Grå Plaider → Bløde grå plaider i lækkert neutralt look

En grå plaid er det perfekte valg for dig, der allerede har mættet boligen med flotte farver. Grå gør nemlig ikke meget væsen af sig, og kan matches med alle farver – såvel mørke som lyse.

Grå plaider fås både med og uden mønstre i stoffet, og vi har samlet lidt forskellige valgmuligheder i denne artikel.

Se med herunder, og lad dig inspirere.

FRINGE

Fringe – Lun Georg Jensen plaid i merinould

Når det kommer til at holde sig lun og varm indendørs i vinterperioden, er det oplagt at vælge en plaid i ren merinould. Denne fine og hudvenlige uldkvalitet kradser ikke, og det er et materiale, som hele familien vil elske. Fringe plaiden er lavet i et smukt, antracitgrå look, der vil matche enhver boligstil. Produktet er en favorit blandt kunderne hos Damask.dk.

Om Fringe

Det skal være muligt for dig eller dine børn at kunne putte sig tæt under et dejligt tæppe og lade kroppen slappe helt af. Der er mange fordele ved at vælge denne luksuriøse plaid fra Georg Jensen. 

For det første kan du lægge dig komfortabelt til rette i sofaen eller lænestolen og have det lune tæppe sluttet tæt til om dig uden fysiske gener. 

Almindelig uld giver de velkendte gener med at irritere huden. Det kan være forstyrrende, når du har brug for at slappe af og holde varmen. Merinould er ekstra, fin uldkvalitet, der føles lige så blødt som silke. 

Selvom det anbefales, at du renser Fringe plaiden, er det muligt at vaske tæppet ved et uld- eller skåneprogram ved maksimal 30 grader. 

Du kan således selv rengøre det smukke tæppe, så du og familien kan få glæde af det i masser af år frem. 

Fringe er lavet til at matche den moderne boligstil. I mere end 100 år har den danske designervirksomhed, Georg Jensen, været frontførende i forhold til at designe produkter til hverdagene i bedste kvalitet. 

Detaljer

 • Designet af én af Danmarks mest anerkendte og hæderkronede designvirksomheder
 • 130x180cm
 • Smukt design i antracitgråt look
 • Allergi- og hudvenlig
 • Kan vaskes ved skåneprogram i vaskemaskinen 
Flecked

Flecked – Stort plaid i uld/bomuld

Vil du have de mest afslappende og komfortable forhold derhjemme på sofaen eller i lænestolen? Materialet af dine tekstilprodukter har stor indflydelse på, hvor hudvenlige de er, og dermed hvor behagelige de er at have tæt ind til kroppen. Denne smukke og vendbare plaid er lavet i en skøn kombination af både bomuld og uld. 

Det er en kundefavorit hos Damask.dk.

Om Flecked

Med Flecked får du det bedste fra begge verdener fra både uld og bomuld. Mens uld giver varme, leverer bomuld en dejlig følelse mod huden. Den smarte ved designet af Flecked er, at det er vendbart. Det er gråt på den ene side og sort på den anden. 

Du kan indrette og skabe fornyelse i stuen, på værelset eller på kontoret, når du kan vende plaiden med den farve, som passer til dine indretningsmæssige præferencer. 

Du behøver ikke tage på vaskeri med Flecked, når det er tid til at rense det og højne hygiejnen omkring det. Du kan vaske det selv i maskinen ved et skåneprogram og brug af uldvaskemiddel. 

Dermed bliver det ikke lettere at højne trivslen og skabe velvære for kroppen, når temperaturerne udenfor begynder at blive lave. 

Har du fået smag for designet af Flecked, kan du supplere med puder fra Georg Jensen. Flecked er en serie bestående af de uundværlige tekstiler, som skaber tryghed, afslapning og komfort hele året rundt. 

Detaljer

 • 120x180cm 
 • Kan vendes med både grå og sort side
 • Kan matches med puder fra samme serie hos Georg Jensen
 • Egnet til vask i maskine (husk at bruge skåneprogram)
 • Tidløst og stilrent look

Shelly

Den grå Shelly plaid har et smukt strikket mønster i overfladen, og den grå nuance er til den lyse side, hvilket betyder at plaiden passer til de flestes indretningsstil.

Plaiden måler 130 x 170 centimeter, hvilket er en helt fin størrelse. Den er lavet af Oeko-Tex certificeret bomuld, og er både lækker og luftig at sidde med.

Vallborg

Vallborg har et flot geometrisk mønster, og den grå plaid er lavet af melange bomuld med en blød strikket struktur i overfladen.

Plaiden måler 130 x 170 centimeter, og der er en grå kant langs alle sider. I det ene hjørne er desuden påsyet et lille gråt logo i læder.

Nabila

Den her grå plaid er lavet af akryl, og måler 130 x 170 centimeter. Det er en klassisk plaid med flotte offwhite frynser i begge ender, der giver den et fint klassisk look.

Plaiden fungerer sammen med de fleste indretningsstile, og kan sagtens bruges såvel inde som ude.

Biederlack Plaid

Biederlack Plaid – Dejlig blød og klassisk plaid

Denne klassiske, tykke bløde plaid fra Biederlack er meget populær hos Coop.

Den passer perfekt ind i ethvert hjem med nordiske, lyse toner med sit tofarvede design. 

Plaiden er ideel til de helt kolde dage, hvor den står på hygge i sofaen med familien, eller en eftermiddag med en god bog og en kop varm kakao. 

Plaiden måler 150×200 cm. Det er et blandingsprodukt, der består af 50% bomuld, 43% polyacryl og 7% polyester. Det giver en super blød og dejlig plaid, som samtidig er utrolig nem at gøre ren, da den tåler maskinvask på op til 30 grader. 

Det tyske mærke Biederlack er et mærke, der gennem 125 år har stået for en høj kvalitet. De er innovative og udvikler kontinuerligt nye metoder til at fremstille væve og indfarve deres bløde og lækre plaider og andre produkter.

Biederlacks mål er, at mennesker skal føle sig tilpasse, uanset hvor de er. Med det for øje, skaber de en serie af bløde, hyggelige, smukke og kvalitetsrige produkter, der skal gøre dit hjem til et hyggeligt og lunt sted at opholde sig.

Plaiden er antistatisk og lavet i åndbart materiale, som gør den hud- og allergivenlig 

Detaljer:

 • Biederlack, et tysk kvalitetsmærke gennem 125 år
 • To-farvet grå
 • 150×200 cm
 • Vaskes ved 30 grader
 • 50% bomuld, 43 % polyacryl og 7% polyester.

Selma

Denne grå plaid har t flot tværgående mønster af tekstil, der er påsyet den grå overflade.

Plaiden har fine hvide frynser i begge ender, og stoffet er en blanding af bomuld og akryl. Striberne er blå, og selve plaiden er i en lysegrå nuance.

Selma plaiden måler 130 x 170 centimeter.

Lombard

Denne skønne plaid har et flot mørkegråt sildebensmønster, der giver den et eksklusivt udtryk. Plaiden måler 130 x 170 centimeter, hvilket er en fin størrelse, og langs siderne er der en grå kant.

I det ene hjørne er der påsyet et lille læderlogo, og plaiden passer fint til den moderne nordiske indretningsstil, men kan derudover sagtens matches til andre stile på grund af det simplistiske design.

Moss

Moss er en skøn mørkegrå plaid med en dejlig strikket struktur, der betyder at den er en smule tungere end andre plaider.

Plaiden måler 130 x 170 centimeter, og passer derfor fint til de fleste. Den er fremstillet af melange bomuld, og er Oeko-Tex certificeret.

Denne helfarvede plaid fås i mange forskellige farver, som du kan se hos ILVA. Blandt andet også en lysegrå variant.

Høie Blåfjell

Høie Blåfjell er en flot grå plaid, der har forskellige grå nuancer i det geometriske mønster. Den måler 130 x 180 centimeter inklusiv frynser, og det er således en god størrelse for de fleste.

Plaiden er lavet af 100% uld, og den er derfor dejligt varm. Det er en rigtig fin og god plaid, der kan bruges i mange forskellige indretningsstile.

Høie Rondeslottet

Høie Rondeslottet er en flot ensfarvet plaid, der er mørkegrå og måler 130 x 180 centimeter. Den har frynser i begge ender, og den passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile.

Plaiden er en del af en serie, der fås i mange forskellige farver. Den er lavet af 100% uld, som er dejligt varmt og godt isolerende.

Læsø Garnspinderi Diagonal

Fra Læsø Garnspinderi kan du få Diagonal plaiden, der som navnet antyder har tværgående linjer i det lækre bløde stof.

Plaiden er lavet af 100% uld i en kombination af grå og hvide striber. Den fnugger, og uldet er fra gotlænderfår, mens det hvide uld er fra new zealandske lam.

Diagonal plaiden måler 140 x 240 centimeter, og er derfor dejligt stor.

Marc O’Polo Nordic Knit

Marc O’Polo Nordic Knit er en skøn strikket plaid, der er mørkegrå og simpel i designet.

Plaiden måler 130 x 170 centimeter, og den passer fint ind i den minimalistiske nordiske indretningsstil.

Form & Refine Aymara Moulinex

Moulinex er en skøn plaid i et spændende design, og den er lavet af 100% alpaca uld. Det er således en virkelig blød og lækker plaid, der kan bruges på alle årstider.

Plaiden har fine lange hvide og grå frynser, og den er desuden lysegrå med et lille logo nederst i det ene hjørne.

Moulinex plaiden måler 130 x 190 centimeter, og fås også i en anden variant som er hvid og lysegrå.

&Tradition Collect Throw SC32

Den her flotte grå plaid har fine frynser hele vejen rundt, og den har forskellige grå nuancer på hver side.

Plaiden måler 140 x 210 centimeter, og er lavet af 100% bomuld. Udover den grå variant som er vist her, kan du blandt andet også få den i blå og lysegrå.

Det specielle ved denne plaid er måden stoffet er behandlet, hvilket skaber en naturligt krøllet overflade på begge sider.

HAY Crinkle Stripe

HAY Crinkle Stripe har en flot mønstret overflade i lysegrå og mørkegrå nuancer, der er formet som firkanter over hele plaiden.

Crinkle Stripe plaiden måler 150 x 210 centimeter, og der er små fine frynser i begge ender. Den er lavet af 100% bomuld, og er en del af en større serie af plaider i forskellige farver.

Silkeborg Uldspinderi Mandø

Mandø-plaiden er lavet af 100% uld fra gotlandsfår, og den er derfor dejligt blød og varmende på de kolde dage.

Plaiden har lyse striber i vandrette og lodrette retninger, og den måler i alt 140 x 240 centimeter. Den er en del af en skøn serie plaider, som fås i forskellige farver. Her er den vist i den grå udgave, som nok er den mest universelle model.

By Lassen Mesch

By Lassen Mesch har tværgående striber, der krydser plaiden i forskellige vinkler. Det er en skøn grå plaid på 140 x 210 centimeter, og den er designet af Mogens Lassen.

Plaiden er af 100% uld, og har forskellige nuancer på begge sider. Den passer perfekt ind i den moderne minimalistiske indretningsstil, som er særdeles eftertragtet herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *