Hvidt hjørnebord – Se de flotte hvide hjørneborde i elegant design

Et hvidt hjørnebord kan både fungere som ekstra afsætningsplads i stuen, eller som et lille plantebord ved siden af sofaen eller mellem to sofaer. Mulighederne er mange.

Hvide hjørneborde fås i mange forskellige typer og størrelser, som passer til enhver personlig stil.

Vi har besøgt en række af de bedste butikker på nettet, og samlet vores favoritter på markedet. Se dem alle herunder.

vidaXL konsolbord – Enkel og elegant

vidaXL konsolbord – Enkel og elegant

Dette konsolbord er et yderst elegant og samtidig enormt funktionelt lille bord. Bordet er designet med fokus på, at det skal kunne anvendes i ethvert hjem, også selvom man bor småt. Derfor er bordet meget smalt og kompakt, så det nemt kan stå op ad en væg, uden at fylde for meget i rummet.

Bordet har to skuffer, hvilket giver en rigtig fin mængde opbevaringsplads til diverse små ting og sager.

Konsolbordet kan bruges i alle rum i hjemmet. I dagligstuen vil det være en elegant tilføjelse til rummet, hvor man f.eks. kan sætte friske blomster eller indrammede billeder af familien. Skufferne kunne bruges til opbevaring af ekstra fjernbetjeninger, kortspil eller andre småting.

vidaXL konsolbord vil også være oplagt at have stående i entreen. Det er ofte et rum, hvor pladsen er ret trang, og derfor er det rigtig smart at vælge et smalt bord. Skufferne er ideelle til at opbevare nøgler i, så de altid ligger samme sted, og man ikke kommer til at gå hjemmefra uden dem.

Holdbart og funktionelt

Konsolbordet fra vidaXL er 74 cm højt, 79 cm langt og 30 cm bredt. Det er lavet af MDF i høj kvalitet og i fyrretræ med en hvidmalet finish, hvilket er særligt holdbart. Du kan altså roligt bruge dette konsolbord i flere år, uden det tager skade af det.

Bordet er enormt funktionelt og kan f.eks. godt tåle at stå på badeværelset. Her kan man både opbevare kosmetik, produkter til personlig pleje eller smykker i de smarte skuffer.
Der medfølger vægmonteringsudstyr, så du kan skrue bordet fast til en væg. På den måde er du helt sikker på, at det ikke vælter, hvis du f.eks. opbevarer mange ting i skufferne eller har noget tungt til at ligge i dem.

Andy sidebord – Moderne og nytænkende

Andy sidebord – Moderne og nytænkende

Dette smarte sidebord fra serien Andy er den perfekte tilføjelse til ethvert moderne hjem.

Designet er smart og nytænkende, da det inkorporerer en skuffe på en måde, der ikke ses særlig ofte. Skuffen har nemlig ikke en front, der trækkes ud. Den er derimod blot lavet som et hulrum i bordet, hvor man kan lægge ting ind.

Med den smarte skuffe får bordet endnu mere praktisk anvendelighed, da det giver plads til opbevaring både ovenpå bordet samt i skuffen.
Bordet har fire træben lavet af gummitræ. De er solide og gør, at bordet står meget stabilt.

Bordet er 56 cm højt, har en bredde på 40 cm og en dybde på 40 cm. Det er altså et lille og kompakt bord, som ikke kræver den store plads. Det gør bordet til et godt køb, hvis man bor i lejlighed eller en anden mindre bolig.

Passer til ethvert rum

Andy sidebordet vil tage sig rigtig godt ud i langt de fleste stuer. Den hvide farve skaber noget lys i rummet, og fungerer samtidig som en neutral baggrund, hvis man f.eks. vil bruge bordet til at skabe et farverigt stilleben på. Det kan man gøre ved at dekorere det med små figurer, friske blomster, stearinlys eller andre fine pyntegenstande.

Det er ikke kun i stuen, man kan vælge at placere Andy sidebordet. Brug det på kontoret, hvor du f.eks. kan opbevare konvolutter, kuglepenne, post-it-sedler eller andre kontorgenstande i skuffen.

I soveværelset kan du bruge bordet som sengebord og f.eks. lægge den bog, du er i gang med at læse i skuffen. For mange er det svært at finde et passende sengebord, fordi man ikke ønsker, at det skal fylde for meget i rummet. Her er Andy sengebordet genialt, da det er kompakt, men stadig har god plads til opbevaring af diverse småting.

Casia hjørnebord – Stilet og anderledes

Casia hjørnebord – Stilet og anderledes

Dette hjørnebord fra Casia har et virkelig smukt stel, hvorpå der hviler en rund bordplade i hvidt glas. Det er et enormt flot og stilfuldt bord, der har et anderledes look end mange andre hjørneborde og sideborde.

Stellet er lavet af sort metal og udført i et meget luftigt design, der giver bordet et let udtryk. Derfor er bordet ideelt til mindre hjem, hvor pladsen er en smule trang. Her kan der nemt komme til at se rodet eller overfyldt ud, hvis man har mange møbler, men dette hjørnebord er så kompakt og luftigt, at det sagtens vil kunne passe ind.

Bordet er 50 cm højt, det har en dybde på 40 cm og en bredde på 40 cm. Det er derfor et lille bord, der ikke vil optage for meget plads i dit hjem.

I modsætning til mange andre hjørneborde eller sideborde, har dette bord ikke skuffer eller anden form for opbevaringsplads udover bordpladen i sig selv. Det er derfor bedst egnet til f.eks. at have en potteplante eller små nipsting stående på. Det kan dog også sagtens bruges i entreen, f.eks. til at lægge sine nøgler på, når man kommer hjem. Mange har ikke brug for ekstra opbevaringsplads i deres hjørneborde, så for dem er dette bord et oplagt valg.

Skiller sig ud fra mængden

Casia hjørnebordet skiller sig ud fra mængden med det moderne og luftige design. Du og din indretning kan derfor også skille sig ud fra mængden med dette hjørnebord. Du kan f.eks. bruge det som sengebord i dit soveværelse, hvis du alligevel kun har brug for et bord, du kan lægge din mobil og andre småting på. Det vil give et helt unikt og stilet udtryk i dit soveværelse.

Lille rundt hjørnebord i hvidlakeret metal

Det smarte hvide Sprout-hjørnebord passer fint ind i den moderne nordiske indretningsstil, hvor simplicitet og elegance er nøgleordene.

Hjørnebordet er af hvidlakeret metal med fødder i gummitræ, og det er netop fødderne der giver dette hjørnebord sit særlige udtryk.

Sprout måler 42 centimeter i diameter, og det er 48 centimeter højt. På grund af målene kan du bruge dette hjørnebord til mange nyttige formål.

Hvidt hjørnebord af eukalyptustræ

Det rustikke går hånd i hånd med det moderne i Hand-me hjørnebordet, som sælges af ILVA.

Det hvide hjørnebord er fremstillet af FSC-certificeret eukalyptustræ, og det tåler at stå udenfor i sommerhalvåret.

Hjørnebordet er hvidmalet og beklædt med små træplanker på bordpladen, ligesom to ud af fire ben danner et håndtag.

Hand-me hjørnebordet måler 49 centimeter i diameter, og det er 50 centimeter højt. Det betyder at du kan bruge det som afsætningsplads, hvis du måtte ønske dette.

Simpelt hvidt hjørnebord af Poul M. Volther

Coop har med FDB Møbler vækket en lang række højt elskede klassikere til live igen, og dette hvide hjørnebord er selvfølgelig ingen undtagelse.

D20 er navnet på denne serie, og udover hvid fås det også i mange andre farver.

Hjørnebordet er designet af Poul M. Volther tilbage i 1951 og stadig eftertragtet den dag i dag, hvilket vidner om at det altså er helt tidløst.

D20 hjørnebordet er fremstillet af massiv birk, som er lakeret på alle overflader.

Hjørnebord med hvide bakker og metalstel

Det lille Jena hjørnebord er fremstillet af hvidlakeret metal, og står på tre ben i krom.

Hjørnebordet er ideelt som afsætningsplads i stuen og på soveværelset, men det kan også bruges til mange andre formål.

Der er både en bordplade og en underhylde, der begge er formet som bakker, og hjørnebordet står desuden på sorte hjul således at det nemt kan flyttes rundt.

Simpelt hvidt hjørnebord med rund bakke

Med Bastia-hjørnebordet bliver det næppe mere simpelt, men det kan vi faktisk godt lide. Simplicitet er smukt, da det fremhæver alt det andet som er vigtigere i livet.

Dette hvide hjørnebord er i al sin enkelthed fremstillet af metal, og det består af et sæt hvide ben som kan klappes sammen. Når benene er foldet ud, kan du lægge bakken på toppen.

Hjørnebordet måler 46,8 centimeter i diameter, samt 50,5 centimeter i højden.

Hvidt dråbeformet hjørnebord på træben

Det fine hvide Genova hjørnebord står i al sin enkelthed med en slank hvid bordplade på ben af massivt træ.

Hjørnebordet er dråbeformet og måler 48 x 48 centimeter med en højde på 47,5 centimeter, og det er et oplagt valg til den simple, tidløse indretningsstil.

Brug dette hjørnebord til opstilling af planter eller en lampe, eller brug det til ekstra afsætningsplads i din stue eller dit soveværelse.

Funktionelt hvidt hjørnebord med skuffer af træ

Det smarte lille Rimini hjørnebord har hvide ben, et hvidt stel samt skuffer i naturligt, ubehandlet lyst træ.

Hjørnebordet står fint ved siden af sengen eller sofaen, og med skufferne får du desuden plads til opbevaring.

Benene er runde og ligeledes i massivt træ, så her får du fin stilren enkelthed.

Rimini-hjørnebordet måler 45 x 32 centimeter, og det er 65,5 centimeter højt.

Rundt hvidt hjørnebord i polypropylen

Dette runde hjørnebord er specielt i mere end én forstand. Det er fra J-Line, som laver en masse spændende møbler og indretningsartikler, og det er fremstillet i polypropylen.

Polypropylen er hård plast, så egentlig er der ikke noget kuriøst i det. Hvad der til gengæld er interessant, er at hjørnebordet i sagens natur tåler alting og ikke går i stykker nemt.

Brug det inde eller ude, og flyt det rent med lethed ved hjælp af hanken i toppen af bordet.

Der er to bakker på dette hjørnebord, hvoraf den øverste er en smule større end den nederste.

Det er 56 centimeter højt og måler 42 centimeter i diameter.

Hvidmalet hjørnebord på 3 ben

Dette hjørnebord står med flotte hvide overflader fra top til bund.

Det har tre runde ben af massivt træ, og selve bordet er formet som en stor, rund bakke. Brug hjørnebordet som et reservebord der kan trækkes frem efter behov, eller lad det stå i hjørnet med et par planter eller en lampe.

Diameteren på dette J-Line hjørnebord er 60 centimeter, og det er 45 centimeter højt.

Minimalistisk hvidt hjørnebord fra Cane-line

Vi er vilde med Cane-line af flere indlysende grunde. Vigtigst af alt fordi deres møbler og indretningsartikler altid er i stilrent og tidløst design, men også fordi kvaliteten er høj. Det skal den da også være til denne pris, men der er altså alligevel noget særligt ved at købe “den ægte vare”.

Cane-line On-the-Move hjørnebordet er her vist i en hvid version, men det fås faktisk også i mange andre farver.

Brug hjørnebordet inde eller ude, ved siden af sofaen eller som et natbord. Valget er dit, og mulighederne er mange.

Hjørnebordet måler 60 centimeter højt, og bakken kan tages af hvis det ønskes.

Simpelt hvidt hjørnebord med rund bordplade

Wilson-hjørnebordet er et fint og simpelt bord, der står godt i de fleste boliger. Det er her vist med en hvid pulverlakering, hvilket får det til at fremstå mat i overfladen.

Hjørnebordet måler kun 35 centimeter i diameter samt 50 centimeter i højden, så her får du altså et kompakt bord som kan stå de fleste steder.

Brug det eksempelvis ved siden af sengen eller sofaen, og lad det ophøje hjemmets planter eller en lampe.

Rodeo – hvidt hjørnebord på 3 ben

Det hvide Rodeo-hjørnebord har muligvis sin inspiration fra de mange Western-film, hvor håndgrebet på hestens sadel ligner håndtaget på toppen af dette hjørnebord.

Hjørnebordet er et simpelt rundt bord med en diameter på 40 centimeter, samt en totalhøjde på 48 centimeter.

Det står på tre ben af metal, og bordpladen er af MDF. Udover at kunne fås i hvid, findes det også i andre farver som du kan se hos forhandleren.

Sammenklappeligt hjørnebord med bakke

Hvis du ønsker et praktisk hvidt hjørnebord, er Bree-bordet et oplagt valg. Det kan nemlig klappes sammen og gemmes væk når det ikke bruges, hvilket gør det til et godt valg for dig der elsker fleksible møbler.

Hjørnebordet er hvidt og lavet af massivt træ med en bakke på toppen, som du nemt kan bære rundt på grund af de to håndtag der er skåret ind i siderne.

Bree-hjørnebordet måler 40 x 40 centimeter, og det er 46 centimeter højt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *