2 dekorative gitter opslagstavler

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Opslagstavler formet af metalgitre er populære som aldrig før, og det med god grund. De har det helt rigtigt industrielle udtryk, som i kombination med andre dekorative indslag sætter trumf på den minimalistiske nordiske indretningsstil.

Vi elsker gitter opslagstavler for deres funktionalitet, men også fordi de rummer mange forskellige opbevaringsmuligheder.

Se nogle af de spændende modeller i denne inspirationsartikel:

House Doctor hylde – Minimalistisk gittertavle med hylde

House Doctor hylde – Minimalistisk gittertavle med hylde

Til dig med en minimalistiske eller moderne indretning i hjemmet, kan det være en enkel gittertavle, der er det rette valg. Denne model fra House Doctor er lavet med firkantede mønstre, der kan klæde både køkken, stue, kontor eller værelse. 

Produktet er et populært valg hos forbrugerne hos Pricerunner.dk.

Om House Doctor tavlen 

Det smarte ved opslagstavlen fra House Doctor er designet med en lille hylde forneden. Her kan du opbevare magasiner, løse papirer eller vigtige brochurer. Du får udvidet anvendelsesmulighederne med tavlen, når den både giver opbevarings- og ophængsplads. 

Selve gitteret er lavet i det velkendte og klassiske mønster med små, firkantede former. Det giver produktet et stilrent udtryk, og derfor kan tavlen bruges i alle rum derhjemme. Der findes efterhånden en masse tilbehør og magneter til disse populære gittertavler. Du kan løbende designe dit helt eget personlige ophæng med den minimalistiske tavle fra House Doctor. 

Produktet er designet i et stort, rektangulært design, der gør det let at få tavlen til at passe til vægge, hvor der hænger plakater eller billeder i forvejen. 

Du kan skabe en personlig væg med gittertavlen ved at hænge den op side om side med plakater i forskellige størrelser og med billeder.

Tavlen er skabt i vedligeholdelsesfrie og modstandsdygtige materialer, så du kan få glæde af den i mange år frem. Tavlen sælges til en konkurrencedygtig pris, der giver dig høj valuta for pengene. 

Detaljer 

 • Kan hænges op i mange forskellige rum 
 • God opbevaringsplads
 • Mange anvendelsesmuligheder 
 • Kan indgå som en del af dekorationen i personligt ophæng 
 • Skarp pris  

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

String Grid

Grid er en del af en større serie fra String Furniture, der første gang så dagens lys i 1950’erne. Sammen med resten af String-elementerne kan du kombinere denne gitter opslagstavle med en større opbevaringsløsning, der passer perfekt til kontoret, køkkenet eller kontoret.

Opslagstavlen har et vandret gitter, og den er kvadratisk med målene 40,5 x 40,5 centimeter. Herpå kan du eksempelvis ophænge ting med klemmer, eller du kan tilkøbe String Organizers som er et sæt kasser hvori du kan opbevare små nipsting.

String Grid er af stål, og fås i hvid, sort eller grå.

Lyra – opslagstavle med et grafisk look

Lyra – opslagstavle med et grafisk look

Lyra har et grafisk look, der adskiller sig fra de traditionelle gitter-opslagstavler. Mixet mellem firkanter og diagonale linjer giver en spændende dynamik, der spiller på den industrielle stil. Lyra fungerer som en dekoration i sig selv og er en perfekt twist til de ellers rene linjer i rummet.

Materialet er sort jern, og opslagstavlen måler 60 x 40 cm.  

Indretningstips til Lyra opslagstavle

Opslagstavlen passer ind overalt, og køber du et par klemmer eller S-kroge, er der utallige anvendelsesmuligheder. Brug den f.eks. i køkkenet til dine opskrifter, gerne i kombination med indbydende billeder, der giver dig lyst til at kaste dig ud i de nye kreationer. 

Lyra er naturligvis særligt velegnet til kontoret, men også i soveværelset. Pynt det sorte jern op med farverige tørklæder, eller placér dine halskæder på S-kroge, så du har et godt overblik over dit vigtigste tilbehør til dagens outfit. 

Alt for ofte ender postkort, julekort og søde, små hilsner i skuffen. Med en gitter-opslagstavle kan du lave en lille grafisk udstilling – kombinér postkort og feriebilleder eller julekort og julepynt, når hjemmet skal pyntes flot op til jul. Du kan også bruge gitteret til et display med gode koncertminder – find nogle fine klemmer, og hæng både koncertbilleder, setlister og billetter op på tavlen, så du altid kan mindes de gode stunder, når du går forbi tavlen.      

Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne, og med det personlige tilbehør som klemmer kan du sætte dit helt eget personlige præg på opslagstavlen. 

Lyra opslagstavlen fås til en yderst favorabel pris, så du eventuelt kan sætte flere op sammen og dermed skabe en større flade.

Detaljer

 • Mål: 60 x 40 cm
 • Vægt: 0,084 kg
 • Passer ind overalt
 • Smart grafisk look
 • Sort jern 

Nord Asti

Nord Asti er en flot og anderledes matsort opslagstavle med et gitter, der har et sekskantet mønster. Mønsteret har således samme form som hønsenet, og der er således bedre mulighed for at ophænge forskellige små ting på kryds og tværs.

Du kan ophænge denne opslagstavle enten lodret eller vandret, og de fire medfølgende S-kroge kan bruges til eksempelvis hængende miniplanter og lignende.

Zip

Zip er en rigtig fin gitter opslagstavle, hvor bunden er foldet op til en “lomme”. Her får du et flot og rustikt jerngitter med tilhørende opbevaringskasser.

Opslagstavlen måler 66 x 45 centimeter, og ophænges i lodret position med et par skruer i toppen. Der medfølger et par flotte små opbevaringskasser i MDF, som du kan ophænge efter eget ønske.

I gitterlommen kan du eksempelvis lægge nye breve, ugeblade, aviser og hvad der ellers er vigtigt her og nu.

MUUBS skillevæg – Mobil skillevæg med funktion som opslagstavle

MUUBS skillevæg – Mobil skillevæg med funktion som opslagstavle

Har du et stort rum i boligen, du ønsker at gøre mindre? Eller skal der indrettes den hyggeligste, lille krog i stuen? Med en funktionel skillevæg som denne model fra MUUBS kan du til enhver tid ændre på indretningen og udtrykket i dine rum derhjemme.
Den smarte skillevæg er udstyret med hjul, så du let kan ændre dens placering. De betydningsfulde funktioner af skillevæggen gør den til et eftertragtet valg.

Om MUUBS skillevæg og opslagstavle 

De klassiske skillevægge i skoler og på arbejdspladser er lavet af tunge og uigennemsigtige materialer. Når du vil opdele et større rum derhjemme, er der brug for fin og dekoration skillevæg, der tager sig let og elegant ud. MUUBS skillevæggen er lavet i et halv-gennemsigtigt look, hvor du kan ane skygger og bevægelser på den anden side. Effekten er tilstrækkelig til, at der kan laves en skøn og afslappende, lille krog i hjemmet, hvor en lænestol kan stå, eller hvor et barn kan lege i ro og fred. 

Det er ikke kun adskillelse af et rum, den moderne og multifunktionelle skillevæg fra MUUBS egner sig til. På væggen kan du hænge papirer op, så produktet kommer til at få funktion af at være en opslagstavle. 

Produktet er lavet i rustikt jern, der både giver det et ’råt’ udtryk og giver det lang levetid. 

Hvad du vælger at hænge op på den ene side eller på begge sider, er helt op til dig. Det kan være alt fra børnenes tegninger over billetter til vigtige papirer. 

Detaljer

 • Solide hjul
 • Let at flytte rundt på
 • Perfekt til at skabe den skønneste krog til afslapning og ro 
 • Mørkt look
 • Jern 

Fenja

Fenja er en flot og anderledes gittertavle, hvor det traditionelle metalgitter er erstattet af sort tråd, som er trukket i forskellige retninger.

Måden hvorpå tråden er trukket, skaber en række geometriske former. Herimellem kan du ophænge forskellige små sedler, eller du kan bruge små klemmer til at fæstne små nipsting.

Opslagstavlen kan nemt ophænges eller stilles skråt op ad en væg.

Nord Cody

Her er en flot gitter opslagstavle, hvortil der medfølger både en hylde og en kurv, samt 4 S-kroge til ophængning af forskellige ting.

Opslagstavlen er lavet af metal, og gitteret er firkantet med linjer trukket både vertikalt og horisontalt.

Nord Cody fæstnes til væggen via fire punkter, og kan bruges til lidt af hvert. På hylden kan placeres små genstande, og i den lille kurv kan du stille et par miniplanter eller lignende.

Alt i alt en rigtig fin og dekorativ opslagstavle.

Læs også: Dekorative træhylder til væggen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *