Flotte grønne puder, der inviterer naturen indenfor

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Med grønne puder inviteres naturen indenfor i din sofa eller på sengen, og de grønne farvenuancer skaber en rar og venlig atmosfære.

Puderne i denne artikel har betræk i forskellige grønne nuancer, og nogen har desuden mønstre eller flotte motiver.

Se vores favoritter herunder, og bliv inspireret til dit næste køb.

Sinnerup Kosher pude – Smuk, grøn pude produceret under ordentlige forhold

Sinnerup Kosher pude – Smuk, grøn pude produceret under ordentlige forhold

Sinnerups Kosher pude har en smuk grøn farve, der vil kunne pynte i et ethvert hjem. Det er muligt at vælge mellem forskellige størrelser, herunder 40 x 40 cm eller 50 x 50 cm, og du kan derfor vælge lige netop den størrelse, der vil egne sig bedst til dit hjem. 

Går du meget op i, om dine varer er produceret under ordentlige forhold, både ift. dyrevelfærd og produktion, er puden et godt valg til dig. Pudens fjer lever op til kravene for god dyrevelfærd i EU, da der er tale om europæiske, genanvendte fjer. Der er altså tale om et valg, hvor der både er tænkt over dyrevelfærden, samt brugen af kemikalier til fremstillingen af puden. Der er netop ikke brugt kemikalier i produktionen, og du kan grundlæggende forvente en pude af høj kvalitet. Den er behagelig at ligge med, eftersom puden er duntæt, hvilket betyder, at den vil give din krop god støtte.

Der er samtidig tale om en praktisk pude, da der er en lynlås i siden. Det er med til at sikre, at puden er forholdsvis nem at rengøre, og skulle uheldet være ude, er det rart, at pudebetrækket er nemt at tage af og på.

Sinnerup Velourpude – designet i en dyb, mørkegrøn farve

Sinnerup Velourpude – designet i en dyb, mørkegrøn farve

Er du vild med velour i indretningen, er velourpuden fra Sinnerup et godt bud på en smuk, grøn pude til hjemmet. Puden har en meget anvendelig størrelse på 40 x 40 cm, så den vil kunne passe ind flere forskellige steder i hjemmet. Du kan for eksempel placere velourpuden i sofaen eller i en lænestol, hvor den dybe, grønne farve vil være med til at skabe en behagelig atmosfære.

Har du flere genstande af velour i hjemmet, kan du vælge at kombinere puden med disse, men det vil også være muligt at kombinere puden med andre puder. Ønsker du at puden skal være en smule større, er det også en mulighed at købe puden i målene 50 x 50 cm. 

Velourpuden er en populær vare hos Sinnerup, hvilket kan skyldes, at velour er på mode lige nu. Velourmaterialet er fremstillet af polyester, og det er muligt at lyne pudebetrækket af, hvilket er en klar fordel, når det kommer til rengøring. Selve puden indeholder fjer, og det gør, at puden er meget behagelig at ligge- eller sidde med. 

Sinnerup Siri – Fløjlspude med et flot, stribet mønster

Sinnerup Siri – Fløjlspude med et flot, stribet mønster

Ønsker du at finde en grøn pude, hvor der både sker lidt ekstra hvad angår mønster og materiale, vil det være værd at tage et kig på Siri i mønstret fløjl fra mærket Sinnerup. Der er her tale om en pude i et fløjlsmateriale, der er med til at gøre, at det er meget behageligt at benytte puden. Der er et stribet mønster i puden, hvor der skiftevis løber lodrette- og vandrette striber, og dette er med til at give puden et flot udtryk. Den vil helt klart kunne pynte i langt de fleste hjem, og med den grønne farve, er det en pude, der indbyder til en naturlig og rolig atmosfære. 

Fløjl som materiale er meget moderne, og du vil helt sikkert synes om at have en pude af fløjl stående i dit hjem. Puden har en aflang form, så den vil være oplagt at placere i en sofa eller som ryglæn i en lænestol. Det er muligt at vælge mellem to forskellige størrelser, alt efter hvor stor, du ønsker, at din pude skal være. Du kan først og fremmest vælge puden i størrelse 30 x 50 cm, men ønsker du i stedet, at puden skal have en kvadratisk form, kan du vælge størrelsen 45 x 45 cm.

Outback

Den grønne Outback pude har et flot kaktus mønster på den ene side, og på den anden side er den neutral hvid.

Puden har et lækkert betræk af bomuld, og den måler 50 x 50 centimeter. Dette er en god størrelse for pyntepuder til både soveværelset og stuen.

Farven er frisk grøn, og selve mønsteret er lysegrønt.

Kata

Hvis du vil have en anderledes grøn pude, som samtidig er rigtig sød at se på, er Kata puden et godt valg.

Puden er nemlig formet som en skildpadde med en grøn top, samt grønne og grå striber ned langs sider og ben.

Kata puden er af økologisk bomuld, og har en diameter på 30 centimeter samt højde på 10 centimeter. Betrækket er af Oeko-Tex certificeret bomuld, og udover den grønne farve fås den også i rød, blå eller grå farve.

Flexa Room Collection

Flexa har skabt nogle fantastiske børnesenge med opbevaring, og den grønne Flexa Room Collection-pude passer da også perfekt til deres senge.

Puden har en lysegrøn side med et flot mønster syet ind i betrækket, samt en mørkegrøn side. Den måler 40 x 40 centimeter, og er en rigtig fin lille pyntepude til brug i alle slags rum.

Södahl Basic Knit

Södahl Basic Knit er, som navnet antyder, en pude med et strikket betræk af bomuld.

Farven er mørkegrøn, og passer perfekt ind i den moderne nordiske indretningsstil. Den måler 45 x 45 centimeter, hvilket er en fin størrelse til de flestes behov.

WOUD Level Daybed Pude

WOUD Level Daybed puden passer perfekt til deres daybed med læderbetræk, men passer også perfekt i en hvilken som helst sofa eller på sengen.

Det er en aflang pyntepude med betræk af læder, som er farvet mosgrønt. Den måler 23,5 x 67 centimeter.

Tivoli by Normann Copenhagen Fairy Lights

Den her smukke grønne pude er designet af Normann Copenhagen og indgår i Tivoli-kollektionen. Den har et fint motiv lavet af en lurex tråd, og betrækket er af 100% bomuld.

Puden findes også i en dyb blå udgave, og fælles for begge disse puder er at farverne er skruet godt op. Så hvis du ønsker en pude med god farveintensitet, er den absolut et godt valg.

HAY Dot Cushion ST 1 Dot

HAY Dot Cushion ST 1 Dot er en ultrapopulær pude, der her er vist med et grønt betræk og en enkelt grøn kontrastknap i midten.

Knappen er på denne pude grå, og puden passer perfekt ind i den moderne minimalistiske indretningsstil.

Da puden er aflang, måler den 60 centimeter i længden og 45 centimeter i højden. Den passer således perfekt i en lavrygget sofa.

Broste Copenhagen Quilt Ring

Broste Copenhagen Quilt Ring er en flot grøn pude med et cirkulært mønster og en krøllet overfladestruktur, der giver den en flot rå udstråling.

Du skal dog ikke lade dig narre, for puden er med det blødeste grønne velourbetræk, og du vil sagtens kunne hvile hovedet herpå.

Udover at findes i grøn velour, kan puden også fås i grå eller mørkegrå.

Bemærk at der her skal tilkøbes en monteringspude på 40 x 40 centimeter.

FDB Møbler Eske

Den her flotte grønne pude hylder FDB’s rige designhistorie, hvilket kommer til udtryk i mønsteret der forestiller det klassiske røde logo.

Puden er designet af Gitte Lægård, og betrækket er af 100% bomuld. Den måler 50 x 50 centimeter, og fås også i en blå udgave.

En smuk og moderne pude, der matcher den nye nordiske indretningsstil perfekt.

FDB Møbler Birk

Gitte Lægård står bag Birk-kollektionen, som består af puder med grønt eller gråt betræk. Det er aflange puder på 30 x 50 centimeter, som passer perfekt til både sengen og sofaen.

Puden har et betræk af 100% bomuld, og designeren har “lånt” overfladestrukturen i stoffet fra birkebark (deraf navnet på puden).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *