Gyngestol med høj ryg → Se vores bud på de bedste modeller her

En gyngestol med høj ryg er ideel til hyggekrogen. Du får højere siddekomfort på grund af den høje ryg, og det er ligeledes muligt at finde gyngestole med en ekstra pude til støtte af nakken. Så kan du sidde i timevis når der skal ses film eller sport i fjernsynet, samtidig med at du kan slappe af i kroppen.

Gyngestole med høj ryg passer også fint ind i den moderne nordiske indretningsstil, og de kan enten indgå i sofa-arrangementet eller stå for sig selv i et hjørne sammen med en lampe. Kombiner også gerne med en puf, så du har et sted at smække benene op efter en lang dag.

Find en af de bedste gyngestole med høj ryg og god siddekomfort i denne artikel, hvor vi har samlet vores favoritter.

Viby

Viby er en fin gyngestol med polstret sæde og høj ryg, der omkranser dig på en behagelig måde. Designet er stilrent og skandinavisk med meder af træ, samt et slankt sort metalstel.

Selve stolen er betrukket med lysegråt filt, og armlænene er bløde og behagelige. Kombiner gerne med puder fra Bloomingville, da disse matcher perfekt til Viby gyngestolens design.

Nybro

Denne gyngestol har en god høj ryg, som du kan læne dig tilbage i og opnå en fin siddekomfort. Nybro gyngestolen har et lækkert betræk i petroleumsblåt filt, og der er god plads til at du kan have en pyntepude og plaid liggende i stolen også.

Under Nybro gyngestolen er monteret et slankt stel af sortlakeret metal, og du får således en flot, moderne gyngestol som passer perfekt ind i den sofistikerede, nordiske indretningsstil. Lad den gerne stå i et rum som primært er domineret af grønne planter og hvide vægge med rå plankegulve, da den her vil tage fint plads og gå i ét med miljøet.

Gyngestolen er i alt 94 centimeter høj, og sædehøjden er på 46 centimeter.

Littleton

Den skønne Littleton gyngestol har høj ryg og armlæn, der går i ét med hinanden. Her sidder du således omkranset af en blød “skal”, og hvis du placerer en puf foran kan du endda smække benene op og opnå endnu højere siddekomfort.

Gyngestolen har et slidstærkt antracitgråt stofbetræk, og både stel og vanger er sortlakerede. Selve stellet er af metal, mens vangerne er af træ.

I betrækket er der langs kanterne en flot kontrastsyning, som bryder med alt det sorte. Det er en fin gyngestol til den klassiske sort-hvide indretning, men den kan også fungere fint i et moderne, lyst miljø – eksempelvis i et lille hyggehjørne.

Littleton gyngestolen måler 102 centimeter i højden.

Arrie

Arrie er en dejlig gyngestol med en høj ryg og nakkepude, som giver dig den bedst mulige siddekomfort. Der er en lille siddehynde i bunden som giver dig et blødt underlag at sidde på, og stolen har desuden det blødeste stofbetræk i flotte mørkegrå nuancer.

Gyngestolen står på et sortlakeret metalstel og vanger af bambus, så her får du altså med andre ord det bedste fra alle verdener.

Højden på gyngestolen er 116 centimeter, og ryggen er således høj nok til at give dig bedst mulig støtte i alle positioner.

Njordec Gaia

Njordec Gaia er en fin og komfortabel gyngesstol, der har høj ryg og skarpe udskæringer. Den er polstret og betrukket med lysegråt stof, og deri kan du med fordel lægge et par bløde puder sammen med en plaid.

Gyngestolen står på meder af træ og et slankt sort stålstel, der passer perfekt ind i den stilrene nordiske indretning.

Njordec Julie

Njordec Julie er en skøn gyngestol med høj ryg og armlæn, samt lille siddehynde der øger komforten.

Gyngestolen er betrukket med velour og polstret med skum, så her behøver du bare en plaid for at kunne sidde godt.

Stolen står på meder af træ og et slankt sort metalstel.

Rocca

Den pæne Rocca gyngestol har en god høj ryg og bløde armlæn, der skaber en komfortabel zone til dig der sidder i den.

Gyngestolen står på meder i matlakeret egetræ, og disse er monteret på et slankt sortlakeret metalstel. Selve stolen er polstret og betrukket med gråt stof, og der medfølger desuden en nakkepude.

Rocca gyngestolen er 96 centimeter høj.

Ebba

Ebba er gyngestolen til dig, der elsker at sætte dit eget personlige præg på møblerne. Her kan du eksempelvis lægge et par bløde og varmende lammeskind over sæde og ryglæn, eller hvad med en hynde som dem man kender fra havemøblerne?

Mulighederne er mange, og Ebba gyngestolen har en tilpas høj ryg til at du kan sidde godt og komfortabelt. Sæt den gerne i en udestue sammen med en bambus sofa, eller lad den stå for sig selv i forlængelse af stuens sofagruppe.

Denne gyngestol er 100 centimeter høj.

Ara 1

Ara-serien tæller mange spændende møbler i et moderne og tidsløst design, der fungerer rigtig fint sammen med mange forskellige stilarter.

Gyngestolen er udstyret med en høj ryg og er lavet af sortbejdset eg, der er formspændt og beklædt med fletsæde samt ryglæn i sort gjordbånd.

I toppen af den høje ryg sidder desuden en sort nakkepude, som kan bruges når det ønskes.

Højden på denne gyngestol er 102 centimeter.

Click

Click er den perfekte gyngestol til udendørs brug. Placer den på terrassen eller i udestuen efter eget ønske, eller brug den i stuen som et let alternativ til andre stole.

Gyngestolen har en høj ryg, og meder samt armlæn er lavet af bambus. Stellet er af slanke metalwires, og på sæde samt ryglæn er der monteret plastlameller i grønne nuancer.

Click gyngestolen fås i et utal af spændende farver, som alle kan ses hos ILVA.

Living&more Java

Den her smukke gyngestol er lavet af naturligt rattan, og den fremstår både simpel og elegant med de opbundne elementer.

Gyngestolen har en høj ryg og et afrundet sæde, der passer perfekt sammen med en hynde eller lammeskind. Så smider du dig bare i stolen, finder din grønne plaid frem, og nyder et par timers ro og afslapning.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *