Gyngestativ med rutsjebane → Vores bud på sjove stativer

Et gyngestativ med rutsjebane er den perfekte legekombination til enhver have. Her kan børnene både hygge sig med en gyngetur og kurre ned ad rutsjebanen, hvilket resulterer i at de får brændt masser af energi af.

Flere gyngestativer har rutsjebanen monteret som del af et lille legetårn eller platform, som også kan indgå i forskellige lege. Der er således rigtig mange forskellige muligheder med et sådant gyngestativ.

Da der er tale om gyngestativer af træ er det ligeledes muligt at male dem i den farve du bedst kan lide, således at det passer til dit hus og din have.

Herunder har vi samlet de flotteste og sjoveste gyngestativer med rutsjebane til din have.

Jungle Gym Peak

Jungle Gym Peak er et sjovt enkelt gyngestativ med en rutsjebane i siden, der giver mulighed for masser af skæg og ballade.

Rutsjebanen har en frisk farve og egner sig til børn på op til 50 kilo, så her kan både små og store børn sagtens lege med.

Jungle Gym Peak er et gyngestativ af træ, og alle træelementer er trykimprægneret for bedre holdbarhed i haven. Du kan vælge at male eller lade det være som det er, men med lidt regelmæssig træbeskyttelse holder gyngestativet i mange år.

Nordic Play gyngestativ med rutsjebane

Det store Nordic Play gyngestativ har både en almindelige gynge, en trapezgynge (som du kan svinge dig i med armene), samt en stor blå rutsjebane.

Gyngestativet er det perfekte valg til alle børn med krudt bagi, som gerne vil brænde energien af på mange forskellige måder. Her kan flere børn have det sjovt sammen uden at skulle slås om legemulighederne, da der er masser at vælge mellem.

Nordic Play gyngestativet er fremstillet af runde stolper i et rustikt look, og træet er selvfølgelig trykimprægneret for en længere holdbarhed.

Plus Play gyngestativ med tårn og rutsjebane

Til de aktive børn er dette Plus Play gyngestativ intet mindre end perfekt. Her er der nemlig ikke “bare” et par gynger og en rutsjebane, men også en stor legeplatform samt mulighed for at etablere en sandkasse i bunden.

Gyngestativet leveres komplet med røde gyngesæder og en rød rutsjebane, og der er gode robuste metalbeslag mellem elementerne.

Træet er selvfølgelig trykimprægneret som på andre gyngestativer af samme mærke.

Plus Play sansegynge og tårn med rutsjebane

Hvis du kunne tænke dig noget, som er anderledes end et almindelige gyngestativ, er dette Plus Play-system en god løsning.

Her får du et flot gyngestativ med sansegynge, samt et tårn med en rutsjebane til børnene. I bunden af tårnet er der desuden plads til en sandkasse, og der er således noget for både store og små.

Gyngestativet og tårnet er af trykimprægneret træ som kan males, men dette er ikke en nødvendighed. Den medfølgende rutsjebane er blå.

Den medfølgende sansegynge kan selvfølgelig afmonteres og udskiftes med to almindelige gyngesæder, hvis det ønskes.

Jungle Gym Cirque Adventure

Det her sjove gyngestativ har ikke kun en rutsjebane monteret på siden, men også et helt tårn der forestiller et cirkustelt, samt sandkasse i bunden.

Gyngestativet er lavet af trykimprægneret kvalitetstræ, og der medfølger både en trapezgynge og et almindelige gyngesæde så børnene kan have timevis af sjov.

Den medfølgende rutsjebane er mørkegrøn og måler 220 centimeter i længden. Perfekt for både små og store børn mellem 3 og 10 år.

JABO legetårn 3

Jabo Legetårn 3 – Sjovt legetårn med gyngestativ, klatrereb og rutsjebane

Svenske Jabo er kendt for at producere udeprodukter i træ, der er perfekt tilpasset det nordiske klima, og produktsortimentet tæller alt fra annekser til legetårne. Jabo er et velrenommeret brand inden for branchen og har altid været eksponent for førsteklasses gør det selv-produkter med et særligt øje for funktion og design.

Jabo Legetårn 3 er forarbejdet i trykimprægneret fyrretræ og leveres komplet med gyngestativ, klatrereb og rutsjebane. Det er også kendetegnet ved at have en ekstra stor repos, så børnene får endnu mere plads til at udfolde sig og dermed kan træne motorikken. Legetårnet gør, at man kan skabe et helt unikt og varieret udemiljø for de mindste i familien. 

Dette er et populært produkt hos bl.a. Frishop. 

Legetårnet har, med en højde på 297 cm, en ret simpel opbygning, hvor selve legetårnet udgør midtersektionen, mens rutsjebanen og gyngestativet er placeret ud mod hver sin side. På de to andre sider er der gjort plads til henholdsvis klatrerebet og klatrevæggen. Det er derfor nemt at holde flere børn aktive på samme tid, der kan brænde krudt af time efter time i legetårnet. 
Jabos legetårn fås i tre varianter – 1 (lille), 2 (medium) og 3 (stort). Det mindste er med rutsjebane og klatrevæg, det næststørste med klatrevæg, gyngestativ og rutsjebane, mens det største som nævnt er med både gyngestativ, klatrereb/klatrevæg og rutsjebane, ligesom legetårnet har en ekstra stor repos. Prisen afspejler naturligvis modellens størrelse, og det er derfor værd at overveje, hvor stort et legetårn man ønsker sig, og hvad man vil investere i den udendørs leg. Prismæssigt vil forskellen typisk ligge på et par tusinde kroner. Det er i øvrigt også værd at notere, at Jabo producerer separate gyngestativer, hvis man er mere interesseret i dette, frem for et komplet legetårn.

VidaXL gyngesæt

VidaXL gyngesæt – Budgetvenligt valg med rutsjebane og 3 sæder

Hollandske VidaXL har været på markedet siden 2006 og er særligt kendt for deres online salg af diverse forbrugsvarer. De har dog også udviklet deres egne varer, såsom dette gyngestativ med rutsjebane, der er en af VidaXL’s populære varer. 

Sættet er forholdsvis simpelt med en 183 lang rutsjebane og 3 ergonomiske gyngesæder – en enkeltgynge samt et tandemsæde. Gyngestativet er holdt i de sprælske farver blå og orange. Det er forarbejdet i stål og plastik, og alle dele er sikret med stærke beslag over hele linjen. Rent aldersmæssigt henvender sættet sig til børn i alderen 3-10 år, og det har en max. kapacitet på 145 kg. Flere børn kan derfor sagtens lege samtidigt, hvad enten det gælder en tur i tandemsædet eller en rutsjetur på en solrig eftermiddag.

Dette kombinerede gyngesæt med rutsjebane har målene 297 x 193 x 180 cm, og det leveres komplet med stel, rutsjebane, enkeltsæde og tandemsæde. Sættet er nemt at samle, og der medfølger alt det nødvendige monteringsmateriale samt jordpløkker, så det er lige til at gå til, selv for den mindre erfarne gør-det-selv type.
Det er én af de lidt billigere produkter inden for gyngestativer med rutsjebaner og et godt valg til dig, der ikke nødvendigvis går efter et komplet legetårn, men alligevel gerne vil investere i børnenes udendørsleg og ønsker at skabe et enkelt miljø, hvor flere børn kan lege samtidig. De blå og orange farver tiltaler nok ikke alle. Mange ville givetvis i stedet gå efter de mere naturlige materialer, såsom træ. Til gengæld er dette gyngestativ vedligeholdelsesvenligt, ligesom det kan give et friskt pust i et måske ellers lidt kedeligt udemiljø. Børnene vil helt sikkert elske farverne, og det er i virkeligheden det allervigtigste.    

Jungle Gym Casa

Det sorte Jungle Gym Casa gyngestativ er et komplet legesæt med alt, hvad hjertet begærer. Her finder du både en rutsjebane, et legetårn, en sandkasse, et gyngestativ, samt et klatrestativ.

Dine børn er med andre ord garanteret timevis af sjov og leg, som helt sikkert nok skal få dem til at brænde al krudtet af på en hvilken som helst dag.

Gyngestativet står sortmalet, og kan med fordel eftermales for bedre beskyttelse. Sørg derudover for at give træet ny maling med jævne mellemrum, så gyngestativet holder sig så længe som muligt.

Jungle Gym Cottage

Jungle Gym Cottage er et flot og naturligt udseende gyngestativ med en rutsjebane påmonteret. Gyngestativet har et tårn i den ene side, som skal forestille en hytte, og denne kan bruges som hule hvor børnene kan gemme sig og lege.

Ydermere er der plads til en sandkasse i bunden, og der medfølger to røde gyngesæder samt en gul rutsjebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *