3 praktiske hyndebokse i polyrattan

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Vedligeholdelsesfrie havemøbler er populære, og det er der mange gode grunde til. Den altoverskyggende grund er selvfølgelig at der ikke skal bruges kræfter på regelmæssig pleje samt vintermagasinering i skuret eller garagen, da de tåler al slags vejr.

Hyndebokse i polyrattan er således både vedligeholdelsesfrie og særdeles robuste, da de kan modstå alle former for dansk vejr – fra kulde til varme, sne, regn og sol.

Hvis du er på jagt efter en god og rummelig hyndeboks i polyrattan, så kig med herunder. Vi har samlet de smarteste og bedste hyndebokse i forskellige farver og størrelser, så du kan blive inspireret.

 

Venture Design London

Venture Design London er en smuk hyndeboks i gråt polyrattan flet med varieret overfladestruktur.

Hyndeboksen har desuden et hydraulisk låg som sikrer nem åbning og lukning, og den måler 130 x 63 x 63 centimeter udvendigt.

En god og fin hyndeboks til den naturlige terrasse, hvor der ønskes havemøbler i naturlige farver.

 • Mål: B130 x D63 x H63 cm.

i samarbejde med PriceRunner

Venture Design Amazon

Amazon er en fin hvid hyndeboks i polyrattan flet. Det hvide flet får den til at blende godt ind på den lyse terrasse, hvor den ikke sætter et lige så stort aftryk som en sort ditto ville gøre.

Hyndeboksen har selvfølgelig gaspumper monteret på låget, og den er desuden vandtæt grundet den indvendige pose.

Boksen måler 150 x 100 x 90 centimeter udvendigt, og har håndtag i begge sider.

 • Mål: B150 x D90 x H100 cm.

i samarbejde med PriceRunner


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Arrow Deckbox – praktisk opbevaring med lækre detaljer

Arrow Deckbox – praktisk opbevaring med lækre detaljer

Denne hyndeboks er populær på byghjemme.dk, og den har også mange kvaliteter, og så er den tilmed stilfuld. Den er lavet i varmegalvaniseret stål, så du behøves ikke overveje vedligeholdelse, og det giver desuden en elegant overflade.

Stål er smukt og stilfuldt. Derudover er det yderst holdbart, og det er ikke mærkeligt, at det bruges så hyppigt til mange forskellige møbler. Den kølige overflade giver en interessant mulighed for designere, der gerne vil fremstille møbler med et elegant og moderne udtryk.

Den normalt sølvglinsende overflade på stålet er erstattet af en mørkere nuance, der stadig ser blank ud. Antracitgrå er en smuk farve, der grænser til det sorte uden at blive flad, som sort ofte kan blive. Stålet på hyndeboksen er pulverlakeret for at få denne farve frem, og det gør designet til noget unikt. Overfladens mønster ligner til forveksling en flettet overflade, og det giver et interessant farvespil med vekslen imellem skygge og lys. 

Boksen behøves ikke kun at blive brugt til hynder, da den kan stå mange steder. Du kan bruge den til eksempelvis havespil, havegrej, tæpper og udstyr til friluftslivet. Den er så solid, at den kan holde til alle vejrets luner, og det giver dig en god frihed til placeringen. Boksen kan stilles både tæt på og langt fra huset samt både indenfor og udenfor. Uanset dit behov er boksen så alsidig, at det nok skal blive dækket.

Boksen er udstyret med en gasfjeder, så du kan holde hyndeboksen åben, mens du finder indholdet frem. Det gør, at du kan kontrollere åbningen og lukningen af boksen, sådan at det forløber mere blødt. Det er vældig praktisk med denne tilføjelse, og det gør den her hyndeboks en del mere attraktiv. 

 • Bredde: 132 cm.
 • Dybde: 70 cm.
 • Højde: 67 cm.

Tala

Her er det en anden stor hyndeboks, som har masser af plads til alle dine hynder og puder.

Tala hyndeboksen er beklædt med polyrattan udvendigt, og bygget op om et stel af aluminium. Det betyder at der ikke kræves nogen som helst form for vedligeholdelse, og at hyndeboksen alligevel holder i mange år frem.

Låget er også på denne model monteret med gaspumper, som sørger en sikker og blød åbning samt lukning.

Udvendigt måler denne hyndeboks 160 x 97 x 75 centimeter.

 • B160 x D75 x H97 cm.

Vila Natur

Denne naturfarvede hyndeboks fra Vila er det perfekte valg, hvis du ønsker en stor og rummelig hyndeboks i et flot naturligt look.

Hyndeboksen er selvfølgelig i polyrattan, som er helt vedligeholdelsesfrit, og stellet er at let aluminium.

Vila Natur måler udvendigt 150 x 75 x 80 centimeter, og rummer hele 618 liter.

Der er hydraulikpumper i låget, som lukker det op og ned nemt og blødt.

 • Mål: B150 x D75 x H80 cm.

Outfit Marius

Den her hyndeboks er i sværvægts-klassen, hvad angår kapacitet. Det er en stor og rummelig hyndeboks med en kapacitet på hele 850 liter, der overskygger mange andre hyndebokse.

Udvendigt er hyndeboksen beklædt med sort polyrattan, og låget er selvfølgelig monteret med et par gaspumper som sørger for nem oplukning og blød nedlukning.

De udvendige mål på Outfit Marius hyndeboksen er 170 x 95 x 75 centimeter.

 • Mål: B160 x D75 x H95 cm.

 

Ekstra stor hyndeboks på 200 x 50 cm. i sort polyrattan

I denne store hyndeboks er der plads til alle dine hynder, uanset hvor store de måtte være. Boksen måler nemlig 200 x 50 centimeter, og har en højde på 60 centimeter. Det er således en særdeles rummelig hyndeboks, der samtidig er helt vedligeholdelsesfri.

Udover at være en af de største hyndebokse vi har set, har den et robust stålstel og gasløft, der sørger for at holde låget åbent mens du tager hynder op eller lægger dem på plads igen.

Indvendigt er der monteret en foring af polyethylen, som sørger for at dine hynder ligger helt vandtæt. Det anbefales dog at løsne denne foring en smule bagtil, og sørge for at vandet kan løbe væk fra lynlåskanten. Ellers risikerer du at der dannes en pøl ovenpå, som til sidst trænger end til hynderne.

 • Mål: B200 x D50 x H60 cm.

Hyndeboks i grå polyrattan til store hynder

Denne store hyndeboks er monteret med grå polyrattan, der har let skiftende nuancer. Det giver et flot spil mellem lysegrå og mørkegrå toner, og hyndeboksen passer således fint til en placering sammen med grønne planter og havemøbler af træ.

Hyndeboksen er helt vandtæt, da den er foret med en pose af polyethylen indvendigt. Låget åbnes desuden nemt ved hjælp af gasløft, der også sørger for at holde låget åbent mens du lægger hynderne i beholderen eller tager dem derfra.

 • Mål: B180 x D90 x H75 cm.

Stor og dyb hyndeboks i vandtæt design

Denne hyndeboks er særligt velegnet til dine pallehynder, da den måler 150 x 100 centimeter og er 100 centimeter høj. En hynde til en EURO-palle måler nemlig normalt 120 x 80 centimeter, og kan derfor nemt stables ovenpå hinanden i denne beholder.

Som med andre hyndebokse er den selvfølgelig vandtæt, hvilket skyldes den indvendige polyethylen-foring med lynlås-åbning i toppen.

Selve konstruktionen af denne hyndeboks består af et stel i pulverlakeret stål, hvorpå der er monteret vedligeholdelsesfrit sort polyrattan.

 • Mål: B150 x D100 x H100 cm.

Balder

Balder er en fiks lille hyndeboks med hjul på to af benene, således at den er nem at flytte rundt på.

Hyndeboksen er af sort polyrattan med et stel af metal, som sikrer dig en robust og praktisk konstruktion.

Den her hyndeboks er mindre end nogen af de andre modeller, men stadig rummeligt nok til alt lige fra hynder til puder og haveredskaber.

Balder hyndeboksen måler udvendigt 133 x 63 x 55 centimeter, og rummer 260 liter.

 • Mål: B133 x D55 x H63 cm.
Hillerstorp Madison – praktisk med et naturligt look

Hillerstorp Madison

Hillerstorp Madison hyndeboks er en populær model på byghjemme.dk, og den er også en meget fin og stilfærdig boks til opbevaring af havehynder. Hillerstorp producerer flest havemøbler i Skandinavien, og de har en vision om at få flere til at være udenfor med de rette møbler. At få folk til at tilbringe mere tid udenfor er bestemt en ædel målsætning, og måske lykkes det med denne hyndeboks.

En hyndeboks er dejligt praktisk, hvis du ikke ønsker at skulle løbe frem og tilbage mellem skuret, hver gang det er tid til en kop te eller morgenmad udenfor i haven. Her er hynderne lige ved hånden, og de er ikke blevet våde af regnen. Madison er et hyppigt stednavn i USA, og hyndeboksen ser da også en smule amerikansk ud med sit gråbrune Quató flet. 

Quató flet er fremstillet i syntetiske materialer, og det er derfor modstandsdygtigt overfor selv de vådeste sommerdage, solens ødelæggende UV-stråler og vinterens kulde. Dine havehynder vil forblive tørre og beskyttede. Låget er en lille smule skråt, så regnvand og kondens kan drive ned. Under låget er der desuden en afskærmning, så regnen ikke drypper ind. Den er solid nok til, at du kan sidde på den.

Den gråbrune farve giver et naturligt look, og det ligner på afstand en kurv flettet i sivgræs. Den er meget neutral i sit udtryk, og den vil ikke tage opmærksomheden fra indretningen i haven. Boksen kan stå i nærheden af dit havebord og dine havestole, og du kan dermed være sikker på altid at kunne finde en havehynde til selv de mest spontane hyggestunder. Den vil passe ind i de fleste havers indretning, og især dem med en mere romantisk og naturlig stil. 

 • Længde: 136 cm 
 • Bredde: 78 cm. 
Hillerstorp Boston – stilfuld og praktisk opbevaring

Hillerstorp Boston

Den her model er populær ved byghjemme.dk, måske fordi den forener det praktiske med et stilfuldt ydre. Det svenske firma Hillerstorp har sin oprindelse i Småland, og måske forbinder du Småland med alle de hyggelige havestunder i den elskede Astrid Lindgrens bøger. Med en hyndeboks er du i hvert fald sikret tørre havehynder lige ved hånden, når lysten til en sammenkomst kommer over dig.

Boston hyndeboks er i sort Quató flet. Den er elegant og stilfuld med sin enkle og sorte farve, der giver et interessant udtryk. Ligesom det sorte tøj kan slanke, har den sorte farve en effekt, der får boksen til at syne mindre. Du kan bruge den til at sidde på, da Hillerstorp har tænkt det ind i designet. Hillerstorp har lavet en hel serie i samme stil som Boston hyndeboks, og du kan derfor få et matchende uderum i elegant sort. 

Quató flet kræver ikke særlig vedligeholdelse, og det kan modstå alle slags vejr. Solens UV-stråler kan skade mange møbler, men ikke denne hyndeboks. Derudover behøves du ikke være nervøs for at lade den stå ude vinteren over, og den kan også modstå de store regnskyl. Indeni er der en afskærmning, så dine hynder forbliver tørre.

Du behøves altså ikke gå på kompromis med indretningen af dit uderum, når der skal tænkes på opbevaring. Boston vil opbevare dine hynder i stilfuld og elegant indpakning, og du kan derfor vinke farvel til at rode garagen eller haveskuret igennem for at finde hynderne til havestolene. Det vil bestemt gøre det nemmere at have gæster, og den kan tilmed bruges som ekstra siddeplads. Boston hyndeboks vil med sin sorte farve passe godt ind i de fleste haver og på de fleste terrasser. 

 • Bredde: 134 cm.
 • Dybde: 61 cm.
 • Højde: 58 cm.

Fornaci

Fornaci hyndeboksen er fra ILVA, og er designet med sort børstet flad polyrattan flet udvendigt, samt et stel i aluminium.

Benene er desuden af rustfrit stål med en bund af plads, så boksen ikke ridser underlaget.

Der er et par håndtag i siden af hyndeboksen, som udvendigt måler 154 x 93 x 90 centimeter.

 • Mål: B154 x D90 x H93 cm.

Calvi

Denne hyndeboks er flot naturfarvet med halvrundt polyrattan flet udvendigt, samt et stel af aluminium der nok skal holde længe.

Benene er desuden af rustfrit stål og plastik, og hyndeboksen måler 154 x 93 x 90 centimeter udvendigt.

Calvi hyndeboksen er et flot og passsende valg for dig, der ønsker et mere naturligt look.

 • Mål: B154 x D90 x H93 cm.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *