10 dejlige gyngestole i stof

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

En gyngestol i stof er skøn at sidde i, og virker afslappende på både børn og voksne. Sammen med barstolen, så kan gyngestolen være et af de møbler som virkelig kan skabe et unikt hjem.

De fleste gyngestole af stof er betrukket med et gråligt betræk, fordi de således passer ind i de fleste indretningsstile – ønsker du flere farver, ilægger du blot et par puder efter eget ønske. Det kan være et par grønne velourpuder, men du kan også holde dig til grå og f.eks. kombinere med en grå plaid.

Mulighederne er mange.

Herunder har vi samlet de flotteste gyngestole med stofbetræk, så du kan lade dig inspirere.

Rocca

Rocca er en smart gyngestol med et tidssvarende design, der omfatter et let stel med meder i matlakeret træ samt slankt stel af sortlakeret metal.

Gyngestolen har et behageligt sæde af stof med en lille hynde samt nakkepude, og der er ligeledes gode armlæn samt fin sædebredde. Det er en gyngestol med en høj ryg, som man kan sidde i længe ad gangen. Samtidig er prisen yderst rimelig.

Cody

Denne gyngestol er sort og grå, hvilket kort sagt betyder at den passer ind i alle hjem.

Mederne og stellet er sort, og sædet er betrukket med gråt stof og polstret. I sædet ligger desuden en dejlig blød hynde, og der er ligeledes armlæn på denne stol.

Ara 1

Som en del af Ara-serien findes Ara 1-gyngestolen, der er en flot og moderne gyngestol i sortbejdset eg med fletsæde af sorte gjordbånd.

Der medfølger desuden en nakkepude, og gyngestolen er et flot valg til den moderne skandinaviske indretningsstil med tidsløse klassikere iblandt.

Gyngestolen er fantastisk i kombination med enten et gråt lammeskind eller et sæt bløde puder, så komfortniveauet kan hæves yderligere.

Creative Collection gyngestol fra Bloomingville

Bloomingville står bag Creative Collection, som denne skønne gyngestol er en del af. Gyngestolen er med blødt lysegråt stofbetræk, og den er udformet således at den er meget behagelig at sidde i.

Blandt andet gør de afrundede kanter en stor forskel på siddekomforten, da du kan hvile arme og hænder på mange forskellige måler.

Der er grove syninger langs kanterne af gyngestolen, og stellet er af sortlakeret metal. Du kan med fordel kombinere denne gyngestol med en plaid eller et par pyntepuder, hvis du ønsker at øge siddekomforten.

Gyngestol fra Bloomingville med gråt stofbetræk

Denne gyngestol er i klassisk Bloomingville-design. De skønne, bløde former er ikoniske for den unge danske designvirksomhed, der skaber møbler til den moderne nordiske indretningsstil.

Brug denne gyngestol sammen med rå eller rustikke elementer, eller placer den for sig selv i et hjørne med vinduer og udkig til grønne arealer.

Gyngestolen har et neutralt gråt stofbetræk, som du kan kombinere med lidt af hvert. Under stolen er et stel af metal, som er hvidlakeret.

Limbo – rundt gyngestol med petroleumsblåt stofbetræk

Den herlige Limbo gyngestol er anderledes end normen, og den skiller sig derfor nemt ud fra de traditionelle møbler.

Hvis du ønsker en atypisk gyngestol, er denne model således en overvejelse værd. Gyngestolen har et petroleumsfarvet stofbetræk, og den er desuden formet som en “rede” du kan læne dig tilbage i.

Under stolen er et stel af metal, som har fået et pænt, skinnende guldfinish.

Nybro

Denne gyngestol er markant anderledes, da den er petroleumsblå og minimalistisk.

Den petroleumsblå farve passer fint ind i den moderne og minimalistiske indretningsstil, hvor kun en enkelt eller to farver træder frem i få elementer.

Gyngestolen er betrukket med stof og let polstret, og stellet er at sortlakeret metal.

Emilia

Emilia-gyngestolen har lav ryg og et lækkert stofbetræk af blød velour, der har en unik overfladestruktur.

Gyngestolen har naturlige meder af bøgetræ samt et sortlakeret metalstel, og i den polstrede stol ligger en lille hynde.

Der er i ryglænet monteret et par små knapper, der får stolen til at fremstå i et moderne look.

Njordec Gaia

Njordec Gaia er en flot gyngestol med stofbetræk og et klassisk look, der passer ind i alle indretningsstile.

Gyngestolen er let polstret og har meder af træ, samt stel af metal med matsort lakering. Brug gerne et par puder eller en plaid i denne stol, sammen med en fodskammel. Så opnår du højere komfort, og du vil kunne sidde i timevis og nyde freden og roen.

Njordec Julie

Njordec Julie gyngestolen har et flot hvidt stofbetræk, der passer perfekt i den lille stue. Her er det nemlig ønskeligt med lyse møbler, der ikke sætter et stort aftryk på rummet som helhed.

Stolen har naturlige meder af træ, samt et slankt stel af sortlakeret metal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *