Flotte gyngestole i træ til masser af hygge

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

En gyngestol af træ er både rar at sidde i, og pæn at se på. Træ holder, som du sikkert allerede ved, i lang tid, og kan tage mange forskellige udtryk til sig. Skift bare hynderne eller puderne i gyngestolen, når du synes den trænger til et nyt udtryk.

Med en træ-gyngestol er dette nemlig muligt, og du kan samtidig bibeholde et dejligt naturligt look i din stue.

Vi har været på jagt efter de flotteste gyngestole af træ – deriblandt bambus, egetræ, teaktræ og birketræ, samt blandinger af træelementer og andre elementer.

Se alle de flotte gyngestole lige her.

Ebba

Ebba gyngestolen er fremstillet af bambus med forskellige tykkelser, og har derfor et flot eksotisk trælook.

Det er en rigtig flot gyngestol med en høj ryg, hvor du kan sidde godt og længe mens du læser en bog eller tager en slapper.

En gyngestol af træ som denne vil med garanti skabe en mere naturlig atmosfære i din stue, og du kan eksempelvis kombinere med et lammeskind eller en siddehynde for at øge komforten.

FDB Møbler Børge Mogensen J52G

Børge Mogensen designede tilbage i 1950’erne J52 stolen, og senere er J52G gyngestolen kommet til.

Gyngestolen er fremstillet af egetræ, som er formpresset, samt egetræsmeder og -stel. Det er en fantastisk flot og raffineret gyngestol, der stråler af dansk designhistorie.

Designet er selvfølgelig helt tidsløst, og gyngestolen kan kombineres med en hynde efter eget valg. Det er en fin lille stol til loungeområdet, hyggekrogen eller lignende.

J52G fås også i sort, hvid, grå eller i bøgetræ. Du kan se dem alle ved at klikke dig videre til Coop herunder.

Living&more Java

Java gyngestolen er intet mindre end perfekt for dig, der ønsker en rustik gyngestol af træ, som samtidig understøtter det romantiske udtryk.

Her sidder du lavt og tilbagelænet, og i kombination med eksempelvis et gråt lammeskind kan komforten tages til nye højder.

Gyngestolen er fremstillet ved brug af såkalt rattan, der bruges i et hav af flettede møbler verden over. Et stærkt naturmateriale, der holder i mange år.

Celta

Celta er en smuk træ-gyngestol med et mørkt og rustikt finish, der passer perfekt ind i den moderne bolig.

Placer den enten for sig selv eller som en del af et sofaarrangement, alt efter hvad du foretrækker.

Gyngestolen er fremstillet i naturflet, og kan med fordel kombineres med en blød hynde, et lammeskind, eller en grøn plaid, hvis du ønsker lidt farve på stolen.

Normann Copenhagen Form

Hvis det gerne må være moderne og minimalistisk, er Form-gyngestolen fra Normann Copenhagen et godt valg.

Gyngestolen har et stel af egetræ og en skal af plast, der kan fås i flere forskellige farver. Stolen kan således fås med lige præcis det udtryk, du måtte ønske.

Normann Copenhagen Form er designet af Simon Legald, og indgår i Form-serien sammen med blandt andet barstole, kontorstole og almindelige spisebordsstole.

Se de forskellige farver på denne gyngestol, ved at klikke dig videre til forhandleren herunder.

Teak gyngestol

Denne gyngestol er bygget af massivt teaktræ, og kan derfor placeres både inde og ude. Teak er nemlig en af de mest robuste træsorter herhjemme, og samtidig er det et særdeles fint materiale.

Gyngestolen vil med tiden få en flot grå patina, hvis den placeres ude, men hvis du giver den regelmæssig pleje kan træet bibeholde den naturlige varme glød.

Stolen er fremstillet af kerneteak, der siges at være den  bedste kvalitet af teak der kan fremdrives.

Brug enten gyngestolen for sig selv eller med en hynde, der kan tilkøbes i passende mål hos forhandleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *