8 robuste fladvævede gulvtæpper

Et fladvævet gulvtæppe tåler mere slitage end andre slags tæpper, og er derfor perfekt til placering i områder med meget trafik.

Det kan være under sofabordet, i entréen eller sågar på terrassen, hvis tæppet da er lavet til udendørs brug.

Til denne artikel har vi samlet nogle af de fladvævede tæpper, som vi bedst kan lide. Se dem alle herunder.

Valdemar – Stribet kelimtæppe i nordiske nuancer

Valdemar – Stribet kelimtæppe i nordiske nuancer

Valdemar kelimtæppet er et stribet uldtæppe, som har vundet stor popularitet hos ILVA. Det stribede mønster har kolde nordiske nuancer, som skaber et moderne visuelt udtryk. Farverne er et harmonisk miks af sæsonens grønne, blå og grå toner. 

Det fladvævede uldtæppe med off white-frynser er slidstærkt og oplagt at placere under spisebordet, sofabordet eller i soveværelset. Her vil det øjeblikkeligt kunne give indretningen nyt liv, som er mærkbart, når du træder ind i rummet.  

Valdemar kelimtæppet måler 230 x 160 centimeter. Modellen kan vådrenses professionelt med almindelig behandling og herefter liggetørres.

VidaXL – Tæppe i sisallook til indendørs og udendørs brug

VidaXL – Tæppe i sisallook til indendørs og udendørs brug

VidaXL gulvtæppet i sisallook er blandt de mest populære hos NordlyHome. Det egner sig både til indendørs og udendørs brug, så anvendelsesmulighederne er mange. 

Tæppet har et moderne sisaludtryk og en kontrastfyldt farvekombination i sort og beige. Placer det i boligen, på terrassen eller i haven, og tilføj indretningen et personligt og naturligt præg. 

Materialet er fladvævet Polypropylen, som er slidstærkt og nemt at vaske og vedligeholde. Det kan rengøres med vand og lufttørres udenfor. 

Tæppet er vejrbestandigt, da det er vandafvisende og givet en UV-beskyttende behandling. Det måler 120 x 170 centimeter. 

Design House Stockholm Björk

Design House Stockholm Björk – Håndvævet uldtæppe med læderkanter

Björk gulvtæppet fra Design House Stockholm er et populært håndvævet uldtæppe med læderkanter. 

Materialet uld er et både behageligt og holdbart naturmateriale. Uld har også gode bæredygtige egenskaber. Tæppet fås i flere farver og i fire størrelser, så der er rig mulighed for at matche designet til din personlige indretning og stil. 

Design House Stockholm bestræber sig på at udvikle produkter med karakter og personlighed. Det gør de i tæt samarbejde med forskellige dygtige designere. Producenten har fokus på at skabe tidløse skandinaviske design, og Björk uldtæppet skriver sig smukt ind i den vision.

Origins

Origins er et stort fladvævet gulvtæppe, der måler 200 x 300 centimeter. Gulvtæppet har et flot splash mønster, der får det til at fremstå som om det er rå beton.

Gulvtæppet er vævet af en kombination bestående af bomuld og uld, og det skal renses professionelt hvis der opstår behov for dette.

Med Origins gulvtæppet kan du skabe en flot atmosfære indenfor, der udstråler en underspillet rå elegance. Kombiner eksempelvis med møbler af træ, så du også får nogle naturligt varme elementer i spil.

Highberry tæppe

Highberry er et flot fladvævet gulvtæppe i et naturligt look, samt kantbånd af sort stof hele vejen rundt. Kantbåndet giver gulvtæppet en sofistikeret charme, men siger også for at kanterne føles blødere at træde på og holder længere.

Dette fladvævede gulvtæppe måler 133 x 200 centimeter, og fås i forskellige farvenuancer. Udover det viste gulvtæppe findes Highberry-gulvtæpperne også i andre størrelser, og du kan se dem alle ved at klikke videre til ILVA på linket herunder.

Highberry er fremstillet af fladvævet uld, og det kan renses ved brug af tørshampoo.

Highberry løber

Dette flotte fladvævede gulvtæppe er en anden version af Highberry, der måler 240 x 80 centimeter og således passer fint som løber i entréen eller andre gangarealer.

Gulvtæppet tåler meget slitage på grund af det fladvævede design, og det sorte kantbånd sørger for at give tæppet en blød afslutning hele vejen rundt.

Du kan rense gulvtæppet med en tørshampoo, hvis det bliver nødvendigt.

Nikie

Det flotte Nikie gulvtæppe er fremstillet af fladvævet polyester med en sandfarvet kant, og det kan således tåle at blive placeret udendørs. Polyester er nemlig et syntestisk materiale, som endda tåler frost, og du kan desuden vaske gulvtæppet efter behov.

Nikie gulvtæppet måler 290 x 200 centimeter, og kan både placeres inde og ude.

4living Dublin

4living Dublin er et smukt og enkelt fladvævet gulvtæppe i et gråt/sandfarvet look. Gulvtæppet er fremstillet af polypropylen med en underside af naturlige jute-plantefibre, således at de bedste og mest robuste materialer kombineres for god skridsikring og høj holdbarhed.

Gulvtæppet måler 230 x 160 centimeter, og passer perfekt til stuen, udestuen eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *