Kølende topmadras – 5 gode bud

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

En kølende topmadras kan være løsningen, hvis du ofte vågner om natten fordi du sveder.

Topmadrasser af denne type kendetegnes ved at kunne transportere varmen væk fra kroppen, uden at det går ud over komforten.

Generelt har kølende topmadrasser en kerne af skum, men det omgivende betræk og polstring er hvad der adskiller dem fra “almindelige” topmadrassser.

Hvis du er interesseret i en kølende topmadras, kan du finde nogle gode bud i denne artikel. Vi har fundet nogen til enhver pengepung, så du kan finde en ny topmadras uanset dit budget.

 

Emma Topmadras – Vendbar topmadras i højeste kvalitet

Emma Topmadras – Vendbar topmadras i højeste kvalitet

  • FORÅRSUDSALG netop nu: 50 % på Emma Madras!
Hvis du vælger topmadrassen fra Emma, får du en vendbar topmadras, som vil få din seng til at føles som ny igen.
Den ene side består af et HRX-lag, som du bør vende opad, hvis du foretrækker en fast topmadras. Den modsatte side bør du vende opad, hvis du vil have en blødere topmadras. Denne side består af et komfortabelt Airgocell-lag.Topmadrassens betræk er både praktisk og komfortabelt. Det kan let tages af og vaskes. Dette er dog sjældent nødvendigt. Betrækket hjælper dig nemlig også med at sove køligt og godt gennem de særlige fibre, som er både kølende og fugtregulerende.Derfor bør du vælge denne

  • Passer til flere kropstyper
  • Kølende og fugtregulerende
  • Populær blandt forbrugerne

Emma Topmadras vs. Markedet

I anmeldelserne af topmadrassen fra Emma lægger flere forbrugere vægt på kombinationen mellem design og komfort. Anne Katrine skriver blandt andet: ”Elsker denne topmadras! Alt ved den er lige mig! Både designet, tykkelsen og blødheden!”.

Norhland Eksklusiv Latex

Norhland Eksklusiv Latex Topmadras 180×200 cm

Denne kølende topmadras er en god model, som fås i forskellige størrelser og farver der passer til forskellige senge.

Topmadrassen har en kerne af latex, og den har både en sommer- og en vinterside. Det betyder at du kan vende den til en side der holder bedre på varmen om vinteren, og om sommeren kan du vende den til en side som er kølende og leder varmen væk fra din krop mens du sover.

Norland topmadrassen er her vist i størrelsen 180 x 200 centimeter, og den har et OEKO-TEX 100 certificeret betræk. Den er 8 centimeter tyk.

Paradies Cool Comfort

Denne topmadras er fra tyske Paradies, og fungerer som en skånemadras der lægges oven på den eksisterende kontinentalseng.

Topmadrassen tilfører således et ekstra kølende lag, og fås i flere forskellige størrelser. Det særlige ved denne slags topmadras er tekstilfibrene og den indvendige aktive gele, der reagerer på skiftende temperaturer og sørger for at indkapsle den ekstra varme.

Du kan finde Paradies Cool Comfort i størrelser fra 90 x 200 centimeter og op til 180 x 200 centimeter.

Nexus Cool

Nexus Cool er en eksklusiv topmadras, som er 7 centimeter høj og har en blød kerne af 5 centimeter tykt latex skum. Latex er i sig selv et komfortabelt og åndbart materiale, som i kombination med CoolPlus-betrækket sørger for en behagelig kølende fornemmelse på varme sommernætter.

Du kan finde denne topmadras i flere bredder og længder, der passer til dobbeltsenge i forskellige størrelser.

Det er en fin topmadras, der er særligt god til dig der gennem hele året føler dig for varm om natten.

Svane Temptation Elastec

Svane har udviklet Temptation Elastec til at være ekstra spændstig, hvilket kommer til udtryk i Elastec-kernen som er mere fast end andre typer skum.

Topmadrassen har desuden en god kølende effekt grundet betrækket med en tyk polstring bestående af Cirrus fibre og CoolPlus-funktion, som sørger for høj åndbarhed gennem hele natten.

Du kan nemt lyne betrækket af denne topmadras og vaske det ved 60 grader, hvilket er ideelt for støvallergikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *