Ferm Living urtepotter → Flotte urtepotter fra Ferm Living

Urtepotterne fra Ferm Living fåes i mange forskellige materialer og stilarter, der skaber forskellige spændende udtryk i hjemmet.

Ferm Living har blandt andet skabt urtepotter der kan matches med de kønne Bloomingville urtepotter, og de står ligeledes fantastisk sammen med antikke krukker.

Herunder har vi samlet vores favoritter, så du kan skabe en skøn atmosfære i dit hjem.

Ferm Living Hexagon – stilet og unik

Ferm Living Hexagon – stilet og unik

Denne urteplante er både funktionel og dekorativ. To gode egenskaber som man netop ønsker af sin urtepotte. Potten er oplagt til blomster, planter eller andre nipsting, som du gerne vil pynte med rundt omkring i huset. Potten er i pulverlakeret metal og har en blød mat finish. Du kan nemt bruge den sammen med standeren eller de vægmonterede planteholdere. Det er blevet super populært med hængeplanter, og denne potte vil være ideel til det formål. Potten har fået en antirust behandling, så det skal du ikke bekymre dig om. Den fås desuden i flere farver og størrelser, så du kan finde den, der er helt ideel til din plante. 

Denne potte er super unik, da den er sekskantet. Dette giver et meget moderne og anderledes look, der helt klart vil pryde i dit hjem. En potte er ikke blot en potte, den må også gerne i sig selv være flot, selvom den skal holde på planter eller blomster. Det er en del af indretningen og stilen i hjemmet. Denne potte kan du snildt kombinere med en moderne indretning eller en mere retro indretning med fokus på planter og mere farverige vægge. 

Potten måler 15 cm x 11 cm. Den skal blot tørres af med en fugtig klud, hvorfor den er super nem at rengøre, hvis der kommer lidt jord eller støv på den. Du kan bruge potten til mange formål, og den kan også stå for sig selv og pryde, hvis det er det, du føler for. 

Ferm Living Plant Hanger (low) – retro stil

Ferm Living Plant Hanger (low) – retro stil

Denne plantekrukke er til de nye, moderne hængeplanter, der er blevet super populære. Krukken i sig selv er retro og vil være et frisk pust ind i din indretning med planter, der ikke bare skal stå på gulvet eller i vindueskarmen, men nu kan hænge fra loftet. 

Krukken er lavet i stentøj, og den har en enkelt geometrisk form, som vil passe ind i ethvert hjem. Hængeplanter er det nye, og det er der god grund til. Det er både super dekorativt at have planter hængende, men det er også en god måde at få planter ind i hjemmet på. Planter giver et mere sundt indeklima, og ofte står planter i vindueskarmen, hvor de får for meget træk eller sol, men med hængeplanter kan du hænge dem mere belejligt. 

Med hængeplanter kan du få et hjem med flere planter, som er dekorative og en del af indretningen. Du kan komme med på moden og samtidig nyde dine planter i en flot krukke som denne, der vil komplimentere planterne godt. 

Designet er fra Ferm Living, som er en dansk producent, der fokuserer på hygge til de danske hjem. 

Materialet er stentøj og reb, som giver et retro look, der passer godt med de grønne planter. Målene på krukken er 21,5 cm x 13 cm. 

Ferm Living Plantekasse Sort

Ferm Living Plantekasse Sort – Tag naturen med ind i hjemmet

Med denne smarte plantekasse fra Ferm Living, kan du hive naturen indenfor i din bolig. Det har aldrig været mere populært at slæbe alverdens planter ind i hjemmet. Og her får du en plantekasse, der er ganske populær hos Luxoliving. Med denne flotte plantekasse kan du sammensætte flere planter og skabe din egen lille oase.

Monstera Deliciosa, pilea og philodendron xanadu. Hvis disse tre navne siger dig noget, så burde du straks trykke på ’køb-knappen’og skabe et unikt hjem med grønne omgivelser.

Med plantekassen er du fri for at have jord og snavs rundt omkring i lejligheden. Du får muligheden for at samle alle dine planter ét sted, og samtidig nemt og hurtigt klare rengøringen og vandingen af planterne.  

Formår du at slå dine kaktusser ihjel? 

Hvis du er én af dem, som ikke har grønne fingre, så bare rolig – denne plantekasse kan meget andet, end at huse planter. Du kan bruge boksen til at placere alle dine yndlingsromaner, opbevare dine sko eller pynte den med flotte genstande og anvende den som en lille rumdeler i dit hjem.

Mulighederne er uendelige med denne flotte plantekasse. Den er lavet i pulverlakeret metal, som skaber et elegant design, der vil klæde ethvert hjem.

Detaljer:

  • Mål: bredde 60 cm, højde 65 cm, dybde 25 cm 
  • Pulverlakeret sortmetal 

Ferm Living Hanging Deco Pot

Ferm Living Hanging Deco Pot er en hængende urtepotte, der passer perfekt i den moderne nordiske indretningsstil.

Urtepotten måler 18,5 centimeter i diameter, og højden er på 51,5 centimeter. Det skyldes dog metalrammen, som er bygget op over selve urtepotten. Som sådan er urtepotten velegnet til hængende planter, hvor grenene hænder ned fra siderne af urtepotten.

Denne Ferm Living urtepotte er lavet af metal, som er pulverlakeret.

Ferm Living Hourglass

Som navnet antyder, er denne Ferm Living urtepotte formet som et timeglas. Den står fint og flot både inde og ude, og du kan få den i flere forskellige størrelser. For at se dem alle, kan du klikke dig videre til forhandleren.

Urtepotten er af metal, og der sidder en afløbshætte med gummiprop som kan anvendes efter behov. Overfladen har fået et mat finish, som får den til at fremstå med en rå tone.

Den viste urtepotte måler 21 centimeter i diameter, samt 30 centimeter i højden.

Ferm Living Bau

Ferm Living Bau er en fin og stor urtepotte, der står på et lille metalstel og dermed er løftet lidt op fra gulvet.

Urtepotten måler 28 centimeter i diameter samt 38 centimeter i højden, og den er fremstillet af galvaniseret stål med en mørkegrøn pulverlakering.

Hvis du klikker dig ind på forhandlerens hjemmeside, kan du finde urtepotten i en lille version. Den lille version måler kun 18 centimeter i diameter, samt 24 centimeter i højden.

Ferm Living Shell

Den her specielle urtepotte er formet som en konkylie, og dens udformning er helt unik. Den er et lille kunstværk i sig selv, med spændende linjer og former.

Placer den enten for sig selv eller med en plante, alt efter hvad du føler passer bedst. Den pynter i sig selv så meget, at den sagtens kan stå i lange perioder uden planter.

Ferm Living Shell er lavet af stentøj, som er uglaseret udvendigt og glaseret indvendigt.

Højden er på 21 centimeter, dybden er på 15 centimeter, og bredden er på 31 centimeter.

Ferm Living Sekki Pot

Ferm Living Sekki pot er en flot mørkegrå urtepotte, som er fremstillet af ler med en lækker ru overfladestruktur.

Urtepotten fremstå rå med et mat udtryk, og den har desuden en matchende underskål. Denne gør det nemt at vande planterne, uden at de risikerer at stå i vand.

Urtepotten måler 15,7 centimeter i højden, samt 13,5 centimeter i diameter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *