4 havebænke med opbevaring – til altanen, udestuen, m.m.

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

En havebænk med plads til opbevaring kan bruges på altanen, terrassen eller i haven. Fordelen ved at have plads til opbevaring, er at møblet tjener flere formål og du sparer således både plads og penge.

I en havebænk kan du opbevare alt fra haveredskaber til hynder, men der findes også bænke med åben opbevaring under sædet, og disse er blandt andet gode til opbevaring af krukker og andre ting til udendørs brug.

Vi har samlet de flotteste og smarteste havebænke med opbevaringsmuligheder i denne artikel, så du kan blive inspireret.

Plus trallebænk med hylde

Hvis du ønsker en lidt anderledes havebænk, er denne model fra danske Plus A/S et kig værd. Den er lavet af trætraller, og har god plads til opbevaring under siddepladsen.

Havebænken måler 138 centimeter i bredden, og er lavet af fyrretræ. Den er grundmalet med en drivtømmerfarve, som giver træet et let grøntligt look.

Trætraller bruges normalt som underlag på stilladser, men trallerne brugt til denne havebænk er nye.

PLUS trallebænk

PLUS trallebænk

Den her bænk er særdeles populær ved trendyliving.dk. Den er bestemt også smuk at se på. Det er en bænk, der er enkel og rustik på den gode måde. De enkle trallebænke er blevet meget populære som gør det selv projekter, men nu kan du også få den som et samlesæt, hvilket gør det endnu mere nemt. 

Den charmerende bænk fås i både drivtømmerfarve og sort. Drivtømmerfarven er til dem, der ønsker et helt naturligt look. Mens den sorte vil passe ind i en mere rå stil. Trætrallerne er desuden FSC mærkede, noget mærket bag bænken har lagt tanker i. PLUS er et dansk mærke, der designer træmøbler både til udendørs og indendørs brug. De bruger bæredygtigt træ lige fra træpaller til deres møbler. 

Bænken her ville være pæn indenfor i for eksempel en vinterstue, hvor den rustikke stil kan tilføre indretningen en smule havestemning. Den praktiske hylde under bænken giver et nemt og hurtigt sted at lægge et magasin eller en bog, uden at det roder. En bænk indenfor er en hyggelig tilføjelse, der udover at tilføre ekstra siddeplads på runden rundt i huset også giver en helt særlig stemning. Den vil passe rigtig smukt ind i et sommerhus, hvor den straks vil invitere til at blive pyntet med smukke strandsten og -skaller. 

Også i haven vil bænken være en smuk tilføjelse. Den er skandinavisk og enkel i sit udtryk, og så emmer den af sommerstemning. Det er en bænk, der vil passe ind de fleste steder. Du kan bruge den som en del af siddepladserne ved havebordet. Til et fint lille udsigtspunkt i haven. Eller også kan den stå et sted, hvor du kan sidde lidt gemt fra hverdagens larm. 

 • Bredde: 218 cm.
 • Dybde: 49 cm.
 • Højde: 45 cm.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Lille polyrattan havebænk med opbevaringsrum

Her har vi en praktisk lille havebænk af grå polyrattan monteret på et stel af metal. Den er 120 centimeter bred, og kan således fint bruges som siddeplads for 2 personer.

Havebænken har et godt vandtæt opbevaringsrum bestående af en indvendig pose af polyethylen, og sædet er af massivt akacietræ. Træet tilfører bænken et flot rustikt look, som klæder enhver terrasse.

I siden af denne havebænk finder du desuden et par håndtag, så den nemt kan flyttes rundt efter behov.

Havebænk med hynde og vandtæt opbevaring

Denne smarte havebænk har et godt vandtæt rum til opbevaring under sædet, og der medfølger en fin cremefarvet hynde til at lægge på sædet.

Det er en fin havebænk med en bredde på 138 centimeter, og der er bærehåndtag i begge sider så den nemt kan flyttes rundt.

Da havebænken er beklædt med polyrattan, kræves der ingen løbende vedligeholdelse. Den er bygget på et stålstel med en plade under den vandtætte opbevaringspose, og det er nemt at tilgå opbevaringsrummet ved hjælp af det store låg i toppen.

VidaXL opbevaringsbænk – Lys bænk i fyrretræ

VidaXL opbevaringsbænk – Lys bænk i fyrretræ

Holder du af synet af naturtræ, og skal din bænk passe ind i den elegante og enkle have? Denne VidaXL havebænk med opbevaring er gennemført designet i massivt fyrretræ. Dette giver møblet sit klare og lyse udtryk, og det giver bænken masser af slidstyrke. 

Møblet er iblandt de mest enkle havemøbler og har et smukt og simpelt udtryk. 

Om VidaXL opbevaringsbænken i fyrretræ

For mange mennesker er det synet af træ med de fremtrædende årer og knaster, der gør møbler af naturmaterialet til et hit. Sådan er det også med denne opbevaringsbænk. 

Fyrretræ giver den yderligere fordel, at træsorten hører til en af de mest modstandsdygtige. Du kan se frem til at få glæde af din bænk i mange år frem, og du skal knap nok forholde dig til at vedligeholde den. Når du modtager den, kan du vælge at behandle den med en god træolie, så svamp og bakterier hæmmes i at blive skabt. 

Hvad du vælger at opbevare i bænken, er helt op til dig. Det kan være hynder fra terrassestolene, eller det kan være ekstra nips, værktøj eller tilbehør, som du ikke kan finde ordentlig plads til andre steder. 

I bænken får du god og rummelig opbevaring, der kan gøre det let for dig at få styr på krukker, muldjord, småt værktøj, hylder eller noget helt femte. 

Det enkle design kan udvide bænkens anvendelsesmuligheder. Har du børn i hjemmet, er der garanti for, at de vil synes om at bruge bænken som en del af en sjov leg. 

Detaljer 

 • Robust bænk
 • Solid og stabil 
 • Kan forbehandles med en god træolie
 • Kan bruges både til opbevaring, leg, afslapning og samtaler
 • Let at samle 
Plantekassebænk fra VidaXL

Plantekassebænk fra VidaXL – en solid og smuk bænk i massivt træ

Den her havebænk med opbevaring er populær på nordlyhome.dk, og det forstår vi skam godt. Den er lavet i massivt akacietræ, hvilket giver charme til den enkle udformning, hvor der på hver side er plads til planter. Det må bestemt tilføre en særlig stemning til din have, og samtidig får du plads til ekstra potteplanter.

Akacietræ skal have en olie for at holde sig pænt, men udover det kræver bænken ikke særlig vedligeholdelse. Den er blevet lakeret med olie fra producentens side, så der går noget tid, inden det skal fornyes. Akacietræ stammer fra Mellemamerika, Sydasien, Australien og Afrika, og det hører til kategorien hårdttræ. Det vil sige, at træet har brugt mange år på at vokse sig stort, og derfor ligger fibrene tæt. På den måde er træet ekstra holdbart, og det kan modstå større udsving i vejret. Det er en solid bænk, som kan holde til lidt af hvert.

Træet tilføjer med sine gyldenrøde nuancer et rigtig flot farvespil, som gør den ellers ret simple udformning spændende at kigge på. Bænken er meget stilren med to enkle kasser på hver side af den rektangulære siddeplads. Der kan nemt sidde op til fire personer, og de to kasser med eventuelle blomster vil give en hyggelig samt romantisk stemning. Bænken vil i kraft af sine plantekasser falde i et med havens grønne planter, og træet vil kun understrege denne tendens. 

Det er en bænk, der vil passe ind i de fleste hjem og haver. Den kræver ikke nogen særlig pleje, og den smukke og enkle stil vil smelte fint sammen med de fleste havers indretning.

 • Bænkens længde: 113,5 cm 
 • Bænkens bredde: 40 cm. 
 • Bænkens højde: 44 cm.
 • Plantekassens længde: 36 cm.
 • Plantekassens bredde: 40 cm.
 • Plantekassens højde: 38 cm.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *