Gulvlamper i kobber → Pynt stuen eller værelset op med en lampe i kobber

Kobber-looket er et eftertragtet, fordi det fremstår skinnende med en varm rustik glød. Derfor passer det perfekt ind i den moderne indretningsstil, hvor der ønskes nogle enkelte elementer der kan bryde med de rå undertoner. Mange sammensætter ofte deres væglamper med gulvlamper i kobber for at skabe en helt unik stemning i rummet.

Med en gulvlampe i hel eller delvis kobber, kan du skabe en unik og hyggelig atmosfære i din bolig.

Se hvilke favoritter vi har udvalgt lige her.

Nielsen Light Fodgænger

Fodgænger er en smart dobbelt gulvlampe med en stander i kobber, der fremstår enkel og stilren.

Gulvlampen kan stå i hjørnet bag sofaen eller lænestolen, eller den kan stå for sig selv i et hjørne og lyse op.

Begge lampeskærme er monteret på fleksible arme, der kan drejes i alle retninger du måtte ønske. Skærmene er sorte med fatninger i kobberlook, og selve armene er i sølvlook.Der kræves 2 x E27 pærer til denne lampe.

Fodgænger gulvlampen er 155 centimeter høj.

Belid Diablo

Belid har skabt denne gulvlampe i kobber, som de kalder for Diablo. Der er dog ikke meget djævelsk over den her flotte og stilrene gulvlampe, der vil stå perfekt for sig selv eller i et lounge område.

Gulvlampen står på en slank fod a kobber, som ender i en lampeskærm med plads til en E27 pære. Her reflekteres lyset på en helt speciel måde i skærmens hvide indre, hvilket betyder at lyset kastes rundt i alle retninger og skaber en varm atmosfære.

Belid Diablo er 149,2 centimeter høj, og skærmen måler 50 centimeter i diameter.

Frandsen Klassik

Frandsen Klassik er en kendt klassiker, hvilket navnet måske også understreger. Designet går bare aldrig af mode, og den vil altid kunne finde en plads i de danske hjem.

Gulvlampen har et flot blankt kobberlook fra top til fod, og lyset kan spredes i flere retninger.

Med Frandsen Klassik får du et godt retningsbestemt læselys omkring din sofa, lænestol eller på soveværelset. Mulighederne er mange.

Gulvlampen måler 140 centimeter i højden, og lamperne bruger en E14 pære hver.

Belid Cato LED

Belid Cato er en smart og simpel gulvlampe med den 3 Watt LED lyskilde, der giver et rigtig godt læselys.

Gulvlampen kan bruges til mange forskellige formål, eksempelvis i soveværelset, hyggekrogen, bag sofaen, og meget mere. Selve armen kan desuden justeres, og lampen lige så.

Belid Cato måler 133,9 centimeter i højden.

Hobby Deluxe

Hobby Deluxe er en stor og flot arkitekt gulvlampe i et skinnende kobber look, der får den til at fremstå varm og elegant.

Gulvlampen kan bruges ved siden af skrivebordet, i et hjørne af stuen, ved sengen, og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Udover kobber fås den også i flere forskellige farver, der alle kan ses på ILVAs hjemmeside.

Vibia Mayfair

Vibia Mayfair er en slank lille gulvlampe i kobber, der med sin fine lille lampeskærm passer fint ind i mange forskellige indretningsstile.

Diego Fortunato har designet denne gulvlampe, som har vundet flere priser i henholdsvis 2017 og 2018. Det er således allerede en designperle, der formentlig vil blive husket og genkendt i mange årtier frem.

Gulvlampen står fint i et hjørne for sig selv eller bag en lænestol, dog bør den helst ikke gemmes for meget væk da den så vil “forsvinde” i mængden.

Højden på den her gulvlampe er 147 centimeter.

Muuto Leaf

Muuto Leaf er en flot og stilren gulvlampe i kobberlook, og idéen er selvfølgelig at den skal være så let og simpel som overhovedet muligt. Deraf det passende navn, “Leaf”, som selve lampen også er formet efter.

Lyskilden er energibesparende LED dioder på 12 Watt, der giver et godt lys i dit læsehjørne.

Lampen måler 118 centimeter i højden.

Slamp Flora

Designeren Zaninni De Zanine har skabt denne smukke gulvlampe, der har et sofistikeret design med en utrolig grad af detaljerigdom.

Slamp Flora bruger 3 x E27 pærer, og kan skabe et godt lys omkring et lounge område. Den måler 50 centimeter i diameter, og står på 3 slanke ben.

Det er en større gulvlampe, som måler 170 centimeter i højden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *