Hængekøje ophæng – Se de gode stativer til haven

Et hængekøje ophæng kan bruges til at montere en hængekøje i, og der findes ligeledes forskellige modeller som er nemme at flytte rundt på hvis du måtte ønske dette.

Du kan også finde et stort ophæng til haven uden store træer, hvis du ønsker at opsætte en hængekøje i et roligt hjørne.

Vi har til denne artikel fundet nogle af de bedste løsninger, og herunder kan du læse mere om de smarteste hængekøje ophæng til brug i haven og på udflugten.

Amazonas Madera – bærbart ophæng

Amazonas Madera er en genial løsning til dig, der kun har et enkelt træ eller en husmur at forankre hængekøjen i.

Med dette ophæng slår du simpelthen bare stativet op og banker ankeret ned i jorden, spænder din yndlingshængekøje på, og så er du klar. Det tager ikke mange minutter at opsætte og pakke ned, og er således også ideelt til skovturen.

Ophænget passer til forskellige en-persons hængekøjer, og vejer i sig selv kun 4 kilo. Det er lavet af imprægneret asketræ, som er en æstetisk flot løsning.

Læs også: Hængekøjer med tværpinde

Amazonas Sumo Grande RockStone

Dette ophæng er en komplet løsning med en bæreevne på hele 200 kilo. Det betyder at du her kan ophænge en stor dobbelt hængekøje, hvis du skulle have lyst, og du kan ligeledes justere stellet således at det passer præcist til størrelsen på din hængekøje.

Ophænget er fra Amazonas og dermed skabt til deres hængekøjer, men har du en hængekøje af et andet mærke kan du blot justere det efterfølgende.

Overfladen på dette hængekøje-ophæng er pulverlakeret i et granit-look, som passer perfekt til den rustikke stil.

Læs også: Hængekøjer med stativ til afslapning alle steder

Amazonas Troja

Amazonas Troja er et flot hængekøje-ophæng i træ. Det står på robuste fødder, som ligeledes er af træ, og kan således flyttes rundt i haven hvis man er to personer som kan tage fat i hver ende.

Ophænget er et oplagt valg for dig der foretrækker naturlige materialer, og da det er lavet af imprægneret fyrretræ behøver du i bund og grund ikke at tænke på pleje i de første par år.

Du kan i dette ophæng montere en stor hængekøje, og det har en bæreevne på op til 200 kilo. Det betyder med andre ord, at du kan ophænge dobbelte hængekøjer med plads til to voksne eller 3-4 mindre børn.

Læs også: Benene op: Gode dobbelte hængekøjer

Premium hængekøje ophæng i lærketræ

Dette smukke hængekøje ophæng passer perfekt til haven, hvor mørkt træ i forvejen optræder i forbindelse med hegn, stakitter eller lignende.

Ophænget forestiller en bue, som står i spænd over hængekøjen, og bæreevnen er således på hele 240 kilo.

Der medfølger her en hængekøje, som ses på billedet, men du kan også bruge ophænget med din egen hængekøje.

Fordelen ved lærketræ er at det er en robust træsort, der holder sig godt i vores skiftende klima.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *