6 gode havestole med justerbar ryg

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Justerbare havestole kaldes også positionsstole, da ryggen kan indstilles i flere forskellige positioner. Det giver mulighed for at alle kan sidde godt og mageligt på terrassen, således at de lange sommeraftener kan nydes i en god siddeposition.

Havestole med justerbar ryg er et hit i alle slags haver, og fås i mange forskellige spændende stile. De behøver hverken at være kedelige eller klodsede at se på, hvilket vi har samlet flere eksempler på i denne artikel.

Så læn dig tilbage og lad dig inspirere, mens du ruller ned over havestolene i denne artikel.

Brafab Andy Positionsstol Offwhite, Teak – Holdbar og stilfuld

Brafab Andy Positionsstol Offwhite, Teak – Holdbar og stilfuld

Brafab Andy Positionsstol er en yderst stilfuld havestol. Farven offwhite giver stolen et meget rent og frisk look, mens detaljerne i teaktræ giver et flot modspil. Det er derfor ikke underligt, at denne model er populær på unoliving.dk.

Denne stol vil passe rigtig godt til en have fyldt med farverige blomster og grønne planter. Her vil den skille sig ud og stå som et elegant statement piece.

Samtidig har Brafab Andy stolen et meget moderne udtryk, der vil passe godt til de fleste altaner eller terrasser til lejligheder. Den lyse farve gør også, at man kan have flere stole stående sammen på lidt plads, uden det kommer til at se rodet ud. 

Holder til vind og vejr

Stolen er lavet af aluminium og textilene, som er to materialer, der er særligt modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Aluminium ruster ikke, så stolen kan godt tåle at stå ude i regnvejr, uden der sker noget.

Textilene er et meget holdbart materiale, der ofte bruges til udendørs møbler. Det kræver nemlig ikke særlig meget rengøring eller vedligeholdelse.

Har det regnet, tørrer stolen meget hurtigt igen, så du trygt kan sidde på den. Det er en fordel i et land som Danmark, hvor regn ofte er på vejrudsigten, også om sommeren.

Brafab Andy Positionsstol er behagelig at sidde på. Den kan justeres i ryggen, så du både kan sidde almindeligt og læne dig tilbage. Den giver også en god ventilation til kroppen, som er rar på varme sommerdage.

Click

Click er et perfekt eksempel på en havestol med justerbar ryg, der ikke ser ud som sådan. Normalt forbindes positionsstole med nogle store og tunge stole, der kan være svære at danse med. Dette er dog ikke tilfældet her, og du får således en flot, moderne, let og elegant løsning på terrassen.

Havestolen fås i et væld af spændende farver, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Selvfølgelig er der også matchende siddehynder til dem der måtte ønske dette, og du kan se både farver og hynder ved at klikke dig videre til ILVAs hjemmeside.

Denne justerbare havestol er fremstillet med et stel af metal, som er beklædt med lameller af plastik. Armlænene er desuden af bambus, så du med andre ord har en god havestol der holder i mange år uden pleje.

Hillerstorp Freja

Hillerstorp Freja er en pæn havestol med høj justerbar ryg. Den fremstår slank og flot, hvilket betyder at den kun sætter minimalt aftryk på terrassen.

Stolen er af FSC certificeret fyrretræ, og farven betegnes som “kanel”. Den har således en flot mørk glød, der klæder den rustikke terrasse ganske fint.

Du kan selvfølgelig også finde en matchende siddehynde til denne havestol, og du kan se den ved at klikke dig videre til forhandleren herunder.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Venture Design Albany

Albany havestolen er en god stol med justerbar ryg. Den er fremstillet i sortlakeret aluminium, og både sæde og ryglæn er af en syntetisk tekstil der tåler al slags vejr.

Havestolens ryglæn kan justeres i 5 forskellige positioner, således at du kan sidde godt uanset behov. Der kan selvfølgelig også købes en passende hynde til denne stol, hvis du måtte ønske det.

Venture Design Peter

Peter havestolen er en pæn stol med en ryg, der kan justeres i 5 forskellige positioner. Havestolen fungerer godt på en klassisk indrettet terrasse, da den er lavet af akacietræ med sæde og ryglæn i sort reb-materiale.

Havestolen er lavet af Venture Design, og akacietræet står i fin kontrast med de sorte elementer. Akacietræ har desuden mange gode egenskaber, og ligner til forveksling teaktræ. Det er de samme varme nuancer der ses i træet, ligesom kvaliteterne også på mange punkter er ens.

Hillerstorp Läckö

Hillerstorp er en svensk producent af lækre havemøbler,  og Läckö havestolen er selvfølgelig en del heraf. Denne hvide havestol har en god justerbar ryg, som du kan læne tilbage i flere gode positioner.

Havestolen er fremstillet af FSC-certificeret fyrretræ, som er hvidmalet. Du kan også tilkøbe en matchende hynde til stolen, og i samme serie findes også en række andre spændende havemøbler.

Hillerstorp Nydala

Nydala-havestolen er fremstillet af gode vedligeholdelsesfrie materialer, så du kan tage den med ro uden at bekymre dig om regelmæssig pleje.

Havestolen har en god rusterbar ryg, og stolens armlæn er af et materiale som Hillerstorp kalder for Gaumo. Det er et genbrugsmateriale der fungerer som polywood, altså vedligeholdelsesfrit imiteret træ.

Havestolen er desuden bygget op om et stel af aluminium, som er let og rustfrit.

vidaXL foldbare havestole – Tidløst design i massivt akacietræ og textilene

vidaXL foldbare havestole – Tidløst design i massivt akacietræ og textilene

Disse foldbare havestole fra vidaXL har et tidsløst og stilet design, der vil passe godt til enhver have eller terrasse.
Stolenes mørke farve gør, at de ikke er så sarte overfor skidt og snavs, der nemt kan samle sig på udendørs møbler.
Stellet er i massivt akacietræ, hvilket giver stolene et flot og elegant udtryk, og gør dem mere spændende at se på, end hvis de blot havde været helt sorte. 

Akacietræsstellet er ligeledes med til at gøre stolene meget solide og slidstærke. 

Overfladen er behandlet med olie, så det er let at rengøre stolene blot med en fugtig klud.
Stolenes ryglæn og sæde er lavet af textilene, der ofte bruges til udendørs møbler. Det er nemlig et særligt holdbart materiale, som også er vandresistent. Det kan altså sagtens holde til en regnbyge. Samtidig er textilene blødt og behageligt at sidde på.

Nemme at flytte

De foldbare havestole fra vidaXL er lavet med en letvægtskonstruktion, der gør det nemt at flytte dem rundt i haven eller på terrassen alt efter behov.

Du kan også vælge at folde stolene helt sammen, når de ikke er i brug. På den måde sparer du en masse plads.

Havestolenes ryglæn kan justeres i hele fem forskellige indstillinger. På den måde kan du finde den helt rigtige siddestilling for dig. Mange andre havestole har kun to indstillinger, hvilket ikke giver ligeså høj komfort som disse yderst behagelige foldbare havestole fra vidaXL.

Linda

Linda havestolen er en ægte recliner havestol med lækkert justerbart ryglæn og fodstøtte! Her får du det hele i en rigtig lækker pakke, som også inkluderer en blød hynde.

Havestolen er det perfekte valg for dig der vil have maksimal komfort, og som ikke ønsker at gå på kompromis.

Stolen har desuden gode armlæn, og da den er opbygget med et stel af aluminium er den let at flytte rundt på.

Vedligeholdelse er der ikke noget af, da stolen er monteret med polyrattan. Udover den sorte udgave som ses på billedet, findes stolen også i en naturfarvet udgave.

vidaXL havelænestole – Alsidige, stilfulde og praktiske

vidaXL havelænestole – Alsidige, stilfulde og praktiske

Disse antracitgrå havelænestole fra vidaXL vil passe godt til din have eller din terrasse, uanset hvilken stil du har. Den mørke og afdæmpede farve passer til det meste, og du har rig mulighed for at sætte dit personlige præg på stolene. Du kan f.eks. købe et sæt udendørs puder, der både øger komforten og giver havestolene et nyt udtryk. Du kan vælge puder i lys grå, der giver et enkelt og stilfuldt look, eller du kan vælge puder i en pangfarve, der skiller sig ud og giver et legende look.
Der er mange muligheder med disse havestole, og det er derfor ikke underligt, at det er en populær model hos vidaXL.

Holdbare og vejrsikre

Havestolene er lavet af holdbart plast. Det gør, at de er særligt modstandsdygtige overfor vind og vejr. Du skal derfor ikke bekymre dig om hurtigt at få flyttet dem indenfor, hvis det f.eks. begynder at regne.
Plastmaterialet gør også stolene meget nemme at rengøre. Du kan blot tørre dem af med en fugtig klud, og så er de pæne og rene igen. Nem rengøring er en vigtig kvalitet ved udendørs møbler. Man kan nemlig ikke undgå, at ens havestole bliver en smule snavsede af pollen, blade og andre ting i naturen.

Stoleryggene er justerbare, så du både kan sidde op i stolene og læne dig tilbage for at solbade.
Stolene er lette, så du kan nemt flytte dem rundt i din have, og når de ikke er i brug, kan du let folde dem sammen og stille dem væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *