7 hængekøjer med stativ til afslapning alle steder

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Hvis du ikke lige har et par træer i din have, er muligheden for brug af hængekøje begrænset. Eller hvad?

Rigtig mange hængekøjer sælges i dag med stativ, og kan derfor placeres over alt i haven, på terrassen, og sågar på altanen.

Hængekøjer med tilhørende stativ er den perfekte løsning til enhver bolig, fås i mange forskellige størrelser og kvaliteter.

Skal du tage hul på sommerdagene på langs i en hængekøje, er det her jagten begynder. Se alle de flotteste og smarteste hængekøjer med tilhørende stativer lige her.

SACKit CHILLit

SACKit CHILLit er en fed hængekøje med stativ, der fortjener en god central plads i din have. Den er nemlig ikke kun god og ligge i, men også flot designet med et lækkert cabana stof der både er slidstærkt, lysægte og vandafvisende.

Hvad ikke ser, er at der i hængekøjen er syet to stænger af metal ind i stoffet. Det betyder at hængekøjen hele tiden er stabiliseret og holder sin form, så den ikke lukker sig om dig. Perfekt på en varm sommerdag, hvor du ikke ønsker at hængekøjen varmer dig op.

Stativet er af stål og sortlakeret, så det fremstår stilrent og enkelt. Hængekøjen kan nemt hægtes af og tages med ind, hvis det bliver uvejr og du gerne vil passe godt på den.

Hængekøjen har en kapacitet på 120 kilo.

Mobil hængekøje med stativ

Hvad er bedre end en hængekøje med stativ? En hængekøje med et sammenklappeligt stativ må være svaret.

Hvor mange har ikke drømt om at kunne lægge sig på langs over alt, og samtidig ligge godt? På skovturen, turen til stranden, eller i teltet.

På grund af denne hængekøjes sammenklappelige stativ og en vægt på kun 9,5 kilo, er det muligt at medbringe den alle steder. Smid den bare i bilens bagagerum og tag afsted, så kan du altid klappe hængekøjen op når du har lyst.

Hængekøjen sælges af Coolstuff, og er 190 centimeter lang. Den måler i alt 250 centimeter i længden, når den er udslået. I sammenklappet tilstand måler den 100 x 15 x 15 centimeter med stativ.

Amazonas American Dream

Amazonas American Dream er en stor og flot hængekøje med stativ af træ, der passer perfekt til haven. Her kan du lægge dig i den 200 x 120 centimeter store hængekøje med tværpind, og en kapacitet på hele 160 kilo betyder at I vil kunne ligge mere end én person ad gangen.

Med til denne hængekøje medfølger ikke kun det store træstativ, men også en blød pude. Selve hængekøjen er mørkegrå med en orange kant, og hængekøjen kan nemt afmonteres og tages ind når den ikke bruges.

Stativet er lavet af fyrretræ, som er trykimprægneret for lang holdbarhed. Det tåler både vand og sol, og kan males hvis du måtte ønske det.

Amazonas Koala Børnehængekøje (0-9 mdr.)

Dette er en lille hængekøje med stativ, der passer til et barn op til 9 måneder. Her er det muligt at tage dit barn med i haven og nyde en stille stund i den lille hængekøje, mens du eksempelvis ligger ved siden af på et tæppe eller i en liggestol.

Hængekøjens stativ er foldbart så du nemt kan opbevare det indenfor, og det er lavet af træ. Selve hængekøjen er af bomuld, og kan vaskes hvis det bliver nødvendigt.

Liggemålet er på 110 x 58 centimeter.

Venture Design Nino

Den smarte Nino-hængekøje fra Venture Design har en smart anordning: En wire, der holder selve hængekøjen stabil så du nemt kan stige ind og ud uden fare for at miste balancen.

Hængekøjen har et sort stativ af metal, og selve hængekøjen er af grå polyester. Der medfølger en lille ude, som du kan bruge til hovedstøtte.

Amazonas Summerset

Hvis du er til friske farver og gerne vil have en hængekøje med lidt spræl i, er Amazonas Summerset det helt rigtige valg. Hængekøjen er nemlig farvet i flotte røde nuancer, som vil stå i fin kontrast med resten af haven.

Den her hængekøje kombination leveres med et robust stativ af metal, og prisen er i den meget rimelige ende.

Du får en liggeflade på hele 210 x 140 centimeter, og med tværpindene er det nemt at stige ind og ud af hængekøjen.

Fatboy Headdemock

Fatboy Headdemock er vel efterhånden ikonisk, og synonym med hængekøjer der leveres med stativ. Her får du dog ikke “kun” et stativ med til hængekøjen, men også en bæretaske samt muligheden for at opgradere sættet med regnslag og pude i matchende farve.

Hængekøjens stativ er sortlakeret og kan adskilles i mindre komponenter, så du kan opbevare det indendørs over vinteren.

Selve hængekøjen fås i mange forskellige spændende farver, og du kan se dem alle ved at klikke dig videre til forhandleren herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *