Guide til pallehynder – Find den perfekte hynde til dine pallemøbler

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Med pallehynder kan du skabe et lækkert og rustikt univers inde og ude.

Møbler lavet af paller er nemlig det nye sort – de er vildt eftertragtede, og fungerer fantastisk som både stue- og havemøbler.

Indret din nye terrasse med et sæt pallemøbler, eller omdan stuen til et rustikt hyggeområde med paller, hynder og puder. Den rustikke charme er ikke til at tage fejl af, og her behøver du ikke bekymre dig om møblerne holder til at blive brugt. Paller er nemlig billige, og kan nemt udskiftes som tiden går. De kan desuden males eller behandles præcis som du ønsker dem.

For at opnå et godt komfortniveau i dine pallemøbler, er hynder og puder selvfølgelig et must.

Vi har derfor besøgt flere butikker, og fundet mange forskellige pallehynder. Se dem alle herunder, og bliv inspireret.


Dobbelt lammeskindshynde

i samarbejde med PriceRunner

 

Lammeskind er perfekte som alternativ til almindelige puder og hynder i palle møbler. Slyng blot lammeskindet hen over det ønskede palle møbel, og du har et dejligt blødt og varmt sted at sidde.

Du kan bruge lammeskindet i stedet for en klassisk siddehynde, eller du kan slænge det over ryglænet for at hæve komfortniveauet.

Lammeskind fået i mange størrelser og farver, men her er det vist som et dobbelt skind der er syet sammen og har kort hår. Perfekt til siddepladsen i palle møblerne.

Læs også: 6 funktionelle hyndebokse med siddeplads


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Estelle hynde

 

Estelle er en flad hynde med et betræk af olefin, der passer perfekt til placering ovenpå et palle møbel.

Hynden er ikke som sådan polstret, og den er kun 3 centimeter høj. Til gengæld er den nem at opbevare indendørs, da den ikke optager særlig meget plads.

Brug den ovenpå dine palle møbler, så du kan sidde på en ren og blød overflade.

Pallehynder med patchwork i grå nuancer

Hvis du er vild med det tilfældige patchwork-design og ligeledes elsker grå farvenuancer, er disse pallehynder et kig værd.

Sættet passer perfekt til en hjørneplacering, og dækker et areal på 120 x 80 centimeter. Det er identisk med en EURO-palle, og kombinerer du flere identiske hynder i dette design, kan du skabe et helt sofa-arrangement med blød og lækker komfort.

Du kan hos forhandleren se flere eksempler på det unikke design, så du kan danne dig en idé om hvad du kan forvente at modtage. Hver pallehynde er dog unik, så her får du noget personligt og specielt.

Gråt pallehynde-arrangement til pallehjørnet

Her har du et komplet hynde-arrangement til pallemøbler, som både inkluderer siddehynde og 2 ryghynder.

Hvis du bygger en hjørnesofa af paller, kan du købe dette hynde-arrangement til hjørnedelen. Til de andre dele kan købes et identisk hynde-arrangement uden hjørnedelen, så du kan bygge en pallesofa i præcis den størrelse du måtte ønske.

Hynderne i dette sæt passer til en almindelig EURO-palle på 120 x 80 centimeter.

Hynder til pallemøbler med multifarvet patchwork

Der er mange gode grunde til at elske farverig indretning, og dette hyndesæt er et bevis på at farver kan sammensættes på kryds og tværs til en flot og levende kombination.

Hynderne i dette sæt inkluderer en siddehynde på 120 x 80 centimeter og med en tykkelse på hele 15 centimeter, samt en ryghynde med tykkelse på 23 centimeter og en højde på 30 centimeter.

Det er et skønt sæt til dine pallemøbler, og du kan kombinere med identiske sæt for at skabe et hyggeligt pallesofa-miljø.

Hvert patchworkdesign er desuden helt unikt, men der er garanti for et væld af farver i hver eneste pallehynde.

 

Udendørs pallehynde med grønne plantemotiver

Findes der noget bedre end at indrette terrassen, udestuen, altanen eller stuen med grønne plantemotiver?

Denne hynde måler 120 x 80 centimeter, og passer således perfekt ovenpå et par paller. Den er desuden 10 centimeter tyk og dejligt blød, så her kan du enten sidde eller ligge mageligt i timevis.

På hyndens betræk er motiver af forskellige slags grønne planter, og den er ideel til brug i et lyst rum hvor de flotte naturlige nuancer for alvor kommer til deres ret.

Be Basic Wilfred – Sandfarvet pallehynde med 10 centimeters polstring

Hvis du foretrækker lyse ensformige farvenuancer, er denne pallehynde et godt valg. Her får du en siddehynde med en god tykkelse på 10 centimeter, som giver dig god siddekomfort såvel inde som ude.

Som med andre pallehynder af samme type, er den naturligvis fyldt med polyesterfibre, og derudover er den vejrbestandig og modstandsdygtig overfor mug og skimmel. Det anbefales dog ikke at have hynden liggende ude i det fri når den ikke bruges, da dug og regn kan være længe om at udtørre.

Tag hellere hynden indenfor, eller find en god hyndeboks den kan opbevares i.

Denne pallehynde dækker et areal på 120 x 80 centimeter, hvilket svarer til en EURO-palle.

Grå hynde

Denne hynde er egentlig designet til en rosenbænk fra Coop, men størrelsesmæssigt passer den bare perfekt til et palle møbel.

Hynden er 110 centimeter lang og 44 centimeter dyb, hvilket betyder at den kan lægges på forskellige leder i et hvilket som helst møbel.

Denne hynde er grå, og har et betræk af polyester. Et fornuftigt og overkommeligt valg for dem, der ønsker en hynde til en fornuftig pris.

Porto hyndesæt

Porto hyndesættet er perfekt til et lille palle møbel, som er tilpasset til en enkelt person. Her får du nemlig et luksuriøst sæt bestående af siddehynde og rygpude, så du kan sidde godt i alle former for palle møbler.

Sættet består af en ryghynde i størrelsen 60 x 50 centimeter, samt en siddehynde på 53 x 55 centimeter med en højde på 12 centimeter.

Hillerstorp Koksgrå hynde

Denne koksgrå hynde har snore, så den kan bindes fast til dine palle møbler. Så undgår du at hynden blæser væk, og da den er 8 centimeter tyk er siddekomforten helt i top.

Hynden kan med fordel kombineres med et par puder, hvis du ønsker at sidde ekstra behageligt.

Alis siddehynde

Denne hynde er perfekt som siddehynde ovenpå en almindelig Europa-palle, da den måler 120 x 80 centimeter.

Ydermere er den 12 centimeter høj, så her er komforten i højsædet. Placer flere af disse ved siden af hinanden i et større møbelarrangement, eller lad pallerne stå i en stabel for sig selv. Mulighederne er mange.

Hynden fås både i den viste sandfarvede udgave, eller i en sort udgave.

Hvis du ikke synes hynderne er nok, så kan du tilføje lidt ekstra med et lammeskind til stole, som kun er blevet mere og mere populære blandt danskerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *