Indendørd Lyskæde til stikkontakt: Gør dit hjem mere hyggeligt

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Indendørs lyskæder skaber en helt særlig stemning i ethvert rum, og når de oven i købet kan sættes i stikkontakten behøver du aldrig at bekymre dig om batteriniveau og genopladning.

Lyskæder af denne type har typisk LED dioder indbygget bag en plastskærm, men de findes blandt andet også som sokler hvortil du selv kan vælge din foretrukne lyskilde.

Herunder har vi samlet nogle af de absolut mest spændende muligheder på markedet netop nu.

Lyskæde fra Sirius til indendørs og udendørs brug

Sirius er kendt for at lave indendørs lyskæder til stikkontakten i en høj kvalitet, og Lucas-startsættet er selvfølgelig ingen undtagelse.

Her får du et sæt med 10 klare LED-pærer, en forlængerledning på 3 meter, samt en adapter til stikkontakten. Det er muligt at serieforbinde op til 10 at disse lyskæder, så du tilsammen får 100 pærer i en 30 meter flot, lang lyskæde.

Udover at fungere rigtig godt til indendørs brug, kan denne lyskæde også bruges udendørs. De store flotte pærer skaber en flot stemning, og lyset er varmt hvidt.

Flerfarvet lyskæde med 10 LED pærer

Tobias-startsættet byder på flotte kulørte LED-pærer, som sluttes til stikkontakten og bruges såvel indendørs som udendørs.

Pærerne i denne lyskæde kan udskiftes med nye pærer i samme serie, og du kan desuden supplere med op til 9 ekstra lyskæder så antallet af LED-pærer når op på 100 stykker og længden i alt kommer op på 45 meter.

Lyskæden leveres med en forlængerledning på hele 5 meter samt en adapter til stikkontakten, og den er desuden pakket i en gaveæske.

Hver LED-pære i denne lyskæde har en diameter på 5,8 centimeter samt længde på 10 centimeter.

Sød indendørs lyskæde fra Iris Lights

Du har sikkert set denne slags lyskæde før, når du har kigget i boligmagasiner og tjekket indretningstrends på de sociale medier.

Lyskæden er fra Iris Lights og findes i et væld af forskellige farver, der alle skaber en flot og hyggelig atmosfære på såvel børneværelset som i stuen og andre rum.

Denne lyskæde kan kun bruges indendørs og sluttes til stikkontakten som andre lyskæder. Typisk fås de med enten 20 eller 35 lysbolde, og fælles for dem alle er at de gengiver lyset på en dæmpet og dekorativ måde.

Ultramoderne indendørs lyskæde til stikkontakten

Twinkly Festoon er navnet på denne smarte indendørs lyskæde, der sættes i stikkontakten og kommunikerer med din smartphone via en tilhørende app.

Lyskæden har et overvældende antal funktioner, og du kan faktisk indstille den til at lyse på akkurat den måde du måtte ønske.

Via appen kan du identificere placeringen af hver enkelt lys, og dermed skabe nogle helt unikke effekter. Hver pære kan lyse i forskellige farver, og det er altså helt op til dig at tilpasse lyskæden efter din egen smag.

Der er i alt 20 pærer på denne lyskæde, og det er desuden muligt at supplere med op til 9 ekstra lyskæder.

Twinkly Festoon har også mikrofon indbygget, så lyskæden kan pulsere eller bevæge sig i takt til musikken i rummet.

Praktisk indendørs lyskæde til E27 pærer

Hvis du hellere selv vil vælge præcist hvilke pærer der skal sidde i din nye indendørs lyskæde, kan du vælge denne kæde fra Star Trading. Her får du en kæde på 7,35 meter med 75 centimeter mellem hver pære, samt 10 E27 sokler hvori du kan montere præcist den lyskilde du måtte ønske.

Lyskæden monteres både inde og ude, og du kan sammensætte flere af disse kæder hvis 10 lyskilder ikke er nok.

Denne type lyskæde er velegnet til dig der ønsker at opsætte en permanent installation, eksempelvis i en udestue eller festsal, da lyskilderne kan udskiftes individuelt således at lyskæden holder i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *