Guide: Hyndeboks med siddeplads – 6 multifunktionelle modeller

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En hyndeboks med siddeplads ligner måske mest en havebænk med indbygget opbevaring, men rummet er stort nok til opbevaring af hynder – deraf betegnelsen “hyndeboks”.

Hvis pladsen er begrænset og du gerne vil have mest muligt ud af dine nyindkøbte møbler, er det en god idé at vælge møbler med mere end én funktion. Her får du både siddepladser og hyndeboks i ét møbel, så du ikke skal ud og investere i begge ting særskilt.

Vi har samlet de flotteste hyndebokse med siddeplads lige her, så du kan blive inspireret inden dit næste køb.

VidaXL 46480 – vandtæt hyndeboks med siddeplads af træ

Denne vandtætte hyndeboks har et par gode siddepladser på toppen, og da den måler 120 centimeter i bredden kan 2 personer sidde fint og komfortabelt ved siden af hinanden.

Siddepladsen er beklædt med lameller af massivt akacietræ, som er en robust træsort der tåler det danske vejr ganske fint. Træet ligner til forveksling teaktræ, og kræver da også løbende pleje hvis det skal holde sig tiptop over flere år.

Hyndeboksen åbnes i toppen, og under låget finder du et vandtæt rum til opbevaring af hynder og andre sager. Rummet er vandtæt, fordi der er indbygget en pose af polyethylen, der kan lynes sammen når den er fyldt op.

Udvendigt er denne hyndeboks beklædt med sort polyrattan.

Forhandler På lager Pris

Annoncer

1.587,00Læs mere

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Skipper

Skipper er ikke bare en hyndeboks, men også en lækker havebænk med siddepladser til to personer. Den er fremstillet af kerneteak, som er det fineste teaktræ der kan fås.

Selve hyndeboksen findes under sædet, og der er god luftcirkulation på grund af lamellerne i bunden som har små revner imellem sig.

Ønsker du at højne siddekomforten en smule, kan du til sædet købe en hynde der passer i størrelsen.

VidaXL 310277

Dette ligner måske ikke en hyndeboks, men der er faktisk et stort ventileret opbevaringsrum under siddepladserne.

Du har dog ikke et helt vandtæt rum her, så hvis du vil undgå at hynderne skal blive våde, skal du enten lægge et overtræk henover eller sørge for at havemøblet stilles i læ for regnen. Derudover er det en rigtig god hyndeboks bænk med en bredde på 148 centimeter, der gør det muligt for mellem 2 og 3 personer at sidde behageligt ved siden af hinanden.

I modsætning til andre hyndebokse, åbnes dette opbevaringsrum via en låge i fronten. Den er lavet af massivt akacietræ fra top til bund, og den cremefarvede hynde medfølger.

Keter Jacob

Keter Jacob er en 100% vedligeholdelsesfri hyndeboks, der også fungerer som siddeplads i haven.

Hyndeboksen er designet som en havebænk med opbevaring, således at den kan bruges ligeligt til begge formål.

I rummet under sædet er der plads til hele 265 liter, og der kan enten opbevares hynder, haveredskaber eller andet.

Selve hyndeboksen er mørkegrå, med et lysegråt sæde.

Plast hyndeboks og bænk

Denne plast hyndeboks er ikke kun vedligeholdelsesfri, men også yderst praktisk og funktionel.

Her får du et godt stort opbevaringsrum til hynder og haveartikler, og samtidig er der siddeplads til to personer.

Hyndeboksen er af sort plastik, og den er 130 centimeter bred. Den forestiller en almindelig bænk, men løfter du låget kommer et stort opbevaringsrum til syne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *