4 smarte halvhøje senge med opbevaring

Pladsen på børneværelset er ofte trang, så hvordan får man mest muligt ud af pladsen?

En halvhøj seng er måske et af de bedste bud, fordi sengen løftes op og der frigøres masser af plads under sengen.

Vi har samlet nogle af de flotteste og smarteste halvhøje senge med opbevaring lige her, så du kan samle inspiration til det nye børneværelse.

Manis-h ARN

Manis-h ARN udnytter opbevaringspladsen optimalt, ved at have skuffer og hylder under den halvhøje seng. Der er opbevaringsmuligheder hele vejen rundt, og således kan der opbevares en masse legetøj, tøj og andre sager rundt om.

Sengen har plads til en madras på 200 x 90 centimeter, og der kan desuden tilkøbes forskellige tilbehør såsom en teltdug, der kan bygges ovenpå sengen.

Flexa Basic Nordic

Flexa er en dansk producent af møbler til børneværelser, og denne halvhøje seng har mange forskellige muligheder for opbevaring og udnyttelse af pladsen.

Flexa Basic Nordic er en god og rummelig seng, hvortil der medfølger både udtræksskrivebord, hylder og en kommode.

Der er med andre ord rigtig god plads til opbevaring, samtidig med at der kan laves lektier ved det lille skrivebord.

Flexa Popsicle

Flexa Popsicle er en eksklusiv børneseng med skuffer i trappen, der fører op til sengen. Da det er en halvhøj seng har du således al pladsen under sengen til rådighed, og her kan der enten skabes mere opbevaringsplads eller indrettes en hule. Mulighederne er mange.

Sengen fås også med stel i blå eller rosa, hvis der ønskes et anderledes udtryk. Den passer til en madras på 200 x 90 centimeter, så her er der god plads til at børnene kan vokse. Denne halvhøje seng fås også i en model med stige i stedet for trappe, og denne er en smule mere pladsbesparende. På modellen med stige har du stadig al pladsen nedenunder at råde over, hvis du ønsker ekstra opbevaringsplads.

Magne

Magne er en halvhøj seng med skrivebord, men der er også gjort plads til opbevaring på flere hylder. Sengen er i hvidlakeret MDF, og passer til madras på 200 x 90 centimeter. Skrivebords- og reolkombinationen står desuden på hjul, og denne kan således rulles ind og ud under sengen. Der er også her lavet plads til yderligere opbevaring inde under sengen, hvis dette ønskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *