2 fine flettede hundekurve

En flettet hundekurv er pæn at se på, og du kan således skabe et flot lille hjørne til din hund i stuen, køkkenet eller bryggerset. Sæt eksempelvis kurven ovenpå et fladvævet gulvtæppe for at gøre hundens område ekstra dekorativt, men også for at skåne gulvet.

De fleste hunde har godt af at få deres egen lille zone, hvor de kan trække sig tilbage når de har brug for at slappe af og finde tryghed.

Til denne artikel har vi derfor kigget nærmere på udvalget af flettede hundekurve i forskellige materialer, og du kan se dem alle herunder.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Charme

Hvis du gerne vil have det bedste fra begge verdener, er den her flettede hundeseng et kig værd. Her er det nemlig kun selve platformen der er flettet, mens sengedelen er af det lækreste bløde plysstof.

Sengedelen kan selvfølgelig vaskes for sig selv ved 30 grader, og hundekurven er desuden håndlavet.

Du kan få denne flettede hundekurv i 3 størrelser, og du kan se alle størrelserne hos Dyrelageret ved at trykke på knappen herunder.

 

Trixie

Den har flotte hundekurv er lavet af grå flet, og den har den lækreste blødeste plysseng indvendigt.

Hundekurven fås i hele 4 forskellige størrelser, således at både den lille og den store hund kan ligge godt og rart.

Da kurven er af grå flet, er den lidt mere neutral og stilren end andre flettede hundekurve. Den rustikke charme er dog bibeholdt.


Dorothy

Dorothy er en lækker og behagelig hundeseng i grå flettet rattan, der passer perfekt til såvel små som mellemstore hunde.

Den flettede hundekurv fås desuden også i en større model til store hunde, hvis dette ønskes. Det er en rigtig fin hundekurv, som leveres med en blød offwhite pude så du ikke selv skal erhverve denne ved siden af.

Hundekurven måler 64 x 55 centimeter, og siderne er 23 centimeter høje.

Dog

Den her flettede hundekurv bærer det meget sigende navn “Dog”, og den er flettet af mørk rattan. Det er en flot og elegant hundekurv, som står på en lille platform, og siderne er 37 centimeter høje.

Kurven fås i forskellige størrelser, og den viste model er bedst til mindre hunde med en maksimal vægt på 20 kilo.

Der medfølger ikke en pude eller madras, så her kan din hund få sin favoritpude med ned i hundekurven.

Du kan hos ILVA se denne hundekurv i alle tilgængelige størrelser.

Curver

Curver er en flot og robust hundekurv i plastik flet, der ikke kan slides op og desuden er mere modstandsdygtigt overfor bid.

Hundekurven kommer med en lækker blød pude indvendigt, og da den måler 54 centimeter i diameter, er den intet mindre end perfekt til små hunde.

Udover at kunne bruges af hunde, vil nogen katte helt sikkert også elske at lægge sig til rette i den. Så husk at købe en til hver, hvis du både har hund og kat…

Willow

Den søde Willow hundekurv er flettet i hånden, og har en flot naturlig charme i det rustikke design.

Hundekurven fås i hele 5 størrelser der går fra den mindste lille kur med bredde på 51 centimeter, og helt op til den største hundekurv med en bredde på 83 centimeter.

Der medfølger ikke nogen pude til denne flettede hundekurv, så her er der frit valg på alle hylder.

Luksus flet hyacinth kurv

Den her flotte hundekurv er af luksus flet, og den er lavet af spanskrør. Der er ilagt en dejligt blød pude, og du kan vælge mellem 3 størrelser.

Det er således muligt at få kurven til såvel små hunde som store hunde, alt efter hvad dit behov er.

Den medfølgende pude har gråt betræk, og kan vaskes ved 30 grader.

Hvis du ikke helt fandt, hvad du søgte, så kan du prøve at læse om hundepuder. En hundepude kan være et godt alternativ til en hundekurv, da den giver hunden et blødt og behageligt sted at hvile. De fleste hundepuder er lavet af et blødt materiale, såsom skum eller pels, og findes i mange forskellige størrelser. De kan også være nemmere at rengøre og vedligeholde end en hundekurv. En hundepude kan også tages med på rejser, så hunden kan føle sig hjemme og tryg, selv når den er væk fra sin egen kurv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *