Hvide skænke → De flotteste hvide skænke til dit hjem

En hvid skænk er perfekt til opbevaring af alt fra service til glas og vaser i spisestuen, og samtidig sætter den ikke et stort aftryk på rummet.

Skænke fås med enten skabe, skuffer eller en kombination af begge dele, og går man målrettet efter hvide skænke fås de både med hvide fronter og elementer af råt træ, eller i helt hvidt design på alle leder og kanter.

Uanset om du er til det ene eller det andet, har vi samlet lidt for enhver smag i denne spændende inspirationsartikel – så kig med og lad dig inspirere, hvis du søger en skænk der lyser op i spisestuen.

Montana Mega 201202 – skænk med flere muligheder

Montana Mega 201202 – skænk med flere muligheder

Denne skænk fra Montana er populær på PriceRunner. Den er smuk i sit design og meget rummelig. Deraf navnet – MEGA. Du får en funktionel skænk med unikke detaljer, og du kan helt selv bestemme farven. 

Med skænken får du tre skuffer i forskellige størrelser og tre rum med låger. Du kan derfor nemt gemme alt rodet væk, hvis der er ting, du ikke ønsker skal stå fremme. Skænken kan være ideel i gangen, entréen, stuen eller på soveværelset. Med skuffer og rum i forskellige størrelser er der en plads til alle ting.  

Designet er stilrent og enkelt. Skænken fås med ben og sokkel, og du kan vælge mellem hele 40 farver til skænken. Dermed får du et helt unikt møbel, og der er ingen tvivl om, at det vil passe ind i dit hjem, da du kan vælge lige præcis den farve, du ønsker. Måske holder du af farver og vil gerne undgå neutralt farvede møbler. Det er ikke altid lige nemt at finde, men du får alle muligheder her med Montana. Du kan også vælge forskellige farver på møblet – det gælder dog ikke, når du handler online.  

Du får ni moduler for dine penge, og du køber fra et godt og anerkendt mærke, der laver smukke designmøbler. Ingen tvivl om, at du gerne vil vise denne skænk frem i dit hjem. 

Montana møbler er et dansk møbelfirma, så du støtter samtidig et lokalt møbelfirma. Det blev grundlagt af Peter J. Lassen i 1982, og denne skænk er også designet af ham. Det er et eftertragtet mærke, hvor visionen er unikke møbler, hvor du selv kan være medspiller. Desuden skal funktionalitet og smukt design høre sammen, hvilket det sandeligt også gør med Montana møbler. 

 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Farve: 40 muligheder
 • Mål: 115,2 x 69,6 x 38 cm
 • Maks. Belastning på 40 kg jævnt fordelt
Gotland høj skænk m. 2 låger + 1 skuffe

Gotland høj skænk m. 2 låger + 1 skuffe

Skænken fra Gotland er populær på xl-moebler.dk. Den har et minimalistisk look og nogle lækre detaljer. 

Med skænken får du 2 låger og 1 skuffe samt et åbent rum. Den vil passe perfekt i stuen, på værelset eller i entréen til at rumme de ting, du ikke vil vise frem. Samtidig kan du pryde den med en plante eller et billede. Skænken har en grebsfri push open front. Funktionaliteten er i højsædet her sammen med designet. 

Det lækre ved skænken er, at den nærmest ikke bemærkes, men så er der den frække detalje med hylden i eg, som vækker lidt opsigt. Disse kvaliteter spiller godt sammen, og det giver alt i alt et smart møbel, der både er funktionelt, men også er ét, du gerne vil have stående fremme, selvom det indeholder viskestykker, tallerkener eller noget andet. 

Gotland er et svensk mærke, som producerer flotte møbler i god kvalitet og med funktionaliteten for øje. 

Der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for denne skænk, som ikke fylder meget, da den er høj og ikke fylder så meget i bredden. Dette er en fordel, hvis du bor småt. 

 • Materiale: MDF/ spånplade, melamin/folie
 • Farve: Hvid og træ eller sort og træ
 • Produktet skal selv samles
 • Mål: 88 x 118 x 36 cm
 • Bruttovægt: 41 kg
Mavis - Falsterbo Skænk – Med god plads og i smukt design

Mavis – Falsterbo Skænk – Med god plads og i smukt design

Mavis er smuk i sit design, samtidig med at den er enkel og vil passe ind i ethvert moderne hjem. Den har et elegant design med skuffer. Dermed er den ikke bare flot i design, men også funktionel, da der er masser af hylder, fire skuffer og masser af plads til dine glas, bøger eller hvad du ellers vil bruge skænken til. Der er glas, så man kan se indholdet bag, hvilket for eksempel kunne være nogle skønne vinglas eller fine arvegenstande, som du gerne vil vise frem. Måske et Royal Copenhagen sæt? Eller andet du gerne vil vise til dine gæster og selv betragte. 

Skænken er malet i hvid lak, hvilket kan lyse et rum op. Det er godt med lyse møbler, da de netop skaber lys, særligt i rum, hvor der ikke i forvejen er meget lys. Det kan være en måde at skabe mere lys i rummet på. 

Falsterbo skænken er fra det svenske mærke Mavis. Siden 1917 har de fremstillet møbler i højeste kvalitet. Møblerne bliver produceret i Sverige og i Baltikum. Deres vision er at skabe solide møbler med fine detaljer og gode funktioner. Møbler skal både kunne bruges i hverdagen, og de skal være smukke at se på. Marvis bruger kun FSC-certificerede leverandører.

Den leveres samlet, så du med det samme kan komme i gang med at bruge den flotte skænk. Her vil du helt sikkert finde plads nok til dine genstande. 

 • Materiale: MDF
 • Mål: 37 x 97 x 150 cm
 • Farve: Hvid
Montana PAIR

Montana PAIR – Dansk kvalitet og design

Skænken PAIR kommer fra danske Montana, og den indgår i den kendte serie Montana Selection designet af Peter J. Lassen. Denne bestseller fra Montana spiller på et klassisk look gennemsyret af de nordiske minimalistiske linjer, og den fås i flere hvide nuancer. Dog findes der hele 40 lakfarver i sortimentet, hvis du f.eks. ønsker at bruge skænken i flere rum og derfor gerne vil variere farveskalaen. 

Målene er faste, men du vælger selv, om skænken skal være med ben, hjul, sokkel eller ophængsbeslag.

Skænken leveres med 10 års garanti, og Montanas møbler er generelt kendt for at kunne gå i arv mellem de forskellige generationer takket være det tidløse design og den fantastiske holdbarhed. Desuden kan modulerne bygges ud alt efter ønske, så det svarer til de aktuelle behov i husstanden. Peter J. Lassen designer altid Montanas møbelserier ud fra den tilgang, at de både skal være flotte, praktiske og have et utal af kombinationsmuligheder. 

Produktet versus markedet
Montanas PAIR skænk ligger i den dyre ende set i forhold til mange andre lignende skænke. Til gengæld får du et holdbart designerprodukt fra en dansk velrenommeret producent, forarbejdet i robuste materialer, som dels kan udbygges og dels kan gå i arv mellem generationerne. Det er derfor kun rimeligt at betragte Montanas møbler som en investering. Serien Montana Selection består i øvrigt af en lang række forskellige møbler, så du kan skabe en rød tråd i indretningen.

 • Mål: B139,2 cm x D38 x H76,6 cm.
 • Materialer: Lakeret MDF og stål
FLUTTER – Flot og rummelig skænk

FLUTTER – Flot og rummelig skænk

FLUTTER er en flot skænk med masser af rum, der er den perfekte opbevaringsløsning til alle husets rum. I denne skænk kan du udstille de glade stunder i livet og opbevare genstande med affektionsværdi bag lågerne.

Skænken er det perfekte møbel til en stilren og elegant bolig. Som en del af Montana Selection kan FLUTTER desuden fås i et væld af farver, så du kan tilpasse det til din personlighed og æstetik. På den måde kan du virkelig udtrykke dig selv i dit hjem, når FLUTTER skænken giver dit det perfekte lærred at dekorere.

Skænken har tre skabe med låger og hele ni hylder. Den er altså perfekt til at udstille billeder og bøger i stuen, men også god til et hjemmekontor, hvor mapper og rod kan stuves lidt af vejen.

Design

FLUTTER skænk er en del af Montana, der er en yderst fleksibel serie med mange muligheder for at tilpasse eller designe selv. Du kan vælge mellem 40 forskellige lakfarver og beslutte dig for, om du vil have skænken med ophængsbeslag, ben, hjul eller sokkel, eller ingen af delene.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. FLUTTER er et nyere og populært produkt fra Montana, men går perfekt sammen med ældre eller andre modeller i serien. Det altid minimalistiske design giver rum til at dekorere og udtrykke sig, og uanset hvor i hjemmet møblet placeres, vil du nemt kunne gøre det til et lille, personligt hjørne.

Detaljer:

 • Materiale: Lakeret MDF, 12 mm
 • B, H, D: 139,2×106,2×38 cm

FDB Møbler Butler A83

Den hvide Butler A83 skænk er designet af duoen Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen for FDB Møbler, og samme designer står blandt andet også bag Mikado-serien der ligeledes kan købes hos Coop.

Denne hvide skænk fremstår let og elegant med et sofistikeret udseende, der består af et stel i egetræ med hvid front.

Skænken er konstrueret med et par skydedøre, der giver adgang til et stort rum med en hylde i midten. Det er et ideelt møbel til den mindre spisestue, da den kun måler 105 centimeter i bredden.

 • Mål: B105 x D35 x H70 cm.
 • Materialer: Egetræ

Mistral Kubus

Mistral kender de fleste, og mange har garanteret set møbler fra Mistral uden at være klar over det. Møblerne er nemlig allestedsnærværende i de danske hjem, og de har eksisteret i årtier.

Den hvide skænk, som er vist på billedet, er blot én ud af flere spændende kombinationsmuligheder med modulerne fra Mistral. Du kan nemlig selv sammensætte møblerne efter smag og behag, således at du kan sætte dit personlige aftryk på spisestuen.

Skænken står her på runde metalben, og elementerne er fremstillet af spånplader som er hvidlakerede.

 • Mål: B169,8 x D32,5 x H69 cm.
 • Materialer: Spånplader og metalben

Mallorca

Mallorca-skænken er en flot hvid skænk med skuffer og skabe. Den står på et stel af hvidolieret egetræ, og benene er let skråtstillede for et klassisk retro inspireret look.

I stedet for klassiske greb, er der fræset runde greb ind i både skuffefronter og skabslåger. Dermed passer skænken perfekt ind i den nordiske indretningsstil, hvor klassiske elementer gerne må blandes med det moderne.

Der er i alt 3 praktiske skuffer til nem organisering af dine egendele, samt et par skabe til opbevaring af glas, porcelæn, og andet.

 • Mål: B180 x D45 x H75 cm.
 • Materialer: MDF og egetræ

Claire

Denne flotte minimalistiske skænk står i et todelt design, der som helhed skaber et unikt møbel til spisestuen.

Skænken er fremstillet med et stel og fronter i hvidlakeret MDF, mens benene er i hvidolieret egetræ. Der er to skuffer i midten af skænken, samt et skab i hver side. Der er således opretholdt perfekt symmetri i udtrykket, og der er ingen forstyrrende elementer på fronten. Skabe og skuffer er grebsfrie.

 • Mål: B150 x D40 x H71,5 cm.
 • Materialer: MDF og egetræ

August

August skænken kombinerer et flot trælook med en hvid front, og fremstår i et flot og moderne nordisk design.

Skænken passer perfekt ind i den moderne nyindrettede bolig, hvor rene linjer med rustik charme gerne må træde frem og skabe en spændende dynamik mellem forskellige elementer.

Der er på denne sænk tre skuffer i højre side, som kan bruges til opbevaring af små ting, samt et par skabslåger med en enkelt hvid hylde til opbevaring af større genstande.

Skænken står med et korpus af vokslakeret egefinér, samt front i hvidlakeret MDF. I samme serie findes også en høj skænk, som kan ses på ILVAs hjemmeside.

 • Mål: B180 x D40 x H75 cm.
 • Materialer: Egefinér og MDF

Novasolo Halifax

Novasolo Halifax er en flot rustik skænk i et landligt look, der passer perfekt i det klassisk indrettede hjem.

Skænken er hvid med et robust korpus og elegante greb af sort metal, samt et åbent rum i midten med plads til et par kurve eller kasser.

Den hvide Halifax skænk har desuden en elegant lysebrun top, to skabe og tre skuffer, så der er masser af muligheder for opbevaring.

 • Mål: B125 x D50 x H85 cm.
 • Materialer: MDF

Nordal Buffet Square

Nordal Buffet Square er navnet på denne specielle skænk, der har en særpræget overfladestruktur. Skænken er nemlig dekoreret med kvadratiske udskæringer i korpusset og fronterne, som får møblet til at fremstå helt specielt.

Skænken er i hvid højglans, med greb i flot gyldent look. Der er tre skuffer i midten og et skab i hver side, hvori der er monteret en enkelt højdejusterbar hylde i hver. Buffet Square står på ben af hvidlakeret metal.

Designet minder mest af alt om en overflade dekoreret med klinker, men det er altså bare MDF med udskæringer.

 • Mål: B150 x D38 x H88 cm.
 • Materialer: MDF og metal

Canett Skagen

Canett bringer den landlige idyl ind i spisestuen med denne elegante hvide Skagen skænk.

Her er der god plads til alsidig opbevaring i de store skuffer og skabe, der rummer alt hvad du måtte have behov for at opbevare nær spisebordet.

Skænken har en flot mørk top i røgfarvet egetræ med fine gammeldags metal greb, der skaber et helt unikt udtryk.

Der er i alt fire skabslåger samt to skuffer i denne hvide skænk.

 • Mål: B180 x D50 x H90 cm.
 • Materialer: MDF og egetræ

Charlie

Den hvide Charlie skænk er et flot møbel, der passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil.

Benene er let skråtstillede og korpusset slankt, hvilket tilsammen giver et let udtryk. Mens benene og en enkelt skuffe er matsorte, er resten af skænken hvid. Der er ingen greb i skabe og skuffer, men til gengæld er der små afrundede åbninger der bruges til at åbne disse.

Skænken har to rummelige skabe med en enkelt højdejusterbar hylde i hver, samt tre skuffer med teleskopudtræk.

Det er en rigtig fin skænk, der tilmed fås til en meget rimelig pris på nettet.

 • Mål: B147,1 x D39,1 x H81,7 cm.
 • Materialer: MDF

Gotland

Gotland er en flot hvid skænk med slanke hvide ben. Den fremstår overordnet set enkel og stilren, og til forskel fra andre skænke er der flere forskellige skabe og skuffer samt en enkelt åben plads til opbevaring.

Der er et lille skab i venstre side, tre skuffer, samt et stort skab med dobbelte låger i højre side. Ovenover det lille skab og de tre skuffer, er der et stort åbent opbevaringsrum i egetræsstruktur. Denne fremstår som værende et separat modul af skænken. Her kan du placere dine flotteste dekorative genstande, eller eksempelvis opbevare ugeblade og magasiner.

Skænken er ideel til den moderne og lyse indretningsstil.

 • Mål: B175,7 x D48,25 x H89,8 cm.
 • Materialer: MDF

Bordeaux

Den smukke Bordeaux skænk har et antikt og romantisk look, der passer fint sammen med eksempelvis et antikt vitrineskab.

Skænken er hvidlakeret og fremstår med facetslebne kanter langs top og bund. Der er i alt tre skabe med en højdejusterbar hylde i hver, samt tre små skuffer.

Alle skabslåger og skuffefronter har flotte runde messinggreb, der passer fint til resten af møblet.

 • Mål: B143,7 x D46,1 x H91,66 cm.
 • Materialer: MDF

Kobe

Den flotte Kobe skænk kombinerer hvide elementer med sorte elementer i et minimalistisk møbel, der passer perfekt ind i et stort åbent rum.

Skænken har to store skabe i venstre side med en højdejusterbar hylde i hver, samt tre store skuffer der er rummelige nok til at kunne bruges som kommode.

Denne skænk står på et robust matsort metalstel, og der er ligeledes sorte små greb på både skabslåger og skuffefronter.

Korpusset og fronterne er af MDF.

 • Mål: B180 x D45 x H80 cm.
 • Materialer: MDF og metal

Eton

Den klassiske hvide Eton skænk passer perfekt til alle former for indretningsstile, uanset om du dyrker det romantiske eller moderne.

Der er to skabe med en højdejusterbar hylde i hver, samt tre skuffer i midten med teleskopudtræk. Korpusset er af MDF ligesom skabslåger og skuffefronter er det, og benene er af træ.

Hele skænken er hvidmalet med runde greb i metal.

 • Mål: B160 x D40 x H80 cm.
 • Materialer: MDF og træ
Hvis du leder efter noget lidt større end en skænk, så har vi samlet nogle af de bedste garderober med skydelåger til dig i vores artikel, hvor vi præsentere dig for et bredt udvalg.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *