House Doctor knagerækker – Se de flotte knagerækker her

House Doctor er oprindeligt skabt af en dansk søskendetrio, og bygger på design med industrielle undertoner.

Den rå charme er ikke til at tage fejl af hos House Doctor, ej heller i deres knagerækker som har det velkendte look der forbindes med mærket.

Vi har været på jagt efter de flotte knagerækker fra House Doctor, så du kan skabe et indgangsparti med stil.

House Doctor Prea

Den her smarte knagerække er intet mindre end perfekt til den moderne bolig. Stilen er klassisk House Doctor-stil med de rå industrielle undertoner, der går igen i mange af deres indretningsartikler.

Knagerækken er lavet af rustfrit stål og har et antikt messing finish, med knager formet som runde kugler.

Selvom designet har et såkaldt messing finish, er der ikke tale om normalt messinglook. Udseendet er mere rustikt og mindre blankt end almindelig messing, og der vil kunne ses ujævnheder i overfladen. Dette er en del af charmen, og ligeledes en af mange grunde til at vi er vilde med denne knagerække.

House Doctor Pocket

House Doctor Pocket er en flot stilren knagerække af stålplader. Den passer perfekt ind i entréen, og har et smart lille rum på toppen til opbevaring af små nipsting.

Knagerækken kan enten hænge for sig selv eller være en del af et større opbevaringsarrangement i din entré eller garderobe, alt efter hvad du har behov for.

Pocket måler 98 centimeter i bredden og 22 centimeter i højden, og hylden i toppen af knagerækken er 16 centimeter dyb.

Selvom det på billedet ser ud som om at knagerækken er hvid, er den faktisk lysegrå.

Hos forhandleren kan du se lidt flere billeder af denne knagerække, så du kan få en idé om farven.

House Doctor Pock

House Doctor Pock er en lille knagerække, som kun har 3 knager. Det gør den velegnet til brug i den lille entré, men den kan også fungere rigtig fint til andre formål.

Eksempelvis kan du bruge denne knagerække på badeværelset, hvor det lille rum i toppen bruges til opbevaring af sæbe, mens knagerne bruges til håndklæder, eller du kan montere knagerækken i køkkenet og bruge den til ophængning af viskestykker og opvaskesæbe.

Knagerækken er fremstillet af metal, som er lakeret matsort.

House Doctor Rack

House Doctor Rack er en rustik knagerække med et industrielt look, der passer perfekt til den rå nordiske indretningsstil.

Kombiner den eksempelvis med naturlige elementer af træ samt masser af planter, eller lad den hænge for sig selv på en bar væg for et mere minimalistisk udtryk. Mulighederne er mange.

Der er i alt 7 knager på denne knagerække, som er lavet af jern og sortlakeret.

Til forskel fra andre knagerækker, får du med Rack en række robuste knager, hvor det ophængte ikke falder ned ved det mindste lille pust.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *