstandens medlemmer har sin egen skuffe til vanter, cykellygter og andre personlige ejendele. Du kan også bruge konsolbordet i køkkenet og lave en fin opstilling med krydderurter, krydderier og andre dekorative og brugbare remedier, du skal bruge under madlavningen.

Konsolbordet fra Nordal har et mere larmende, men ikke desto mindre smukt udtryk, og derfor gør det sig godt i et mere simpelt og roligt rum eller område af din bolig. På den måde kan bordet med skuffer nemlig komme til at tage al den opmærksomhed, det fortjener.

Se pris hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Aspen-Konsolbord

Aspen-Konsolbord – moderne og minimalistisk bord i hærdet glas

I den mere moderne eller ungdommelige boligindretning, vil Aspen-bordet begå sig godt. Det er fremstillet i hærdet glas og har en helt simpel og unik udformning. Bordet gør ikke meget væsen af sig,  og fylder derfor ikke meget i indretningen rent æstetisknår det kommer til larm og opmærksomhed. Samtidig har bordet en stor dekorativ værdi, og det vil uden tvivl skabe blikfang. Det er ofte det simple og det underspillede, der gør sig absolut bedst i indretningen og tager mest fokus.

Bordet består af et langt, uafbrudt stykke hærdet glas med bløde former og udskæringer, og kanterne på bordet fremstår med grønlige detaljer, som glas ofte gør. Det giver en ekstra dimension til bordet. Brug bordet i din indretning til at sætte dine yndlingsnips til display. Du kan også bruge konsolbordet under en flot, personlig billedvæg.

Se pris hos XL-Møbler

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *