Gyngestativ i træ: Gyngestativer af træ til timevis af sjov og leg

Med et gyngestativ af træ er der plads til timevis af sjov og hygge i haven. Både store og små kan samles omkring gyngestativerne, som også kan kombineres med et legetårn eller en rutsjebane til børnene.

Trægyngestativer er det bedste valg til enhver have, fordi træet nemt kan males og holder længe hvis der blot sørges for let regelmæssig træbeskyttelse. Det er samtidig muligt at købe præcist den type gynger du måtte ønske, eksempelvis en stor sansegynge. Til de fleste gyngestativer er almindelige gynger dog inkluderet i prisen.

Hvilket gyngestativ skal du så vælge? Vi har taget et kig på markedet, og samlet nogle af de flotteste og sjoveste lige her.

Jungle Gym Casa

Det sjove Jungle Gym Casa gyngestativ er mere end bare et gyngestativ. Her får du nemlig både et legetårn og rutsjebane med i pakken, og da det er sortmalet passer det perfekt til enhver have uden yderligere behandling.

Gyngestativet er fremstillet af fyrretræ, men da det i forvejen er behandlet kræves der ikke yderligere for at det kan tåle dansk vind og vejr.

Udover at rumme både gyngestativ og legetårn, er der også en lille sandkasse i bunden af tårnet. Der medfølger også to gynger, så dem skal du ikke ud og skaffe ved siden af.

Læs også: Sjove legehuse af træ til timevis af leg i haven

Nordic Play trægyngestativ med rutsjebane

Her får du et godt solidt gyngestativ med rutsjebane i den ene side, så ungerne kan få timevis til at gå med sjove lege og fysiske udfoldelser.

Gyngestativet er lavet af trykimprægneret fyrretræ, og det tåler således vind og vejr uden yderligere behandlinger kræves. Skulle du have lyst kan det dog males, men det er ikke en nødvendighed.

Den medfølgende rutsjebane måler 220 centimeter i længden, og er monteret til en lille platform på siden af gyngestativet.

JABO gyngestativ i rustik trækonstruktion

JABO gyngestativet er et fint, sjovt og solidt trægyngestativ, der er konstrueret af runde elementer. Det giver gyngestativet et pænere og mere rustikt udseende, der passer godt til enhver slags have.

Gyngestativet er selvfølgelig lavet af træ, som er trykimprægneret og dermed tåler al slags vind og vejr uden yderligere behandling.

Der er inkluderet et par gynger til dette stativ, så dette skal du ikke tænke på.

Nordic Play gyngestativ af træ inkl. 2 gynger

Dette Nordic Play trægyngestativ sælges til en yderst overkommelig pris, og der medfølger endda et par gynger. Det er således et perfekt begynderstativ til mindre børn, og det er nemt at sætte op.

Gyngestativets elementer er fremstillet af trykimprægneret fyrretræ, som ikke kræver yderligere behandling for at holde i flere sæsoner. Du kan dog give det et lag træbeskyttelse eller træmaling, hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af det.

Plus Cubic gyngestativ inkl. 2 gynger

Plus Cubic er det perfekte gyngestativ for dem, der ønsker en flot og simpel løsning til den mindre have. Hele sættet består nemlig bare af tre kraftige stolper af trykimprægneret træ, og stativet skal således blot nedgraves i to huller.

Gyngestativet har robuste metalsamlinger i hjørnerne, og der medfølger et par gyngesæder i en frisk limefarve. Du har således alt hvad du behøver, og skal ikke investere i andet ved siden af. Da stolperne er lavet i en længde der passer til nedgravning, behøver du heller ikke at sikre gyngestativet yderligere med jordankre el.lign.

Jungle Gym Swing

Dette sjove Jungle Gym gyngestativ har både en gynge og en “monkeybar”, hvor sidstnævnte er designet til at børnene kan svinge sig i armene. Det er således et godt og alsidigt stativ til aktive og opfindsomme børn, der elsker at lege på nye måder.

Gyngetativet er lavet af trykimprægneret træ, og pakken inkluderer alt hvad du har brug for af gynger, beslag, skruer og jordankre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *