8 hvide haveborde, der skaber lys og overblik

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Med et hvidt havebord kan du skabe ægte Morten Korch idyl på terrassen blandt dine grønne planter og fuglenes sang.

Hvide haveborde spreder lys og åbenhed omkring sig, og det er således en perfekt tilføjelse til en skyggefuld placering. På en solrig placering har det hvide havebord også en fordel, da hvid ikke absorberer solens stråler på samme måde som mørke farver. Det betyder at bordets overflade aldrig vil føles varmt, og det kan være rart på en varm sommerdag hvor du gerne vil sidde ved bordet med noget koldt at drikke.

Herunder har vi samlet inspiration til dig, der er på udkig efter et hvidt havebord.

Coop Rosenbord

Det hvide Coop Rosenbord er det perfekte havebord til den klassisk indrettede terrasse. De flotte hvide ben med afrundede detaljer står fint sammen med den klassiske Rosenbænk og dertilhørende stole, så du kan skabe ægte idyl på din terrasse.

Havebordet passer til 4 personer, og som en fin lille detalje er der udskåret en rode i bordpladen. Bordet er et loungebord, som måler 60 x 90 centimeter og har en højde på 55 centimeter.

Læs også: Gode firkantede parasoller, som giver masser af skygge

Coop Liva XL

Dette smarte hvide havebord har flere skjulte funktioner, som er fordelagtige når du får gæster på besøg i tide og utide.

Havebordet kan nemlig udvides med det indbyggede butterfly-udtræk, således at længden kan udvides fra 200 til 300 centimeter. Det giver plads til mellem 10 og 12 gæster omkring bordet, der i dets normale størrelse størrelse har plads til 6-8 personer.

Bordet er fremstillet i FSC-certificeret akacietræ, som efterfølgende er hvidlakeret. Der er en åbning til en parasol i midten af havebordet, som kan bruges hvis der ikke er plads til en parasolfod ved siden af.

Cane-line Go

Cane-line Go er et flot rundt havebord i hvidlakeret aluminium. Det har en diameter på 80 centimeter samt højde på 73 centimeter, så her kan der fint sidde 2-3 personer omkring bordet.

Havebordet har et flot minimalistisk design, som passer perfekt ind på alle terrasser og altaner. Da det er fremstillet i aluminium, kan det ikke ruste. Du slipper derfor for at bekymre dig om løbende vedligeholdelse.

Havebord med butterflyudtræk

Dette smarte havebord er fremstillet i akacietræ, som er hvidmalet. Her får du et godt og funktionelt havebord med et butterflyudtræk, så pladsen kan udvides efter behov.

Havebordet er ovalt og måler som standard 150 centimeter i længden, men med udtrækspladen monteret kommer det op på 200 centimeter. Du kan således nemt få plads til op mod 8 personer omkring dette bord, når tillægspladen er monteret.

I bordet er der også gjort plads til en parasol, som kan sættes i et lille hul i midten af bordpladen.

Læs også: 1-2-forlæng: Smarte haveborde med udtræk

Hvidt havebord i rattanlook

Dette flotte hvide havebord har et pænt rattanlook, og er lavet i vedligeholdelsesfrie materialer. Det kræver således ingen løbende vedligeholdelse, og du skal derfor ikke bekymre dig om hverken råd eller rust.

Havebordet har et stel af metal, hvorpå den hvide rattan er monteret. Det måler 150 x 90 centimeter, og har en højde på 75 centimeter. Materialerne er desuden vejrbestandige, og bordet kan derfor stå ude i al slags vejr.

Toppen af dette hvide havebord er af hærdet glas, som er nemt at holde rent.

Du kan også købe bordet med en længde på 190 centimeter.

Hillerstorp Sandhamn – sammenklappeligt havebord

Sandhamn er et flot hvidt havebord, hvor det bedste fra  begge verdener er forenet: En pæn hvid bordplade af træ-lameller, samt et sammenklappeligt metalstel.

Havebordet kan således nemt klappes sammen og opbevares, når du ikke har brug for det.

Diameteren på bordpladen er på 100 centimeter, hvilket giver plads til 3-4 personer omkring havebordet.

Venture Design Marbella

Marbella er et skønt hvidt havebord i et stilrent design, der passer perfekt til mange forskellige indretningsstile.

Havebordet måler 100 x 160 centimeter, og der er således rigtig god plads til at mellem 4 og 6 personer kan sidde komfortabelt under en middag på terrassen.

Dette havebord er fremstillet af aluminium, hvilket måske kommer bag på nogen, men det betyder altså ikke desto mindre at det kræver nul vedligeholdelse og kan stå ude hele året uden problemer.

Herudover kan du også forlænge bordet med en udtræksplade, fra 160 til 240 centimeter.

Cinas Butterfly

Cinas Butterfly er et skønt lille hvidt havebord, der både fås i den viste udgave eller i massiv teak. Havebordet kan klappes op og ned efter behov, og du kan vælge om begge klapper skal være oppe eller kun én.

Du får derfor et godt og fleksibelt havebord med mange gode tilpasningsmuligheder, som gør det til et ideelt valg på altanen eller den lille udestue.

Havebordet er fremstillet i mahogni, som er en hårdfør træsort.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Hillerstorp Åre

Med dette havebord kan du selv udvide bordarealet, som du har behov for. Du kan enten nøjes med at have en ene side klappet op, eller du kan have begge sider klappet op for at skabe et par ekstra siddepladser.

Med blot én plade klappet op, er der plads til 2-3 personer omkring bordet. Klapper du også den anden plade op, er der plads til 4-6 personer, alt efter om du sætter nogen for bordenderne eller ej.

Havebordet er fremstillet af hvidmalet akacietræ, og holder således længe i al slags vejr.

Hillerstorp Solvik

Hillerstorp Solvik er et andet skønt hvidt havebord, der står i et flot klassisk design og kan bruges sammen med mange forskellige slags havestole.

Bordet måler 80 x 140 centimeter, og er lavet af FSC-certificeret fyrretræ med en hvidlakeret overflade.

Havebordet er desuden en del af en støre havemøbel-serie, og du kan se alle møblerne i serien ved at klikke videre til forhandleren.

Fatboy Formitable XL

Fatboy er måske bedst kendt for deres store og lækre hængekøjer på stativ, men de laver faktisk også en masse andre lækre ting til haven. Eksempelvis dette hvide havebord, som også fås i en masse spændende farver.

Havebordet er fremstillet af galvaniseret stål, som efterfølgende har fået en hvid lakering, og som det kan anes på billedet er der gjort plads til en parasol i midten.

Dette havebord har en diameter på 120 centimeter, og kan således fint rumme 4-5 personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *