Ferm Living vasketøjskurve → Flotte vasketøjskurve fra Ferm Living

Vasketøjskurve fra Ferm Living er både praktiske og kønne. Stilen er nordisk og simpel med rene linjer og materialer af en høj kvalitet, der passer perfekt til ethvert moderne hjem.

Vi har også kigget på andre vasketøjskurve her hos Heybolig, eksempelvis Brabantia vasketøjskurve, og vi mener ligeledes at kurvene fra Ferm Living fortjener deres helt egen artikel. De er nemlig noget for sig selv.

Har du brug for inspiration og er du vild med Ferm Living, skal du helt bestemt tage et kig på deres vasketøjskurve herunder.

Ferm Living Herman

Denne kønne vasketøjskurv har et flot moderne design med fine enkle detaljer. Selve kurven er af 100% bomuldscanvas, mens rammen er af pulverlakeret metal og messingnitter.

Vasketøjskurven står på et krydset stel, der kan foldes sammen når den ikke bruges. Desuden har den et låg, så vasketøjet ikke er synligt hele tiden.

En lædersnor er monteret omkring toppen af vasketøjskurven, og udgår en fin lille detalje.

Denne vasketøjskurv måler 65 centimeter i højden, 50 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden.

FERM LIVING Braided Natural - Vasketøjskurv i naturligt design

FERM LIVING Braided Natural – Vasketøjskurv i naturligt design

Dette er et eksempel på en vasketøjskurv fra FERM LIVING, som fås i et utrolig elegant design. Vasketøjskurven vil passe ind i de fleste hjem, hvor den både vil bidrage med funktionalitet og som dekoration.
Braided Laundry Basket Natural er populær hos Kitchentime.dk bl.a. pga. sit naturlige design. 

Vasketøjskurven er lavet i flettet rattan, hvilket er med til at sikre kurvens naturlige udtryk. Det er en forholdsvis stor vasketøjskurv, hvilket gør den praktisk i et hjem med fx mange børn og meget vask. 

Ferm Living Grid

Ferm Living Grid er en stilren og simpel vasketøjskurv, der kan bruges til mange forskellige formål. Når du ikke lige bruger den som vasketøjskurv, kan den eksempelvis bruges til børnenes legetøj og hvad du ellers har brug for at samle sammen.

Vasketøjskurven er lavet af 100% økologisk bomuld, og har et flot design med lodrette og vandrette linjer formet som gitre.

Grid måler 40 centimeter i diameter, samt 60 centimeter i højden.

Ferm Living Chambray

Ferm Living Chambray er en pæn lille vasketøjskurv, der er ideel til den lille bolig. Den er lavet af 100% økologisk bomulds-chambray, og bærehanken er af 100% bomuld.

Vasketøjskurven er en del af en serie, og fås i flere forskellige farver og størrelser. Den kan enten stå på gulvet, eller hænges op på en krog.

Ferm Living Æble

“Æble” er det simple navn på denne flettede vasketøjskurv, der rigtigt nok er formet som et æble. Det er en køn kurv, der kan bruges til mange forskellige formål. Ikke kun som vasketøjskurv, men også som opbevaringskurv til legetøj og andet.

Kurven er af naturligt flettet rattan, og den måler 36,5 centimeter i diameter samt 52 centimeter i højden. Den har et låg med et håndtag, som gør det muligt at gemme vasketøjet væk.

Ferm Living Chambray Striped

Dette er et eksempel på en vasketøjskurv i Ferm Livings Chambray-serie. Her vist i et stribet design og mørkeblå farver, der beroliger øjnene og står fint i et soveværelse.

Kurven behøver ikke nødvendigvis kun at blive brugt til vasketøj, men kan eksempelvis også fungere ganske godt til puder, legetøj, sengetøj og mange andre ting.

Vasketøjskurven er af 100% økologisk bomulds-chambray, og bærehåndtaget er af 100% bomuld. Den måler 35 centimeter i diameter, samt 42 centimeter i højden.

Ferm Living Half Moon

Ferm Living Half Moon er en køn vasketøjskurv i et rundt design, der står perfekt i den moderne indrettede bolig.

Vasketøjskurven er designet med et tryk af sorte halvmåner på hvidt bomuld, og den er nem at holde ren.

Udover at bruge den til vasketøjet, egner den sig også til andre formål. Eksempelvis opbevaring af legetøj, puder og andre ting.

Kurven måler 35 x 40 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *