5 dejlige grønne velour puder

Der er noget særligt ved velour, som gør det til et eftertragtet materiale. Det er ikke kun fantastisk blødt og lækkert at røre ved, men giver også et flot overfladeskær.

Grønne velour puder er det perfekte match til stuen, hvor der ønskes nogle fine naturlige farvenuancer i kombination med rå elementer af træ, beton og sten.

Se vores grønne velourfavoritter lige her:

HAY Dot Cushion 1 Dot

HAY Dot Cushion 1 Dot er en skøn grøn velour pude, som i modsætning til den grønne HAY Dot pude i bomuld har en knap i samme farve som betrækket.

Puden er dejligt blød, og du ligger fantastisk på den. Den er fyldt med polyesterfibre, som skaber en dejlig formfast pude, der ikke mister pusten med tiden.

Da det er en aflang pude, måler den 60 x 45 centimeter.

Pure Culture Velour

Pure Culture Velour er en skøn ensfarvet pude med grønt betræk, og den passer således perfekt ind i den minimalistiske indretningsstil.

En lille lækker detalje findes i hjørnet af puden, hvor det lille læderlogo kan anes.

Puden findes i mange forskellige farver, som kan ses ved at klikke videre til Møbelkompagniet på knappen herunder.

Viridis

Viridis er en flot aflang pude med et skønt velour betræk og spændende mønster, der dels er grønt og dels er sort, med enkelte gule pletter sat vilkårligt hist og her.

Puden måler 40 x 60 centimeter, og passer til mange forskellige indretningsstile fra den moderne til den klassiske stil.

Folio

Folio puden er en smuk grøn pude med skønt velour betræk og et betagende mønster.

Kigger du tæt på, vil du se at mønsteret har form som blade. Det er et spændende mønster, som skaber en helt unik struktur i overfladen.

Puden er kvadratisk og måler 50 x 50 centimeter.

Harlequin

Som navnet antyder, har denne pude et fint mønster i harlequin tern over hele overfladen. Det er en dejligt blød pude i en mineralblå/grøn farve, der passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile.

Puden er med blødt velourbetræk, og den er yderst komfortabel at ligge på. Den måler desuden 50 x 50 centimeter, hvilket er en fin størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *