Glaskrukker med låg → Find din favorit her og pynt op

Krukker af glas er perfekte til opbevaring i køkkenet, da de giver perfekt overblik over indholdet. Det er således slut med at lede i krukker og æsker i blinde, for her er der intet der kan gemme sig.

Glaskrukker med låg kan bruges til lidt af hvert, og mange bruger dem blandt andet til pasta, nødder, frø, samt alt det andet der ofte indgår i dagligdagens madlavning. Du kan også fylde krukkerne med forskelligt pynt, hvis du ønsker at bruge dem i et dekorativt indslag.

Herunder har vi samlet vores favoritkrukker af glas.

Holmegaard Scala

Homlegaards glaskrukker i Scala-serien er særdeles flotte og veldesignede, med et metalspænde der holder låget godt på plads.

Her er der tale om krukker i mange forskellige størrelser, samt låg med gummiringe der sikrer en helt lufttæt opbevaring. Disse glaskrukker er således ideelle til blandt andet syltning, men også langtidsopbevaring af flere forskellige slags madvarer.

Glaskrukkerne har et låg med rundt håndtag på toppen, der kan låses fast ved at trække metalringen op over toppen af håndtaget.

Krukkerne tåler maskinopvask, og findes i både små og store størrelser.

Rosendahl Grand Cru

Rosendahl Grand Cru er en flot serie af glas og skåle, der alle følger det samme eksklusive designkoncept.

Disse glaskrukker har et smukt slankt look, der er fuldstændig tidløst og fungerer sammen med mange slags indretningsstile.

Låget til disse glaskrukker er af massiv ubehandlet eg, og der er påsat en ring af silikone som sikrer at det slutter helt tæt om krukken.

Du finder Rosendahls Grand Cru-krukker i flere forskellige størrelser.

Bungalow Krukkesæt

Bungalow laver mange spændende ting til hjemmet, og vi har blandt andet også skrevet en hel artikel kun om Bungalow puder.

Her er det dog deres glaskrukker vi er faldet for, da de forestillet små og store æg med låg.

Brug disse glaskrukker til opbevaring af alt fra slik til nødder og kerner, og glæd dig over hvor flotte de ser ud i enhver vindueskarm eller køkken.

Glaskrukkerne fås i sæt med 2 styk.

House Doctor Mazzo

House Doctor Mazzo er en flot mellemstor glaskrukke med låg af glas, der står perfekt i det moderne køkken.

Krukken er af gråt glas, låget er højt således at det kan slutte ned omkring halsen på selve krukken.

Udover at fungere som en lukket krukke til opbevaring, kan du også fjerne låget og bruge den som vase.

Glaskrukken fra House Doctor måler 14 centimeter i diameter, samt 18 centimeter i højden.

Bloomingville Glaskrukke

Den lille glaskrukke fra Bloomingville er måske mere en pyntegenstand end den er funktionel, men faktisk fungerer den også rigtig fint til små mængder.

Krukken er af to stykker glas, der deles på midten, hvoraf det ene er beholderen og det andet er låget.

Bloomingville glaskrukken måler 8 centimeter i diameter og 6 centimeter i højden, og som sådan er den eksempelvis perfekt til tapas og andre små ting.

Selvsamme krukke fås også i røgfarvet glas.

Hübsch Krukkesæt

Hübsch laver mange fine ting, og er blandt andet kendt for deres entrebænke med indbygget opbevaring, samt cylinder vaser og andre indretningsartikler.

Disse røgfarvede glaskrukker er temmelig store i størrelsen, og kan bruges til mange forskellige formål. Den lille måler 15 centimeter i diameter samt 20 centimeter i højden, mens den store måler 25 centimeter i diameter og ligeledes 20 centimeter i højden.

Til begge glaskrukker medfølger et låg af træ, som har en gummiring monteret langs kanten for en tætsluttende lukning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *