Halvhøj seng med skrivebord → Her er vores bud på de flotteste modeller

Når børnene kommer i skolealderen, skal de lære at lave lektier. Dette gøres bedst på værelset, hvor de kan finde ro til at koncentrere sig.

Et skrivebord er dog pladskrævende, så hvordan løses dette problem nemt og smart?

En oplagt mulighed er at købe en halvhøj seng med tilhørende skrivebord, som kan skjules under sengen når det ikke bruges. Så er der stadig plads til både leg og lektier, uden at I går på kompromis med pladsen.

Se hvilke halvhøje senge med skrivebord, vi har fundet frem i denne artikel.

Vipack Bonny

Med den halvhøje Bonny seng får du både skrivebord og masser af plads til opbevaring, så der er god plads til både legetøj, tøj, bøger og andet.

Skrivebordet er også på denne halvhøje seng en enhed for sig selv, der står på hjul og kan trækkes ud og skubbes tilbage på plads. Det er en smart løsning til de små børneværelser, hvor man gerne vil kunne gemme skrivebordet helt væk når det ikke bruges.

Sengen er er MDF, som er hvidlakeret, samt elementer af grå metal indimellem. Det er en flot kombination, som er belgisk designet og produceret af Vipack Møbler.

I sengen er der plads til en madras på 200 x 90 centimeter.

Magne

Magne er et godt eksempel på en halvhøj seng med skrivebord, og så koster løsningen tilmed ikke alverden når man sammenligner med prisen på skrivebord, opbevaring og seng. For det er nemlig alle disse tre ting du får i denne smarte løsning, der også har plads til en hyggelig lille hule under sengen.

Den halvhøje Magne seng er en del af et byggesystem, som kan købes hos ILVA. Det er en smart, sikker og funktionel børneseng med opbevaring, som her er vist i hvidlakeret MDF.

Skrivebordet er kombineret med en reol og står på hjul, således at det kan køres ind under sengen når det ikke bruges. Derudover er der hylder i hver ende af sengen, og det nederste af benene kan afmonteres når barnet en dag vokser fra den halvhøje seng.

Der er plads til en madras på 200 x 90 centimeter i denne halvhøje seng.

Flexa Basic Nordic

Flexa Basic Nordic er en smart og enkel halvhøj seng med et udtræksskrivebord, der er monteret på en skinne under sengerammen.

Sengen er af fyrretræ og hvidlakeret, hvilket betyder at den passer til ethvert børneværelse og ikke gør meget væsen af sig.

Skrivebordet har desuden en lille reol i siden med to hylder, som der kan opbevares bøger og andre små ting på.

Den halvhøje seng fra Flexa har plads til en madras på 200 x 90 centimeter.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *