9 flotte fodskamler i læder

En fodskammel med læderbetræk er både rustik at se på, og ganske robust. Læder er nemlig meget slidstærkt, og kræver kun simpel pleje for at holde sig pænt i årtier. Ulig stof kan læder nemlig passes og plejes, og samtidig kræver det blot en fugtig klud at holde det rent.

Vi har samlet nogle af de pæneste læderskamler til hvile af fødderne i denne artikel, så du kan føle dig ekstra magelig når du smækker benene op.

Bravo

Den her fodskammel passer til lænestolen af samme navn, men den kan også bruges for sig selv til en lænestol du ejer i forvejen.

Fodskamlen har et stel i støbt aluminium, og den er betrækket med cognacfarvet læder.

Særdeles flot og eksklusiv fodskammel, der passer perfekt ind i den rustikke indretningsstil.

Praga

Praga er en lækker blød fodskammel i læder, som du kan smække benene op på og føle dig ekstra godt tilpas.

Fodskamlen kan enten bruges sammen med lænestolen af samme navn, eller den kan bruges for sig selv i forlængelse af sofaen, eksempelvis.

Praga fodskamlen har et stel af krom og er betrukket med sort læder.

Stressless Tokyo

Stressless er en eksklusiv linje af lænestole med tilhørende fodskamler, og her er det den moderne Tokyo-fodskammel vi kigger nærmere på. Fodskamlen er betrukket med lækkert kobberfarvet læder, og stellet er matsort for et stilrent udseende.

Brug denne fodskammel for sig selv eller sammen med Tokyo-lænestolen i samme serie, det er helt op til dig selv.

Stressless Consul

Stressless Consul er det perfekte valg for dig, der foretrækker det klassiske og tidsløse look. Derudover er den selvfølgelig også blød og lækker, så når du smækker benene op kan du være sikker på et højt komfortniveau.

Fodskamlen har et stel af bejdset egetræ, som er blevet formspændt for at opnå de buede linjer.

Selve fodskamlen er betrækket med sort læder.

Lonato

Lonato er en fin lille fodskammel med læderbetræk, og du kan bruge den til mange forskellige formål.

Brug den eksempelvis som en ekstra siddeplads når du har gæster, eller tag den med til sofaen eller lænestolen og smæk benene op.

Fodskamlen har en top af mørkebrunt læder, og fås derudover i en version med stofbetræk.

Flexlux Skagen

Flexlux Skagen er en lækker fodskammel betrukket med læder. Den er en del af kollektion som også består af en lænestol, og designet er klassisk skandinavisk med den største tidsløse charme vi er kendt for heroppe nordpå.

Fodskamlen står på fødder i poleret aluminium, og soklen er desuden af formspændt egefinér. Betrækket er af sort læder.

Sweep

Sweep er en flot lille fodskammel med sort læderbetræk og et rustikt udseende, der passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil.

Stellet og fødderne er sorte og lavet af metal, og det er en perfekt fodskammel til kombination med rå træelememter og beton.

Muuto Fiber Stool

Muuto Fiber Stool er den perfekte lille fodskammel til placering i stuen. Her kan den enten bruges som ekstra siddeplads når der er gæster, eller til fodskammel når du trænger til at smække benene op.

Fodskamlen er lavet af sortlakeret eg med et sæde betrukket med sort læder. Den fås i flere forskellige varianter, som alle kan ses hos forhandleren.

Bent Hansen Otto Puf

Som alternativ til fodskamlerne kan Bent Hansen Otto være værd at overveje. I stedet for at forestille en klassisk fodskammel, har du her en firkantet puf betrukket med læder.

Du kan bruge den i stedet for en fodskammel ved enten din lænestol eller sofa, og derudover kan den også bruges som en ekstra siddeplads.

Bent Hansen Otto fås også med sort læderbetræk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *