Hattehylde – Moderne hattehylder til enhver smag

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En hattehylde lyder mere gammeldags, end den er. En hattehylde kan bruges til flere ting, men  hyldens overordnede formål er opbevaring af fx jakker og halstørklæder i entréen. I entréen skal der også være opbevaring til sko, og samtidig er det fordelagtigt at have en bænk, hvor dine gæster kan sidde og tage deres sko af og på. På den måde slipper de for at hoppe rundt i entréen, imens de prøver både at holde balancen og komme i fodtøjet. 

Hattehylden er ikke bare en funktionel hylde, den kan også være dekorativ. Hylden kan give en ekstra dimension til din indretning i entréen. Det er dog vigtigt, du er opmærksom på, hvordan du ønsker at indrette din entré, og hvilke ting du skal undgå. 

Vi har gransket markedet og samlet vores absolut favorit-hattehylder i denne artikel. Uanset, om du er til modeller med knager eller modeller i træ, har vi fundet noget, der matcher dine ønsker og behov. Kig med herunder, og bliv inspireret. 

 

Knaegt – et kunststykke af en hattehylde i træ

Knaegt – et kunststykke af en hattehylde i træ

Hattehylden fra WOUD når nye højder for design. Her er der ikke gået på kompromis med æstetikken. Hattehylden er lavet af smukt træ og med en fin lædersnor, der binder træpindene sammen. 

Modellen har ikke plads til særlig meget opbevaring, og udtrykket er vigtigere end funktionaliteten. Dermed ikke sagt, at den ikke er funktionel. Knaegt er fyldt med knager på den 87,5 cm lange hattehylde, og du vil have plads til mange jakker, overtøj eller andet på knagerne. Samtidig har den en lille hylde, som kan blive et tableau til en smuk hat eller blot opbevaring til dine gæsters tasker. Knaegt har ikke plads til en kasse eller en anden opbevaringsløsning på hylden på grund af dens buede facon. 

Hvis din entré trænger til nyt liv, vil denne model af træ passe perfekt ind, da den giver et frisk pust til rummet. Samtidig er det smart med de mange knager, så er der god plads til opbevaring. 

HH-8 Milano-Hattehylde – Sort/Alu – industrielt design

HH-8 Milano-Hattehylde – Sort/Alu – industrielt design

HH-8 Milano-hattehylden passer godt ind i både entréen og bryggerset med sin sorte farve, og med bøjlestang og hylde i metal er den ligeledes meget funktionel. 

Hattehylden med bøjlestang er i industrielt og stilrent design. De skarpe linjer og mange kanter gør modellen stilfuld at se på. Derudover er den ekstremt funktionel, da den netop er, som en hattehylde typisk er. Den har hylden øverst, som rummer plads til opbevaring og  bøjlestangen under til jakker. 

Modellen passer godt til både bryggers og entré, fordi den kan sættes op på en række og udgøre en lang hattehylde med en masse plads til opbevaring. Modellen er lang, og den passer bedst til større entréer med sin 196 cm i længde, 35 cm i højde og 35 cm i bredde. Hylden over bøjlestangen kan man udnytte ved at sætte nogle kurve til opbevaring, og dermed har du en rigtig funktionel løsning til bryggerset såvel som entréen. 

Hattehylde – 60 cm – Valnød – småt men godt

Hattehylde – 60 cm – Valnød – småt men godt

Denne hattehylde af træ og metal er lille. Samtidig er den i god kvalitet. Den har et industrielt look, med valnødtræet på toppen af hylden. Men hattehylden af træ er ikke gammeldags med den mørke farve, da den komplimenteres af metallet, som gør den rigtigt moderne.

Hattehylden har en bøjlestang, som gør den perfekt til ophæng af jakker i din entré. Metallet Dens passer også til mange forskellige bøjler, og du kan nemt fuldende din stil i garderoben med en bøjle i metal. 

Hattehylden fås også i andre træsorter end valnød. Det gælder bl.a.andet eg, mahogni, kirsebær eller bare en klassisk hvid plade. Der er er noget for enhver smag. Hattehylden med bøjlestang er ikke særlig bred, og den passer derfor godt til en lille smal entré med en bredde på kun 60 cm og en dybde på 21,4 cm. 

Hattehylde m/ bøjlestang i hvid – B:80 – passer til ethvert behov

Hattehylde m/ bøjlestang i hvid – B:80 – passer til ethvert behov

Denne hattehylde med bøjlestang og knagerække er klassisk, både i forhold til design og farve. Det gør, at den passer til enhver smag. Den hvide farver passer ind i enhver indretning og til enhver farve på væggen. Derudover har modellen både bøjlestang og knagerække, hvilket gør den meget funktionel, da der med begge disse elementer er skabt flere muligheder for opbevaring i samme møbel.

Udover disse to egenskaber har den naturligvis også en hylde. Denne hylde har en dybde på 30 cm, hvilket gør, at der er masser af plads til opbevaring. Hylden er helt kvadratisk, hvilket netop gør den oplagt til opbevaring i kasser. Men du kan naturligvis også gøre plads til hatte. Hattehylden med bøjlestang og knagerække måler 80 cm i bredden og 17 cm i højden. Dens brede facon passer ikke ind i den smalle entré, men derimod kan den godt være i en mindre entré på grund af dens bredde.

Hattehylde L80 cm – Guldfarvet metal – moderne hattehylde med bøjlestang

Hattehylde L80 cm – Guldfarvet metal – moderne hattehylde med bøjlestang

Denne hattehylde med bøjlestang skaber varme og stil i din entré med sit guldfarvede metal. Hattehylden er lavet udelukkende af metal, men det er lakeret med guld, hvilket gør modellen mindre industriel og mere eksklusiv i looket. 

Modellen har fire bøjlestænger. Man kan tilkøbe kroge til bøjlestængerne, så der både er knager og bøjlestand. Selvfølgelig er det også en løsning at købe nogle bøjler, men det skaber mindre plads til opbevaring. Krogene kan gøre plads til overtøj på hver eneste bøjlestang, og på den måde kan du have det hængende i lag.

Til trods for de mange muligheder for opbevaring er hattehylden ikke særlig stor. Den måler 80 cm i længden, 22 cm i dybden og 14 cm i højden. Modellen gør sig derfor godt i små entréer. Derudover passer den også rigtig godt ind andre steder i indretningen grundet dens farve. Den ville sagtens kunne hænges på væggen som en stilfuld hylde.

Eddie – dobbelt op på opbevaring

Eddie – dobbelt op på opbevaring

Hattehylden har både en bøjlestang og knagerække. Derudover har den to hylder øverst. Hattehylden er ikke særlig lang med sine kun 80 cm, men den er hele 29 cm i højden, og så har den en god bredde på 52 cm. Den er altså udstyret med maksimal opbevaringsplads og virker til ethvert behov. 

Hattehylden er lavet af egetræ, hvilket gør, at den har en lang holdbarhed. Derudover er egetræ et flot materiale, og man kan se alle de fine årer i træet. Methro, som laver Eddie-hattehylden, laver også andre modeller i egetræ, men de er behandlet anderledes. Eddie-hattehylden fås både i denne hvide, matlakerede model, men også i matlakeret eg. 

Derudover laver Methro en masse møbler til entréen, så din indretning kan blive fuldendt med disse lækre trævarer. Herunder spejle, bænke og hylder i samme træsort som hattehylden. Denne model er lavet af  gode materialer og har, ikke mindst, en masse opbevaringsplads. 

 

Moodrack – en eksklusiv hattehylde med knager og bøjlestang

Moodrack – en eksklusiv hattehylde med knager og bøjlestang

Med en hattehylde fra Moodrack får du en model med både knager og bøjlestang. Der er altså dobbelt funktionalitet at hente i hattehylden fra Moodrack, som både har plads til vinterjakken på knagerne og blazeren på bøjlestangen.  

Hattehylden med både knager og bøjlestang fremstår i et klassisk design, som du sikkert kender fra andre modeller. Den passer særligt godt til mindre entréer, med en bredde på 98 cm, en dybde på 26 cm og en højde på 13 cm. Derfor kan du sagtens have denne variant hængende i en lejlighed. Moodrack-hattehylden er lavet af europæisk egetræ, som får den til at fremstå eksklusiv. Samtidig har egetræ en lang holdbarhed. 

Moodrack er en del af en serie, og du vil kunne designe hele din entré med møbler fra Moodrack. Det vil gøre din entré stilren og give den en varme, som er med til at byde gæster velkommen til dit hjem. 

 

Moodrack sortlakeret – nordisk eksklusivitet

Moodrack sortlakeret – nordisk eksklusivitet

Den sortlakerede knagerække med hattehylde af træ fra Moodrack er et godt valg, hvis du ønsker at holde din indretning simpel. Moodrack er karakteriseret ved god kvalitet og eksklusivitet og et klassisk design. Modellen er lavet af egetræ fra Europa, hvilket sikrer god holdbarhed 

Hattehylden har både en bøjlestang og en knagerække, så den passer til ethvert behov, du måtte have i entréen. Hylden over knagerækken kan også bruges til opbevaring af handsker, paraplyer eller måske en hat. Modellen er lavet af træ, men den er sortlakeret. Denne lakering gør modellen meget alsidig, da den passer til alle tænkelige farver og materialer, som du har i din entré. 

Samtidig kan den kombineres med knagerækker i alskens materialer, farver eller design, fordi hattehyldens sorte farve og klassiske look passer til det meste. Modellen er 78 cm bred, 26 cm dyb og 13 cm høj, hvilket gør, at den er perfekt til små entréer i både lejligheder og mindre huse. Woodrack er en del af en serie, så hvis du har et større hus og skal have flere ting til entréen, kan du følge serien.  

 

RAILHANG SHELF – en simpel hattehylde til det simple liv

RAILHANG SHELF – en simpel hattehylde til det simple liv

Du får et væghængt tøjstativ, der passer ind i en lille lejlighed, en studiebolig, et værelse eller en almindelig entré. Railhang Shelf er en flot og simpel hattehylde, der nemt kan passe ind i dit liv og opfylde alle de formål, du kan finde på. Det minimalistiske og let industrielle look, tillader dig at hænge jakker, frakker og tørklæder op på det tilhørende bøjlestativ, og da hylden kommer i hele tre forskellige farver, er der mulighed for at tilpasse den så meget som muligt til dit hjem.

Hattehylden kommer med et bøjlestativ lidt skjult under selve hylden, der er lavet af træ. Selve hylden er meget simpel, og dermed kommer den med et utal af muligheder! Du kan gemme det fodtøj, der ikke er i sæson, væk på den, eller du kan dekorere med en plante, bøger og/eller parfumer.

Hattehylden er fremstillet af bæredygtige materialer, og Ziito planter ét træ pr. ordre.

Railhang Shelf er lavet med det formål at minimere den plads, et tøjstativ kan optage. Den er fantastisk både til en entré eller et klædeskab og giver dig masser af mulighed for opbevaring.

Selve stativet er lavet af en simpel sammensætning af stålrør. Alle udgaver af hylden er 30 centimeter dybe, men der er tre forskellige længder, du kan vælge imellem; 50 cm, 100 cm eller 150 cm. Det er muligt at få hattehylden i tre forskellige farver, fra helt lys beige til næsten sort træ.

Railhang Shelf er et super godt produkt, der både gør sig godt på små og store områder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *