8 havehegn af træ, som kan males og skaber privatliv i haven

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvis du ikke kan vente i årevis på at hækken vokser sig kraftig nok til at skabe private rammer om din grund, er et havehegn af træ at foretrække. De fås i moduler, som bare skal monteres, og kan enten bruges til at sektionere en lille del af haven eller hele grunden.

Havehegn af træ kan desuden males i præcis de farver du ønsker, og nogen kommer med sort eller hvid grundmaling. Så skal de blot monteres og en gang træbeskyttelse, hvorefter du ikke behøver foretage anden vedligeholdelse i flere år.

Vi har besøgt en række butikker, og undersøgt udvalget. Herunder har vi samlet vores absolutte favoritter blandt færdiglavede havehegn af træ – lige til at opsætte.

Plus Silence Terrasseelement – Grundmalet havehegn i antracit look

Plus Silence Terrasseelement – Grundmalet havehegn i antracit look

Hører du til de mange boligejere, der vil have grundmalet træværk, vil dette Plus Silence havehegn være et godt valg. Når dit træhegn er malet og behandlet fra producentens side af, skal du ikke forholde dig til at rengøre, grunde og male dit hegn, før det sættes op.

Det stilrene og moderne hegn hører til favoritterne hos Frishop.dk.

Om Plus Silence terrasseelementet 

Det er ikke kun i forbindelse med opsætning, at et grundmalet træværk kommer dig til gode. Producenterne af træværk har højkvalitetsmaskiner, der er i stand til at lægge det optimale lag af maling. Skulle du selv stå for arbejdet, ville det både tage tid, og det kunne resultere i, at malingen af dit moderne Plus Silence havehegn ville skalle af efter få år. 

Det moderne hegn er lavet med fine, vandrette lameller, der giver et let og luftigt udtryk i haven. Udseendemæssigt er det en fordel at vælge hegn, der tillader lysindfald mellem træpanelerne. Det giver en oplevelse af ikke at være afskærmet 100% fra omverdenen. Og det optimerer mængden af lys, som kommer blomster og buske til gode, der er plantet tæt på skellet. 

Når du vælger et hegn i et tidløst og elegant look, kan du og resten af familien få glæde af det i mange år frem. Antracit er en stilfuld og populær nuance, der matcher både den enkle have og den smukke prydhave med masser af farver. 

Udvalgte specifikationer 

  • Kan matche enhver type have 
  • Nem at sætte op og vedligeholde 
  • Kan kombineres med andre hegn fra den populære Silence serie
  • Stilrent look
  • Moderne design

i samarbejde med PriceRunner

Plus Pil havehegn med ramme

Plus Pil er et flot havehegn af træ med pileflet. Rundt om er en træramme, som skaber en pæn ensartet form.

Pilegrene er yderst holdbare, og hegnet kan fungere rigtig godt som afskærmning omkring terrassen, køkkenhaven, affaldsbeholdere og lignende.

Havehegnet fås i flere størrelser, så du selv kan sammensætte efter behov.

 

Plus Tokyo jalousi havehegn

Plus Tokyo er et slankt og minimalistisk havehegn, der er opbygget af trælister med riller, og kan således fungere perfekt som et læhegn der opdeler og afgrænser bestemte områder af haven.

Du kan få hegnet i en sort eller hvid udgave, og begge har fået grundmaling så de bare skal males over med træbeskyttelse efterfølgende.

I samme designserie fås blandt andet også låger i forskellige størrelser, og hegnet findes ligeledes i forskellige højder. Du kan også købe et renovationsskjul i samme design, og du kan se dette hos forhandleren ved at trykke på knappen herunder.

Plus Bergen havehegn m/u espalier i toppen

Plus Bergen er et flot klassisk havehegn, der fås i forskellige højder og stile. Som det ses på billedet kan hegnet eksempelvis fås i en mindre udgave med espalier i toppen, så det ikke fremstår så tungt som andre havehegn af træ.

Hegnet er fremstilet af trykimprægneret træ, og kræver således ingen yderligere beskyttelse. Du kan dog male det, hvis du har lyst.

Udover at kunne fås med espalier i toppen, fås hegnet også med lameller til en højde på 180 centimeter. Plus Bergen leveres i moduler, og kan således nemt opsættes i haven.

Plus Klink er et pænt og robust havehegn, som er opbygget af profilbrædder og fås i forskellige højder. Hegnet er opbygget af rødgran, og fås enten med sort grundmaling eller trykimprægnering.

Du kan også få dette hegn med glas i toppen, således at du kan opdele områderne i din have og skabe læ, uden at blokere for udsynet.

Hegnet er et godt valg til afgrænsning af mindre områder, og kan eksempelvis også være nyttigt i et udemiljø hvor der ønskes privatliv eller afskærmning.

Gardenpro Funkis sortmalet havehegn

Det flotte Funkis havehegn er opbygget af træ, som har fået en sort grundmaling. Det fremstår flot og eksklusivt med lameller, der er placeret med mellemrum således at hegnet afgrænser uden at dække helt af.

Havehegnet fås i moduler á flere forskellige størrelser, og kan som sådan fungere rigtig godt til mange formål i såvel baghaven som i forhaven.

Da træet allerede har fået en sort grundmaling, skal du blot give det en ekstra omgang træbeskyttelse. Så holder det sig pænt længe uden yderligere pleje.

FAQ

Hvad er fordelene ved at have et havehegn af træ?
Et havehegn af træ kan give privatliv, beskyttelse mod vejret samt skabe en visuel adskillelse fra naboer eller offentlige områder.
Hvor længe vil et havehegn af træ typisk vare?
Afhængigt af træsorten og vedligeholdelsen kan et havehegn af træ typisk vare mellem 10 og 30 år.
Skal jeg have tilladelse til at opføre et havehegn af træ?
Det afhænger af din boligs placering og lokale bygningsreglementer. Det er altid vigtigt at undersøge dette, før du går i gang med at opføre et havehegn af træ.

Tidligere anmeldte produkter – Nu udgået

Plus Pil Lux havehegn med pilestave

Plus Pil Lux er et flot vildt havehegn med lodret pileflet, som står uden ramme. Det betyder i bund og grund at du kan montere hegnet hvor end du lyster, og selv kan vælge hvilken slags stolper m.m. du vil montere det på.

Havehegnet er flettet af 2-års pilestave med en diameter på mellem 10 og 20 millimeter, så du er sikker på at få et robust hegn der holder til lidt af hvert.

Hegnet er 120 centimeter bredt, og fås i 3 højder: 180, 140 eller 100 centimeter. Dermed er der rig mulighed for at lave afgrænsning eller læ omkring en terrasse eller andre af havens elementer.

Plus Plank havehegn

Med Plus Plank har du mange spændende muligheder. Her får du ikke bare et kedeligt havehegn, men derimod et spændende og tilpasningsvenligt ét af slagsen.

Havehegnet er opbygget af profilbrædder, der er trykimprægneret eller grundmalet sort. Førstnævnte kan du male som du selv ønsker, mens den grundmalede sorte udgave kan få et ekstra lag sort træbeskyttelse – og så er du færdig.

Hegnet egner sig perfekt til afskærmning omkring terrassen, og fås både i høje og lave udgaver. Du kan også få hegnet med glas øverst, hvis du ønsker et mere eksklusivt udtryk.

Læs også: Byg et hegn af rionet på én dag

Plus Atrium – sort havehegn

Plus Atrium er et pænt havehegn af træ, der kan forskydes til forskellige højder efter behov. Det betyder at du kan få fuldt privatliv med et højt hegn, eller du kan lave en områdeopdeling med et lavere hegn.

Hegnet er designet med lodrette lameller, og da der er små riller mellem hver lamel fremstår hegnet let og elegant.

Der kan også tilkøbes en havelåge til dette hegn. Alle elementerne er grundmalede i sort, således at de kun skal have en enkelt gang træbeskyttelse.

Plus Newline – havehegn i varierende højder

Plus Newline har et flot og moderne udseende, og kan niveauforskydes mellem hvert element. Du kan desuden tilkøbe en havelåge hvis det ønskes, og der findes både brede og smalle moduler. Hvert hegn er beklædt med vandrette lameller, og det er ideelt som læ og afskærmning på terrassen.

Hegnet er lavet af trykimprægneret fyrretræ og gran, og behøver som sådan ikke at blive efterbehandlet. Du kan dog efterbehandle, hvis du ønsker at træet skal holde længere.

Plus Classic – lavt havehegn til forhaven

Plus Classic er et flot havehegn, der egner sig fint til brug i forhaven. Hegnet måler 80 centimeter i højden og er grundmalet hvidt, således at det blot skal overmales for at du opnår fuld beskyttelse.

Havehegnet har en pæn tidløs stil, der passer godt ind i mange forskellige stile.

Brug også hegnet til afgrænsning inde i haven, hvis du eksempelvis har en lille terrasse eller gård som du ønsker afskærmet fra resten.

Plus Country – lavt havehegn i sort eller hvid

Plus Country er et flot lave havehegn af træ, som enten fås med sort eller hvid grundmaling. Hegnet har en flot landlig stil, og fremstår således pænt og robust.

Det er muligt at købe en havelåge i et matchende udseende, og hegnet er som sådan velegnet til brug i såvel forhaven som sektionering af et område i baghaven.

Plus Slot – perfekt havehegn til forhave eller terrasse

Det flotte Plus Slot havehegn fås blandt andet i en trykimprægneret udgave, som du kan give træbeskyttelse efter egen præference.

Havehegnet er af træ, og har et flot mønster der egner sig til afgrænsning af terrassen i haven. Hegnet er 75 centimeter højt, og der kan også tilkøbes en havelåge hvis det ønskes.

Plus Vinesse – elegant havehegn til forhaven

Plus Vinesse er et pænt og sofistikeret havehegn, der vil stå godt i forhaven. Det er fremstillet af fyrretræ, og har enten sort eller hvid grundmaling. Flere forskellige elementer hører til denne serie, og du kan således nemt sammensætte præcis det hegn du har brug for.

Havehegnet kan også bruges som afgrænsning ved terrassen, køkkenhaven eller andre af havens rum, hvis dette måtte ønskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *