Bløde grønne plaider til den moderne indretning

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

En grøn plaid skaber et naturligt og fredsommeligt udtryk i din sofa, uanset om denne er lavet af bambus eller læder, og mange vil naturligt kunne falde til ro i de dejlige grønne farvenuancer.

Plaiderne herunder er lavet af forskellige materialer, og nogen har fine små frynser langs siderne. Et perfekt match til den moderne nordiske indretningsstil, hvor naturlige farvenuancer er yderst velkomne.

Se vores favoritter i denne inspirationsartikel.

VidaXL – Dekorativ plaid i blød kvalite

VidaXL – Dekorativ plaid i blød kvalite

Giv et af hjemmets møbler nyt liv med VidaXL plaiden. Det er en meget komfortabel plaid i 100 % bomuld. Naturmaterialet gør kvaliteten blød og behagelig. 

Modellen har et luksuriøst mørkegrønt design med kvaster og en struktur, der giver den sit eget præg. Ud over at give dig varmen er VidaXL plaiden en invitation til at sætte sig godt til rette. Læg den over et armlæn på sofaen eller en stol, og skab en afslappet atmosfære. Plaiden er farvet og stenvasket. Den er dejlig stor med målene 160 x 210 centimeter. 

Broste Copenhagen LINO – Blød plaid i dansk design

Broste Copenhagen LINO – Blød plaid i dansk design

LINO er en velskabt plaid fra det populære danske mærke Broste Copenhagen. Plaiden har en unik struktur og sæsonens grønlige farvenuancer, som giver dit møbel et nyt og moderne præg.  

Komforten er i højsædet takket være plaidens kombination af viskose og 60 % bomuld, der gør den lun og blød at vikle om sig. Læg den i dit foretrukne møbel, og lad den være med til at forme hyggen i rummet. 

Plaiden er skabt af et de førende designbrands i hele Skandinavien. Den skriver sig smukt ind i en nordisk boligindretning. LINO måler 130 x 180 centimeter.

Adriane

Adriane er en flot lysegrøn plaid, der måler 130 x 170 centimeter. Den har små hvide frynser i enderne, og et lille læderlogo påsyet i det ene hjørne.

Plaiden er lavet af en kombination bestående af bomuld, akryl og uld, og den er dejlig let at ligge/sidde med.

Udover den lysegrønne farve, fås Adriane plaiden også i en blå farve.

Kalkas

Kalkas plaiden er mørkegrøn med et offwhite mønster, der forestiller små firkantede prikker.

Udover mønsteret har plaiden også små riller i selve stoffet, som giver en flot struktur i overfladen.

Denne plaid måler 130 x 170 centimeter, og er en en smule tungere i stoffet. Den er fremstillet af bomuld, og fås også i en sort eller mørkegrå variant.

Kesa

Kesa er en fin naturgrøn plaid med et boblemønster, der pryder hele tæppet. Herudover er der også en bred lysegrøn kant hele vejen rundt, samt et fint lille logo af læder i det ene hjørne.

Det er en dejlig let plaid, som er lavet af økologisk bomuld og fås i flere forskellige farver. Den måler 100 x 140 centimeter, og er således ideel til brug i en stol på terrassen.

Moss

Moss er en flot grøn plaid, der fremstår som værende strikket af tykt og blødt bomuldsgarn.

Plaiden er dejligt simpel og stilren, med et lille læderlogo påsyet det ene hjørne. Med en størrelse på 130 x 170 centimeter er den stor nok til at du kan ligge ned og dække hele kroppen til.

Moss er en lidt tungere plaid med en vægt på 1,55 kilo, og bomuldet er Oeko-Tex certificeret.

Tekla Pure New Wool

Danske Tekla har lavet denne skønne plaid, som er fremstillet af 100% rent lammeuld. Den har en frisk grøn farve med hvid syning langs kanterne, og med en størrelse på 130 x 180 centimeter passer den til de flestes behov.

Plaiden ligger fint i både sofaen og lænestolen, og uld har en eminent evne til at holde dig varm når du har allermest brug for det.

Der er påsyet et hvidt logo med sort tekst i det ene hjørne af denne plaid.

HAY Mono

HAY laver nogle flotte og stilrene plaider, der passer perfekt ind i den minimalistiske nordiske indretningsstil.

Det gælder ikke mindst Mono plaiden, der her vises i en lysegrøn farve og i et helt enkelt design. Den lækre plaid er lavet af 100% uld, og skaber en dejlig lys og venlig atmosfære i rummet.

Med en størrelse på 130 x 180 centimeter er den stor nok for de fleste, og så har den små søde frynser i hver ende.

HAY Mohair

HAY Mohair er en flot to-farvet plaid, og som navnet antyder er den lavet i en blanding af Mohair og Merino uld i forholdet 70:30%.

Plaiden er fantastisk lækker og blød at røre ved, og samtidig varmer den dejligt uden overhovedet at føles tung.

HAY Mohair måler 120 x 180 centimeter, og er her vist i en grøn farvekombination. Den fås også i andre flotte og spændende farver.

Skagerak Iota

Skagerak Iota er en smuk og eksklusiv plaid i 50% Alpaka og 50% Merino uld, der tilsammen giver en fantastisk lækker og blød følelse.

Plaiden er mørkegrøn med et hvidt mønster og hvide frynser i enderne. Den er desuden en smule større end andre plaider, og med målene 140 x 197 centimeter passer den perfekt til alle.

Muuto Ripple

Muuto Ripple er en speciel plaid designet af Margrethe Odgaard. Den er vævet af bomuld efter en speciel metode, som skaber en helt unik overflade på tæt hold.

Plaiden har en lys kant hele vejen rundt, og den måler 115 x 180 centimeter. Alt i alt en rigtig fin og flot plaid, der passer perfekt sammen med moderne indretning.

Bloomingville Plaid

Bloomingville inviterer naturen ind i sofaen med dette grønne mønster, der pryder denne skønne plaid.

Her er der tale om en lidt mindre plaid på 130 x 160 centimeter, som passer perfekt til både stuen, soveværelset eller sågar på børneværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *